parabataii 5 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Ktоś całkiem obcy napisał: Ale wredny kawał Kociaku Za czasów mojej młodości nikt nie uważał ze to wredne czy rasistowskie - po prostu fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 492 Napisano 17 godzin temu 11 godzin temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Nadzieja jakaś jest motorem napędowym... Wiara. Nadzieja. Miłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 26 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Dzisiejsi ludzie to i w tych warunkach by przetrwali Tylko wybrańcy w bunkrach które są na wypadek ataku Atomówkami ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 26 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, parabataii napisał: Za czasów mojej młodości nikt nie uważał ze to wredne czy rasistowskie - po prostu fakt Za moich czasów wcale nie tak dawno też mówili różne kawały o nich , a później zmieniła się moda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 492 Napisano 17 godzin temu 11 godzin temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Wiadomo że nie wszytko wypali, ale co by było bez wiary nic... Na tym polega życie, że nie wiesz co będzie jutro. Ba, za chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 26 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Wiara. Nadzieja. Miłość. Przeciwieństwa atrybutów zła i destrukcji ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 26 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Na tym polega życie, że nie wiesz co będzie jutro. Ba, za chwilę. Chciała byś znać przyszłości? Bo ja niekoniecznie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 492 Napisano 17 godzin temu 11 godzin temu, Miaina napisał: Ma się dobrze. Przekonałaś mnie że nie jest głupie. Często sobie stosuję zamienniki na swoją dolę i niedolę. Fajnie, że się udało z roślinką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 51 Napisano 17 godzin temu Oczka mi się zamykają, ale życzę Wam przyjemnego piątkowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 26 Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, Seven napisał: Pewnie, że dobrze mieć choć jedną przyjazną. Smutno gdy nie masz żadnej. Znikąd pomocy, wsparcia i takie tak. Masz rację. W ogóle to jest budujące jak widzisz że ktoś wierzy w Ciebie i to też napędza żeby pokazać się z dobrej strony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 5 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Za moich czasów wcale nie tak dawno też mówili różne kawały o nich , a później zmieniła się moda Cóż ja nigdy za modą nie podążałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 492 Napisano 17 godzin temu 11 godzin temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Przeciwieństwa atrybutów zła i destrukcji ... Te atrybuty w życiu potrzebne nie są. Gdy ci towarzyszą to świat zawsze jest zły i ludzie niedobrzy. A najbardziej niszczą zainteresowanego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 492 Napisano 17 godzin temu 11 godzin temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Chciała byś znać przyszłości? Bo ja niekoniecznie ... Chcę wiedzieć czy jutro zaświeci słońce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 492 Napisano 17 godzin temu 11 godzin temu, Hypedotella napisał: Oczka mi się zamykają, ale życzę Wam przyjemnego piątkowania Poczekaj chwilkę, zaraz i ja idę do ciebie. Poleżymy razem, koc mam, poduszki nowe ładne kolorowe i świeczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 26 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Cóż ja nigdy za modą nie podążałam Jeżeli chodzi o ubiór podążam, bo są fajne rzeczy i długo nic bo mental już mam ukształtowany jak dietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 492 Napisano 17 godzin temu 11 godzin temu, Ktоś całkiem obcy napisał: W ogóle to jest budujące jak widzisz że ktoś wierzy w Ciebie i to też napędza żeby pokazać się z dobrej strony... A gdy nikogo to pokazujesz złą stronę? Człowiek z natury jest łagodny albo mniej czy wcale i bez znaczenia w jakich okolicznościach. Co uważasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 212 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Seven napisał: Często sobie stosuję zamienniki na swoją dolę i niedolę. Fajnie, że się udało z roślinką. Ja też tak robię. Udało się, cierpliwość popłaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 26 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Chcę wiedzieć czy jutro zaświeci słońce. Zaświeci bo kolejność porządku obowiązuje. To jak z filmem odtwarzanym w kółko , tylko dochodzą nowe technologię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 5 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Jeżeli chodzi o ubiór podążam, bo są fajne rzeczy i długo nic bo mental już mam ukształtowany jak dietę A ja zawsze noszę tylko to w czym czuje się dobrze i mam wyrąbane czy to modne czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 212 Napisano 17 godzin temu 12 minut temu, parabataii napisał: Za czasów mojej młodości nikt nie uważał ze to wredne czy rasistowskie - po prostu fakt Jak kawały o blondynkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 26 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: A gdy nikogo to pokazujesz złą stronę? Człowiek z natury jest łagodny albo mniej czy wcale i bez znaczenia w jakich okolicznościach. Co uważasz? Zwykle z dobrej strony się pokazuje i uważam że nosimy w sobie tyle samo zła co dobra. Tylko później w praktyce wychodzi nad którą stroną bardziej panujemy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 492 Napisano 17 godzin temu 11 godzin temu, Miaina napisał: Ja też tak robię. Udało się, cierpliwość popłaca. Tak, trzeba ciepło i cierpliwie, i bez pośpiechu, że nie wzrasta, nie zmienia się, i że gubi liście. Odradza się w swoim czasie. Myślisz, że na wiosnę można przenieść do ogrodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 26 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, parabataii napisał: A ja zawsze noszę tylko to w czym czuje się dobrze i mam wyrąbane czy to modne czy nie U mnie to nie przejdzie bo miewam pokłady narcyza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 5 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Miaina napisał: Jak kawały o blondynkach z tym się zgodzić nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 492 Napisano 16 godzin temu 11 godzin temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Zaświeci bo kolejność porządku obowiązuje. To jak z filmem odtwarzanym w kółko , tylko dochodzą nowe technologię... Że życie to film? Teatr? A my, ludzie aktorami śmy? Stachura śpiewał, że życie to nie jest teatr, więc sama nie wiem co o tym myśleć we współczesnym świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 212 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Seven napisał: Poczekaj chwilkę, zaraz i ja idę do ciebie. Poleżymy razem, koc mam, poduszki nowe ładne kolorowe i świeczkę. Będą kolorowe sny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 492 Napisano 16 godzin temu 11 godzin temu, Ktоś całkiem obcy napisał: Zwykle z dobrej strony się pokazuje i uważam że nosimy w sobie tyle samo zła co dobra. Tylko później w praktyce wychodzi nad którą stroną bardziej panujemy... Okej. Tyle, że na przykład sprawne oko widzi więcej stronę osobowości w całości, niż przeciętne. W sensie. Y, ma to sens w zrozumieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 492 Napisano 16 godzin temu 11 godzin temu, Miaina napisał: Będą kolorowe sny. Kolorowe sny kiedy ja, lalala? No tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 492 Napisano 16 godzin temu Będą gdy dotrze rasta szalik. Póki co zostały marzenia o ciepłej szyi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktоś całkiem obcy 26 Napisano 16 godzin temu 12 minut temu, Hypedotella napisał: Oczka mi się zamykają, ale życzę Wam przyjemnego piątkowania Spokojnej nocy i snu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach