buongiorno 3 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Nie jesteśmy pokłóceni. Costam mu napisałam neutralnego żeby nie myslal że życzę mu śmierci i nie miał wyrzutów sumienia (chociaż nie wiem czy on w ogóle ma sumienie). Poza tym wolę się od niego trzymać z daleka xd Edytowano 15 godzin temu przez buongiorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZK Sztum 3 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, buongiorno napisał: Nie jesteśmy pokłóceni. Costam mu napisałam neutralnego żeby nie myslal że życzę mu śmierci i nie miał wyrzutów sumienia (chociaż nie wiem czy on w ogóle ma sumienie) ale wolę się od niego trzymać z daleka xd #pokazkrolika zniszczę ten tag twoim kotem, Rychem Peja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZK Sztum 3 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, buongiorno napisał: Nie jesteśmy pokłóceni. Costam mu napisałam neutralnego żeby nie myslal że życzę mu śmierci i nie miał wyrzutów sumienia (chociaż nie wiem czy on w ogóle ma sumienie) ale wolę się od niego trzymać z daleka xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 33 Napisano 15 godzin temu 11 minut temu, Piórko napisał: . Nie wiem ktoś Ty, ale jak cytujesz, to chociaż się wysil odrobinę. I rób to poprawnie. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 119 Napisano 15 godzin temu 24 minuty temu, Wdzięczna napisał: Naprawdę, nie musisz być taka "niepewna". Ja Cię już nawet lubię, a tylko chcę się jeszcze przekonać, że od początku co do Ciebie, nie myliłam się. Czyli od okolu 3,5 roku, odkąd do Ciebie napisałam na priv, z prośbą o pomoc. Nie wiem czy pisałaś, za dużo ludzi się przewinęło przez te lata na moment, bo kto dłużej był na priv, to bym pamiętała raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ika99 26 Napisano 15 godzin temu 41 minut temu, Hebee napisał: Dziwne trochę takie długie dyskusje o homo jakby to był inny gatunek albo chociaż kultura obca To różni ludzie, z wadami różnymi, jak i hetero, i jak hetero z zaletami różnymi. Trochę można się tylko doopatrzyć cech wspólnych u części z nich, których nie ma u hetero, jak np. u gejów kobieca emocjonalność, ale to tyle w zasadzie, ogólnie są jak i my: fajniejsi i mniej fajni, mądrzejsi i głupsi itd itd.. Więcej się można rozpisywać o innych kulturach, dalekich zachodniej, jacy to są ludzie tak z reguły. Bo coś w tym jest, że każda grupa ludzi, jak np. kobiety, czy mężczyźni w określonym wieku zamieszkujące wieś, czy określone miasto, lesbijki, geje, nauczyciele, mechanicy samochodowi itd. miewają swoje wspólne cechy. Ale nie wszyscy, zawsze zdarzają się odstępstwa od nich i poza tymi cechami nie są identyczni, więc też staram się nie generalizować - choć i tak trochę to robię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 33 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Nie wiem czy pisałaś, za dużo ludzi się przewinęło przez te lata na moment, bo kto dłużej był na priv, to bym pamiętała raczej. Ty przecież nigdy nic nie wiesz : ) jak to mówią: "ja ne znaju" ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 119 Napisano 15 godzin temu 36 minut temu, Wdzięczna napisał: Poza tym akceptuje Wasz związek i nie musicie się ukrywać. Co Wy dzieci jesteście? Zabawy w chowanego Wam się zachciało...? Że co proszę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 119 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Ika99 napisał: Bo coś w tym jest, że każda grupa ludzi, jak np. kobiety, czy mężczyźni w określonym wieku zamieszkujące wieś, czy określone miasto, lesbijki, geje, nauczyciele, mechanicy samochodowi itd. miewają swoje wspólne cechy. Ale nie wszyscy, zawsze zdarzają się odstępstwa od nich i poza tymi cechami nie są identyczni, więc też staram się nie generalizować - choć i tak trochę to robię. Szukamy odruchowo podobieństwa na podstawie doświadczeń. Jak ktoś znał typowego Sebę to o każdym podobnym pomyśli, że też taki jest A troszku inaczej to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ika99 26 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 58 minut temu, KochamElcie<3 napisał: dlatego nie moge sobie kobity znalezc, bo one tylko patrza na to co facet moze im dac, a mnie geeje anglicy tak narozpieszczali i w ogole ze mam problem, kobity polki to juz w ogole przepasc totalna jakas jest xD Zależy która, ale fakt, w Polsce wiele kobiet na to patrzy. Ale jest też coraz więcej tych, którym zależy na niezależności i wręcz nalegają, żeby płacić za siebie albo na zasadzie, że jak jedno płaci za obiad, to druga osoba za kino itd. Tylko takie przeważnie nie zwiążą się z byle kim, bo zależy im na niezależności, często są wykształcone i tego samego wymagają od faceta, bo nie chcą też same nikogo utrzymywać. Sama może nie jestem jakąś karierowiczką, ale zawsze wiązałam się z facetami o mniej więcej podobnych ambicjach do mnie. Edytowano 15 godzin temu przez Ika99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZK Sztum 3 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Wdzięczna napisał: Ty przecież nigdy nic nie wiesz : ) jak to mówią: "ja ne znaju" ; ) Ciekawe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 33 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Hebee napisał: Że co proszę? Błogosławię Wam i nawet nie ukrywam, że się cieszę, jeżeli przyczyniłam się choć trochę do Waszego szczęścia, mordeczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ika99 26 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Szukamy odruchowo podobieństwa na podstawie doświadczeń. Jak ktoś znał typowego Sebę to o każdym podobnym pomyśli, że też taki jest A troszku inaczej to wygląda. Niby tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 119 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Wdzięczna napisał: Błogosławię Wam i nawet nie ukrywam, że się cieszę, jeżeli przyczyniłam się choć trochę do Waszego szczęścia, mordeczki. Na tzw. szczęście to każdy musi sam zapracować, nie koncert życzeń, ale dzięki za chęci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 33 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Hebee napisał: Na tzw. szczęście to każdy musi sam zapracować, nie koncert życzeń, ale dzięki za chęci Nie zapracowałaś jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 119 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Wdzięczna napisał: Nie zapracowałaś jeszcze ? Mój przyszły mąż jest bardzo wymagający i jeszcze trochę brakuje do pełni szczęścia.. Kobieta musi się na równi starać przy takim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 33 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Mój przyszły mąż jest bardzo wymagający i jeszcze trochę brakuje do pełni szczęścia.. Kobieta musi się na równi starać przy takim. No jasne, zwłaszcza, że gdy wymaga przed ślubem, to potem często tendencja odwrotna po : ) "Pan" wymagał, to teraz "Pani" każe mu koło siebie skakać. ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 119 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Wdzięczna napisał: No jasne, zwłaszcza, że gdy wymaga przed ślubem, to potem często tendencja odwrotna po : ) "Pan" wymagał, to teraz "Pani" każe mu koło siebie skakać. ; ) Niestety nie każdego faceta da się wytresować a to domena kapci, nie doświadczonego w boju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 119 Napisano 15 godzin temu 45 minut temu, KochamElcie<3 napisał: Jak na 12 latke to Klaudiusz jest bardzo madra i dojrzala haha otwieram wlasnie przegladarke a tutaj taki screen wiadomosc man of the moona do elci xD Skąd to masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano 15 godzin temu elcia wrzucila, ona ma pelno takich screenshotow zapisanych xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 33 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Niestety nie każdego faceta da się wytresować a to domena kapci, nie doświadczonego w boju. No potwierdzam. Nie każdego. Fakt ; ) ale oni "miękną". Z wiekiem. To przychodzi. Jest "nadzieja". : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano 15 godzin temu ja nie mam glowy dla bab, bo mnie od dziecka rozpieszczaja krewni a w Anglii przyjaciele geeje to jak mnie lachon nie chce rozpieszczac to ja nie chce lachona xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 3 Napisano 15 godzin temu Co to jest lachon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano 14 godzin temu (edytowany) "Lachon to stwierdzenie najczęściej używane w klubach określające kobietę niezbyt mądrą, puszczalską" Klubowy lachon to dziewczyna ładna, o pięknej figurze ale niezbyt mądra, raczej głupkowata, określana jako łatwy cel. Edytowano 14 godzin temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 342 Napisano 14 godzin temu 21 minut temu, Hebee napisał: Mój przyszły mąż jest bardzo wymagający i jeszcze trochę brakuje do pełni szczęścia.. Kobieta musi się na równi starać przy takim. ale nie jest ze Śląska ? kiedy się zaręczyliście ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 342 Napisano 14 godzin temu Śląskie baby są wymagające uważajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 3 Napisano 14 godzin temu A. La szon. Krviszon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 186 Napisano 14 godzin temu dla mnie lachon to slang od laska babiszon xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 33 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ale nie jest ze Śląska ? kiedy się zaręczyliście ? Jeśli to ten sam, o którym myślę, to jest... : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 342 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Wdzięczna napisał: Jeśli to ten sam, o którym myślę, to jest... : ) to przechlapane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach