Bodnarajca 27 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, afekafe napisał: To jest problem. Bratowa na dziecięcą stopę, a jest starsza ode mnie i trudno jej dopasować buta do stroju. W czym problem są drogie? Na Temu niech sobie kupi za 30 dyszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Gretta _ napisał: Podzwoniłam i dostałam namiary z targowiska. Pojadę w którąś sobotę, ostatnie lata nic nie mieli bo spodów brak. Moja bratowa najczęściej kupuje szpilki. Najłatwiej trafić małe rozmiary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jednej szynszyli Aha, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 641 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, afekafe napisał: Nie do każdych butów pasuje garnitur i chyba czasem śmigasz w "dżimsach"? tak sobie zażartowałem - mam 3 garnitury to 3 pary butów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bodnarajca napisał: W czym problem są drogie? Na Temu niech sobie kupi za 30 dyszki. Na Temu to są fikuśne buty i niewygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: do koszyczka, do domu i do szafy - taki jestem porządny Więc przestań kupować klamerki z promocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Gretta _ napisał: Na Temu to są fikuśne buty i niewygodne Nie wiem dużo hurtownikòw kupuje pòzniej sprzedaje 2 x 3 drożej . Buty 30 zł kosztowały idziesz do sklepu gdzieś nie daleko i kosztują 100. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Bodnarajca napisał: W czym problem są drogie? Na Temu niech sobie kupi za 30 dyszki. Napisałam. Ma małą stopę, prawie w rozmiarze dziecięcym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 641 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Gretta _ napisał: Aj, wystarczy nakryć jakimś ręcznikiem. Bez przerwy coś się przecież wiesza. mam balkon na południe i tam stawiam pranie na suszarkach jak zgarniam pranie to klamerki i suszarki chowam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bodnarajca napisał: Nie wiem dużo hurtownikòw kupuje pòzniej sprzedaje 2 x 3 drożej . Buty 30 zł kosztowały idziesz do sklepu gdzieś nie daleko i kosztują 100. To trzeba przymierzyć, to ja już wolę przez allegro, lepsza odsyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Gretta _ napisał: To trzeba przymierzyć, to ja już wolę przez allegro, lepsza odsyłka Kolega sobie kupił zegarek na ręke ten co sam się nakręca dał 200 zł w Polsce taki z 500 nie zejdziesz. Ogòlnie dużo fajnych rzeczy jest, fajny pokrowiec na telefon za grosze. Przejrzyj sobie oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: tak sobie zażartowałem - mam 3 garnitury to 3 pary butów Ja też żartowałam z tymi torebkami. Jedna na 3 pary butów starczy. Nie mam bzika na punkcie upychania szafy. Jedynie bielizna i jakieś podrabiane perfumy każdego miesiąca muszę kupić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Bodnarajca napisał: Kolega sobie kupił zegarek na ręke ten co sam się nakręca dał 200 zł w Polsce taki z 500 nie zejdziesz. Ogòlnie dużo fajnych rzeczy jest, fajny pokrowiec na telefon za grosze. Przejrzyj sobie oferty Ach nie lubię zbierać tylu rzeczy. Pokrowiec? Mam dwa lata telefon i żadnej rysy. I gdzie tp zmieścić w torebce futerał na słoneczne + futerał na do czytania do sklepu. Edytowano 2 godziny temu przez Gretta _ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 119 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: jednej szynszyli Jest wspaniałą kobietą potwierdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Bodnarajca napisał: Kolega sobie kupił zegarek na ręke ten co sam się nakręca dał 200 zł w Polsce taki z 500 nie zejdziesz. Ogòlnie dużo fajnych rzeczy jest, fajny pokrowiec na telefon za grosze. Przejrzyj sobie oferty Federacja Konsumentów opublikowała raport ujawniający obecność toksycznych substancji w obuwiu i ubraniach dostępnych na platformach Shein i Temu. Wśród niebezpiecznych składników znalazły się m.in. metale ciężkie. Chińskie platformy Shein i Temu z prędkością światła podbijają polski rynek.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 641 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, afekafe napisał: Ja też żartowałam z tymi torebkami. Jedna na 3 pary butów starczy. Nie mam bzika na punkcie upychania szafy. Jedynie bielizna i jakieś podrabiane perfumy każdego miesiąca muszę kupić. Żeby w miesiąc majtki zajechać - co tam się dzieje a z tymi perfumami to mamy wspólne hobby chociaż ja się nie ograniczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Federacja Konsumentów opublikowała raport ujawniający obecność toksycznych substancji w obuwiu i ubraniach dostępnych na platformach Shein i Temu. Wśród niebezpiecznych składników znalazły się m.in. metale ciężkie. Chińskie platformy Shein i Temu z prędkością światła podbijają polski rynek.... Chiny zalewają świat, żólta masa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Gretta _ napisał: Ach nie lubię zbierać tylu rzeczy. Pokrowiec? Mam dwa lata telefon i żadnej rysy. I gdzie tp zmieścić w torebce futerał na słoneczne + futerał na do czytania do sklepu. A gdzie tam jeszcze pomieścić młotek i śrubokręt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Żeby w miesiąc majtki zajechać - co tam się dzieje a z tymi perfumami to mamy wspólne hobby chociaż ja się nie ograniczam Niektórzy je piorą codziennie, a częste pranie i detergenty robią swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, afekafe napisał: A gdzie tam jeszcze pomieścić młotek i śrubokręt Uszy się zarwą Po co ten młotek i reszta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 641 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Gretta _ napisał: Uszy się zarwą Po co ten młotek i reszta? jakby się zepsuł wihajster od holajzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Gretta _ napisał: Chiny zalewają świat, żólta masa... W sklepach stacjonarnych jest duży wybór ubrań, butów, torebek itd. Nie korzystam ze sprzedaży wysyłkowych. Muszę wszystko dotknąć, przymierzyć, pochodzić w tym po sklepie i wtedy kupuję lub nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Gretta _ napisał: Uszy się zarwą Po co ten młotek i reszta? My podobno w torebkach wszystko mamy Kilka razy w tygodniu wszystko przekładam do różnych i porządek zawsze jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: jakby się zepsuł wihajster od holajzy Buta tym nie naprawi. Dopisujemy do listy: super glue. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 194 Napisano 1 godzinę temu Starczy na dzisiaj. Chciałam zobaczyć głosowanie eurowizji. Nie oglądam tego i w ogóle nie żałuję. Ciekawa byłam jak Justyna wypadnie. Jedno jej przyznać trzeba. Mega seksowna figura, zawsze kobieco ubrana. Babka lat 52. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: jakby się zepsuł wihajster od holajzy Wihajster coś mi mówi, ale już holajza to zupełnie nie. Chyba po śląsku lecisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, afekafe napisał: Buta tym nie naprawi. Dopisujemy do listy: super glue. Jak szybko sklei tak szybko traśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 49 Napisano 1 godzinę temu Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach