Malowany 389 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, WiłaCzerwcowa napisał: Niesamowite, że można mieć ból tyłka nawet o to, że starzy ludzie cieszą się życiem i sobą Jakbyś zobaczyła ich zabawy, to byś tydzień dochodziła do siebie. Ty, żyjesz w szklanej bańce, w której poliester noszą nienormalni ludzie. Edytowano 18 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 18 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, WiłaCzerwcowa napisał: Niesamowite, że można mieć ból tyłka nawet o to, że starzy ludzie cieszą się życiem i sobą Ogólnie to mnie podejrzane dzisiaj mi ciotka pokazywala zdjęcie z młodości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 306 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Jakbyś zobaczyła ich zabawy, to byś tydzień dochodziła do siebie. Ty, żyjesz w szklanej bańce, w której poliester noszą nienormalni ludzie. Tak, a normalni tkaniny naturalne i myją zęby po każdym posiłku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 306 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Jutro piątek tak napisał: Ogólnie to mnie podejrzane dzisiaj mi ciotka pokazywala zdjęcie z młodości Leci na ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 389 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, WiłaCzerwcowa napisał: Tak, a normalni tkaniny naturalne i myją zęby po każdym posiłku Dokładnie. Do pracy tez wszyscy zabierają szczoteczkę do zębów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 18 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, WiłaCzerwcowa napisał: Leci na ciebie. Tego się boję może czeka aż zbankrutuje żeby płacić czynsz za heblowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1384 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Dokładnie. Do pracy tez wszyscy zabierają szczoteczkę do zębów. Nie, trzymaja w szufladzie w biurku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 306 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Dokładnie. Do pracy tez wszyscy zabierają szczoteczkę do zębów. Jak jeszcze pracowałam, to miałam w pracy plus inny niezbędnik w małej kosmetyczce, normalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 306 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Jutro piątek tak napisał: Tego się boję może czeka aż zbankrutuje żeby płacić czynsz za heblowania Dokładnie. Lubi kazirodztwo jak koń owies. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 18 godzin temu 10 minut temu, Malowany napisał: Jakbyś zobaczyła ich zabawy, to byś tydzień dochodziła do siebie. Ty, żyjesz w szklanej bańce, w której poliester noszą nienormalni ludzie. Noszą same naftalinę zapach jakiś śmierdzących perfum z zapasów , ona też ma takie porządne ciuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1384 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Jak poczytam co piszą tu ludzie uważający się za młodych, nie, że młodzi, to na oddziałach getiatrycznych jest więcej życia i radości. Edytowano 18 godzin temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 389 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, WiłaCzerwcowa napisał: Jak jeszcze pracowałam, to miałam w pracy plus inny niezbędnik w małej kosmetyczce, normalka Tak jak poliester Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 306 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Jak poczytam co piszą tu ludzie uważający się za młodych, nie, że młodzi, to na oddziałach getiatrycznych jest więcej życia i radości. Najwięcej do powiedzenia jak zwykle Ogór - ani sam mlody, ani przystojny, ani fajny, ani mundry Jemu zawsze najbardziej przeszkadzają kobiety interesujące się innymi facetami, nawet babcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 306 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Tak jak poliester Noś sobie, co chcesz, znajdziesz taką też w poliestrach i bez szczoteczki do zębów i wszystko zagra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, WiłaCzerwcowa napisał: Najwięcej do powiedzenia jak zwykle Ogór - ani sam mlody, ani przystojny, ani fajny, ani mundry Jemu zawsze najbardziej przeszkadzają kobiety interesujące się innymi facetami, nawet babcie Ja porównuje czym starsze to mam ten obraz przed oczami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 18 Napisano 18 godzin temu 8 minut temu, WiłaCzerwcowa napisał: Dokładnie. Lubi kazirodztwo jak koń owies. Kaziroctwo powstalo jako przepis dla potomstwa chorego. W tym wieku nie zaciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 389 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, WiłaCzerwcowa napisał: Noś sobie, co chcesz, znajdziesz taką też w poliestrach i bez szczoteczki do zębów i wszystko zagra Dziękuję za pozwolenie. Jak będę szukał, to dam znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 306 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Jutro piątek tak napisał: Kaziroctwo powstalo jako przepis dla potomstwa chorego. W tym wieku nie zaciazy. To bierz się za nią, będziesz jak faraon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 306 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Dziękuję za pozwolenie. Jak będę szukał, to dam znać. Mnie nie musisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1384 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, WiłaCzerwcowa napisał: Najwięcej do powiedzenia jak zwykle Ogór - ani sam mlody, ani przystojny, ani fajny, ani mundry Jemu zawsze najbardziej przeszkadzają kobiety interesujące się innymi facetami, nawet babcie Gdybym była wredna to bym napisała, że posucha musi być tak duża i od tak dawna, ze frustracja nie wchodzi tylko wjeżdża na pełnej ku/rwie. Ma szczęście jestem miłą osóbką. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 18 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, WiłaCzerwcowa napisał: To bierz się za nią, będziesz jak faraon. Brzydzi mnie chyba nie dalbym rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 306 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Jutro piątek tak napisał: Brzydzi mnie chyba nie dalbym rady Dasz, już się sprzedajesz za tanią szynkę, ciotka mówi - "szoruj grób", a ty szorujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 25 Napisano 18 godzin temu 52 minuty temu, Jutro piątek tak napisał: To elka już by nie chciała wracać do rzeczywistości Zjêb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 62 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, WiłaCzerwcowa napisał: Dasz, już się sprzedajesz za tanią szynkę, ciotka mówi - "szoruj grób", a ty szorujesz Może jednak lepiej żeby chodził gdzieś za czymś, bo jak siendzie to wejdzie na kafeterię z sadolami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 18 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Zjêb Hahahaha jak ja cię znam kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 306 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Może jednak lepiej żeby chodził gdzieś za czymś, bo jak siendzie to wejdzie na kafeterię z sadolami Domyślam się, że nie mówisz o leżaku Tylko czekam na to ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 62 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, WiłaCzerwcowa napisał: Domyślam się, że nie mówisz o leżaku Tylko czekam na to ;D Będzie dzisiaj umierał czy tępił konserwatyzm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 306 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Będzie dzisiaj umierał czy tępił konserwatyzm? Zobaczymy Tamten dzień był nerwowy, co było widać (dzień przed zabiegiem) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 383 Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, Onaaaa napisał: Ciężko na to patrzeć. ... ale patrzysz rozgrzana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 383 Napisano 16 godzin temu po menopauzie baby juz nie muszą, a facet moze do konca jakąs mlodą salową albo ukrainkę z kuchni wyciągnąć na figofago. facet starzeje sie jak wino... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach