Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dużo pochwy w pochwie 17.2

I pomalowane 11m2 sufitu 6x w sumie

Polecane posty

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

Katiuszka to przyjaciolka pravika ktora jezdzila do niego na mota robic mu loda xD ssala mu ta gliste xD jak pojeebana 😄

gdzies pewno mam na dysku ten filmik, a co xD

jak mi pieerdolila tam o tym zebysmy rozwijali moje forum to wylaczylem bo mi sie nie chce nic robic xD

To udostępnij gdzieś do pobrania ten film, muszę się dokładniej przyjrzeć xD

Przed chwilą, buonanotte napisał:

To udostępnij gdzieś do pobrania ten film, muszę się dokładniej przyjrzeć xD

Przecież na nim nic nie widać

nie chce mi sie, nie bede juz wrzucal tutaj juz tego filmiku i fot ktore mi wysylala, to byly dla mnie foty i filmy w sumie a nie dla nikogo innego i niech tak zostanie xD

spadam pa xD

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

spadam bede pozniej narka xD

WIDZĘ ŻE MASZ KLIENTA PEEDALE

Przed chwilą, buongiorno napisał:

Będziecie się napjertalac glista vs pasztetowa pls 

JAK POKAŻESZ ZWISY 

katiiuszka teraz ma klienta i robi mu dobrze z polykiem a nimfetce lezak pakuje teraz swoje 17.2cm w anus xD

ja sie nie bede napieerdalal, bo ja katiuszki nie chce ruuchac, bo brzydze sie koorew takich jak ona albo nimfetka xD

nie chce zlapac trypla xD jeszcze z pravikiem to koresponduje fuj xD tak jak iskra xD

brzydze sie takich lachonow xD

ja sobie znajde normalnego lachona a nie jakas tania prostytuute xD

9 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

nie chce zlapac trypla xD

jakby pedały nie zarażały celowo heteryków chorobami to by nie było chorób wenerycznych u heteroseksualnych. 

np czytam cos w internecie i za chwile nachodzi mnie jakies chore wspomnienia, najczesciej tr mysli to jakies urojone wspomnienia w mojej glowy. Mam zalatwiona peace, a nie moge do niej isc, gdyz przez Te chore mysli/wspomnienia zamykam sie w sobie i Nic nie mowie i zachowuje sie aspolecznie.

nie wiem czy to nerwica,ale skutecznie odcinam sie od spoleczenstwa, nie kocham sie z kobietami, jestem przekonany, ze jestem uposledzony umyslowo i nigdy nie Bede mial dzieci. Babcia mowi, ze nie mam zadnych zainteresowan. Kobiety ktore Sa mna zainteresowane, skutecznie odpycham, a potem krazy opinia, ze jestem schizofrenikiem.

w mojej glowie gdy wystepuja takie mysli, to z automata pojawiaja sie takie glosy: nie Bo to choru, chory, because nie Bo to chory, i Te glosy sie powtarzaja i przez Te mysli dostaje Na leb i czesto mam problemy, by wysiedziec w jednym miejscu. Spotykalem sie z opiniami, ze jestem ciezki przypadek, mam problemy z przelamywaniem sie i kontaktem z plcia przeciwna, w sensir, ze nie potrafie zrobic relacji tak, zeby weszla Na glebsze tory. W zycou jest mi wszystko jedno, duzo rzeczy podobno nie rozumiem. Moglbym isc do pracy, gdy y Te mysli nie wystepowaly, jak mowie one dzialaja pod wplywem wspomnien, czyli tego co sie kiedys dzialo i zaczynam przez to w glowie wygadywac jakies absurdy, po ktorych jest: nie Bo to chory, chory, no because its chory.

Papa... Niech moon świeci nad tobą podczas tańca w swan lake gdy będziesz polerował pasztetowa w Gangesie swym mydelkiem aloesowym...

• Haha 1

8 minut temu, buongiorno napisał:

Papa... Niech moon świeci nad tobą podczas tańca w swan lake gdy będziesz polerował pasztetowa w Gangesie swym mydelkiem aloesowym...

Leżak mu wypoleruje xD A Luna nadal nie wróciła może? 😄 

Edytowano przez Dirty Sanchez

Przed chwilą, Dirty Sanchez napisał:

Leżak mu wypoleruje xD A Luna nadal nie wróciła może? 😄 

Niestety nie 

• Sad 1

lezak nie jest mna zainteresowany, bo on ma juz nimfette na kwadracie i obladza jego 17.2cm dzien i noc xD

spoko jeszcze nie ide, ale chyba sie przejde xD

pamietam jak kiedys bylem bezdomny i codziennie wracalemna farme do kampera albo do lasu po ciemku poznym wieczorem i tak codziennie daleko za miasto i troche mi tego brakuje tesknie za tym xD

teraz jest fajnie bo zero ludzi jest cisza i nie jest nawet zimno, lekki wiatr xD

mysle ze do wody bym sie pieerdolnal, a moon swieci niezly, faktycznie pelnia jest, tylko teraz troche chmur, moze w nocy o 1 nie bedzie juz chmur i beda gwiazdy i jasny ksiezyc, fajnie bedzie sobie wtedy skoczyc do wody ahh 😄❤️

1 godzinę temu, KochamElcie<3 napisał:

ja sie nie bede napieerdalal, bo ja katiuszki nie chce ruuchac, bo brzydze sie koorew takich jak ona albo nimfetka xD

nie chce zlapac trypla xD jeszcze z pravikiem to koresponduje fuj xD tak jak iskra xD

brzydze sie takich lachonow xD

ja sobie znajde normalnego lachona a nie jakas tania prostytuute xD

Twoja strata frajerze https://i.ibb.co/6bX3sPg/fota6.jpg 😘 ❤️ 

• Haha 1

Nimfette obecnie jest z lezakiem u niego i uprawiaja ostre bsdm, dlatego nie ma lezaka xD

a Katiuszka teraz za granica gdzies lata i robi lody starym dziadom po 70 xD

dobra widze ze lezaka nie ma, bo nimfette mi go porwala wiec ja ide sobie trenowac perkusje bo w srode bede znowu gral na miescie z przyjaciolmi i nie moge sie juz koorwa doczekac <3

nara i milego wstawania rano do pracy jutro zycze xD

7 minut temu, szlucha** napisał:

Twoja strata frajerze 

Myślałem że Justyna lepiej wygląda

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się