Pokraka 865 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, przewr(l)otna napisał: A skąd ci przyszło do głowy, że ja tego nie robię? Przestaję rozumieć do czego zmierzasz. Przewrotna, to Ty się przyczepiłaś do mego stwierdzenia, że mówię ludziom miłe rzeczy gdy uważam, że tego potrzebują. Ja do niczego nie zmierzam tylko Ci odpowiadam. Edytowano 3 godziny temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 192 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Nie znam. lepiej dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: tym razem nie prowokuje pisze jak max kolonko jak jest ty tego smrodu nie czujesz jak pijesz codziennie zapytaj jakies dziecko bo one kawy nie lubi to ci powiedza jak smeirdzi od ciebie Ale ja dobrej kawy zjadam ciasteczko albo czekoladę. Chyba mi z paszczy nie jedzie. Pracuję z bezkompromisowymi towarzyszami, którzy by powiedzieli gdyby mi capiło z paszczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 192 Napisano 3 godziny temu (edytowany) wreszcie sie nauczyles bylo od lezaka skopiowac ze zrodla strony sposob Edytowano 3 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 865 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, miramar napisał: A że się tak zapytam z ciekawości - co Ty robisz? Jak się szanowna moderatorka zaloguje to pokasuje wszystkie tematy gdzie była przywoływana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 73 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, a dopo napisał: Moją miłość pokazuję A kto to jest wakanka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 192 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Ale ja dobrej kawy zjadam ciasteczko albo czekoladę. Chyba mi z paszczy nie jedzie. Pracuję z bezkompromisowymi towarzyszami, którzy by powiedzieli gdyby mi capiło z paszczy. myslalem ze pijesz kawe za kawa bez jedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Jak się szanowna moderatorka zaloguje to pokasuje wszystkie tematy gdzie była przywoływana Czułam, że to o to chodzi. Ale ja mam sposób na przechytrzenie systemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 73 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: myslalem ze pijesz kawe za kawa bez jedzenia Ciasteczka to nie jedzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, a dopo napisał: Koszmar libeda Wygląda na twardziela, którego nikt nie powali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 73 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, a dopo napisał: test Dlaczego prowokujesz usunięcie tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 5 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Graaazka napisał: Nie bywam. Sformułowanie zdania regionalne z nizin. Górale też mają swoje powiedzenia. Na wyżynach inaczej mówią? Pocałuj baranka coś innego. Nizina to niższe a wyżej wyższe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 865 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Czułam, że to o to chodzi. Ale ja mam sposób na przechytrzenie systemu. Wylogujesz się wcześniej sama? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Graaazka napisał: Na wyżynach inaczej mówią? Pocałuj baranka coś innego. Nizina to niższe a wyżej wyższe ? Sam ze sobą rozmawiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Sam ze sobą rozmawiasz? Cytowałem zachować spójność w odpowiedziach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 73 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Wylogujesz się wcześniej sama? Mogę nie zdążyć bo czasem Pani W wyrzuca mnie za burtę. Ostatnio to było tylko czasowe ale wiele nicków przepadło na wieki wieków. Założę nowych kuropodobnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Graaazka napisał: Cytowałem zachować spójność w odpowiedziach. Dziwnie to wypadło. Taka jest moja opinia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Dziwnie to wypadło. Taka jest moja opinia. Nie będe cytować 2x to samo. Wskazywało na jakieś zaburzenia percepcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 791 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Pokraka napisał: Przewrotna, to Ty się przyczepiłaś do mego stwierdzenia, że mówię ludziom miłe rzeczy gdy uważam, że tego potrzebują. Ja do niczego nie zmierzam tylko Ci odpowiadam. Zadałam tylko jedno pytanie. Po czym poznajesz, że ktoś potrzebuje komplementu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 865 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Zadałam tylko jedno pytanie. Po czym poznajesz, że ktoś potrzebuje komplementu. I dostawałaś odpowiedzi na swoje posty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1279 Napisano 3 godziny temu To niewazne czy ludzie potrzebuja komplementu, jesli zauwazymy cos, co doceniamy w innych to fajnie im o tym powiedziec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, a dopo napisał: Ależ tu zaraz wjadą bany. Pioter papa Jestem Grazzka jak swoi swoich. Nawet swoich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 73 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, a dopo napisał: Ależ tu zaraz wjadą bany. Pioter papa Myślisz, że bany kogoś martwią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 791 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: I dostawałaś odpowiedzi na swoje posty. Punkt widzenia zależy od punktu siedzeni Dobra, z mojej strony wystarczy tego tematu. Mi nie przeszkadza łatka wrednej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 182 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, a dopo napisał: Zgłoszone. ;-))) Moon, proszę się uspokoić, dzieciaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, a dopo napisał: Jego powinny xD To forum internetowe a ban to nie wyrok śmierci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 73 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Punkt widzenia zależy od punktu siedzeni Dobra, z mojej strony wystarczy tego tematu. Mi nie przeszkadza łatka wrednej Od pisania, że jest się wrednym, wredoty nie przybywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 5 Napisano 3 godziny temu Żyłam w przekonaniu jak jestem kobietą a nawet mężczyznom. Profil tego forum jest sto procent zgodny z ideologią i psiapsi z psiapsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 791 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Maryyyś_/ napisał: Moon, proszę się uspokoić, dzieciaku Skąd wiecie kto "stoi" za tymi nowymi kontami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 29 Napisano 3 godziny temu 33 minuty temu, libedowsky napisał: nadzwyczajne to ze wypila ja dalem znajomym mowili ze dobra a jak im pozniej powiedzialem jak ja robia to czesc wypluwała i juz im nie smakowala Tak to jest jak się nie bywa na kafeterii, wielu rzeczy o świecie się nie dowiadują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach