Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nemesio Cervantes

Jade pod rotunde na demonstracje

Polecane posty

przeciw tuskowej niekontrolowanej imigracji  Jak zobaczycie  chadersa w garniaku co pokazuje fakulca do kamery, to bedzie do was  przegrywy z kafe 😅

• Haha 1

19 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

przeciw tuskowej niekontrolowanej imigracji  Jak zobaczycie  chadersa w garniaku co pokazuje fakulca do kamery, to bedzie do was  przegrywy z kafe 😅

A to nie miało o 12 być?

21 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

Jak PiS sprowadził 360 tys. osób z krajów afrykańskich i muzułmańskich to teraz są tego efekty

32 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

Słaby patriotyzm. Powinieneś być z krzesełkiem na granicy.

Prawica nasprowadzała migrantów a teraz hipokryci strajkują przeciw migracji którzy legalnie są zawracani do Polski xDDD

2 minuty temu, Swinia napisał:

Prawica nasprowadzała migrantów a teraz hipokryci strajkują przeciw migracji którzy legalnie są zawracani do Polski xDDD

Przestań powtarzać te kłamstwa 

2 minuty temu, WIECZORNA napisał:

Przestań powtarzać te kłamstwa 

Przecież to prawda 1/3 nie wróciła do kraju to zgadnij gdzie teraz są 🤣🤣🤣

Edytowano przez Swinia

30 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał:

A to nie miało o 12 być?

poszlo o 12 a potem nowy swiat. kupa debbili w tęczy sie zeszlo po kopniala w zad..

19 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Słaby patriotyzm. Powinieneś być z krzesełkiem na granicy.

juz po urlopie, ale na emeryturze bedę..

30 minut temu, Swinia napisał:

Jak PiS sprowadził 360 tys. osób z krajów afrykańskich i muzułmańskich to teraz są tego efekty

naucz sie mysleć, to strajk przeciw nielegalnym odrzutom, ktore niemcy z noclegowni tutaj wyrzucają. tylko matol  nie widzi ocb i powtarza te brednie z tvn😁

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

naucz sie mysleć, to strajk przeciw nielegalnym odrzutom, ktore niemcy z noclegowni tutaj wyrzucają. tylko matol  nie widzi ocb i powtarza te brednie z tvn😁

Z terenu Niemiec co roku cofanych jest 600- 700 osób. Nic się nie zmieniło w porównaniu z czasami rządów pis.

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Z terenu Niemiec co roku cofanych jest 600- 700 osób. Nic się nie zmieniło w porównaniu z czasami rządów pis.

wiesz, ze musisz  uzywać innych źródel niz tvn i gw kiedy piszesz na kafe... nie da sie polemizować z wymyslami.😴

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

wiesz, ze musisz  uzywać innych źródel niz tvn i gw kiedy piszesz na kafe... nie da sie polemizować z wymyslami.😴

Ja ci podaję oficjalne dane, ty jeszcze nie podałeś żadnych.

12 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ja ci podaję oficjalne dane, ty jeszcze nie podałeś żadnych.

oficjalne dane podaje sie w linku do źródla na stronie  gov. 😁 tvn to brukowiec.. btw kazdy widzial jak niemce zostawiają inżynierów na moscie granicznym a oni potem są filmowani koczujący w parku na ławce. Weż mnie nie rozwalaj, że oni liczeni do sumy tych 600 osób. Czyzby rachmistrz Zembaczynski  przyjechal policzyl ich, dal kupon na neleśniki i wrócił?😇

Edytowano przez Nemesio Cervantes

5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

oficjalne dane podaje sie w linku do źródla na stronie  gov. 😁 tvn to brukowiec.. btw kazdy widzial jak niemce zostawiają inżynierów na moscie granicznym a oni potem są filmowani koczujący w parku na ławce. Weż mnie nie rozwalaj, że oni liczeni do sumy tych 600 osób. Czyzby rachmistrz Zembaczynski  przyjechal policzyl ich, dal kupon na neleśniki i wrócił?😇

Mógłbyś podać jakieś liczby zamiast "każdy widział".  

Dane masz na stronach Eurostatu. Zdziwiłbyś się ilu wraca np do Włoch. Tak, czy inaczej, liczba wysłanych z Niemiec do Polski nie wzrosła w porównaniu z poprzednimi latami. Dajesz sie robić w bambuko mateckim i innym bakiewiczom 

13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Dane masz na stronach Eurostatu. Zdziwiłbyś się ilu wraca np do Włoch. Tak, czy inaczej, liczba wysłanych z Niemiec do Polski nie wzrosła w porównaniu z poprzednimi latami. Dajesz sie robić w bambuko mateckim i innym bakiewiczom 

podalem konkret, na yt są filmy pokazujace niemiecka policje ktora zostawia inzynierów samych i odjezdza. czego nie rozumiesz?  a moze to inscenizacja i Bąkiewicz pomalowal sie czarną pastą i udaje immigranta? są pewne granice ignorancji ale Ty je przebijasz z palcem..

podalem konkret, na yt są filmy pokazujace niemiecka policje ktora zostawia inzynierów samych i odjezdza. czego nie rozumiesz?  a moze to inscenizacja i Bąkiewicz pomalowal sie czarną pastą i udaje immigranta? są pewne granice ignorancji ale Ty je przebijasz z palcem..

A, są filmiki na yt 😄 tam też są filmy że jutro będzie koniec świata, chemitrails zabija a jak pijąc wodę utlenioną wyleczysz covida.

Lepiej wierz statystykom, nie Mateckiemu.

22 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tak kazdy kto sie interesuje swoim krajem to widzial. ryzy zamiast sie wytlumaczyc z tego ze niemce robią sobie co chca to wziął i zabronił nagrywania przejsc granicznych... 😅 no w morde tylko ciemniak nie połaczy kropek. wam lewakom jak sie rozrysuje na schemacie co sie tam sie dzieje to dalej bedziecie winic Jslawa bo ma kota i nie ma żony.😁

• Like 1

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A, są filmiki na yt 😄 tam też są filmy że jutro będzie koniec świata, chemitrails zabija a jak pijąc wodę utlenioną wyleczysz covida.

Lepiej wierz statystykom, nie Mateckiemu.

znaczy sie te filmy to ustawka, Matecki przebral sie za niemieckiego policjanta, przemalowal swoją skode i wysadzil czarnego Bąkiewicza na moscie 😅😅😅  leże i kwicze.hhhehe

Tak kazdy kto sie interesuje swoim krajem to widzial. ryzy zamiast sie wytlumaczyc z tego ze niemce robią sobie co chca to wziął i zabronił nagrywania przejsc granicznych... 😅 no w morde tylko ciemniak nie połaczy kropek. wam lewakom jak sie rozrysuje na schemacie co sie tam sie dzieje to dalej bedziecie winic Jslawa bo ma kota i nie ma żony.😁

Ja czytałam dużo wypowiedzi ludzi mieszkających przy granicy że to szopka i nie ma żadnego zalewu migrantów. Także wolę oficjalne statystyki niż filmiki manipulantów.

Tu mam tylko powazny zarzut do rządu że pozwalają na taką dezinformację i straszenie. Powinni codziennie organizować konferencje i tłumaczyć ludziom jakie są prawdziwe liczby.

znaczy sie te filmy to ustawka, Matecki przebral sie za niemieckiego policjanta, przemalowal swoją skode i wysadzil czarnego Bąkiewicza na moscie 😅😅😅  leże i kwicze.hhhehe

No, republika już pokazała polskiego żula jako podrzuconego nam migranta 😄 widziałam zmanipulowany filmik gdzie Niemcy byli po swojej stronie a rzekomo "panoszyli" się u nas. Ten cały ruch obrony jakoś nie podaje statystyk przed iloma nas już obronili. To jakaś paranoja i cwana dezinformacja 🙂

1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał:

Uwaga! Konfederacja przejęła policję! Augustynek wyniesiona z demonstracji, znowu jakieś odszkodowanie wpadnie za faszyzm.

Też czytałam że znowu poszła prowokować 🙂

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ja czytałam dużo wypowiedzi ludzi mieszkających przy granicy że to szopka i nie ma żadnego zalewu migrantów. Także wolę oficjalne statystyki niż filmiki manipulantów.

Tu mam tylko powazny zarzut do rządu że pozwalają na taką dezinformację i straszenie. Powinni codziennie organizować konferencje i tłumaczyć ludziom jakie są prawdziwe liczby.

A jak definiujemy zalew migrantów? Od 100 tysięcy? Bo to, że nam niemiaszki podrzucają osoby niespełniające kryteriów do zwrotu to fakt, na który zamykasz oczy. Zaraz zakwasu powiek dostaniesz.

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Też czytałam że znowu poszła prowokować 🙂

Homokomando chyba też w akcji. Ci są szczególnie śmieszni witając zakapiorów muzułmańskich, którzy batożą gejów 😄

7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

czyli ci wszyscy emeryci na krzeselkach co filmują na granicy są w zmowie i przygotowują inscenizacje dla Bąkiewicza... cos podobnego, Sliwka rozwalilas system, matrix sie nie podniesie po tej rozkminie.😴

11 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał:

Uwaga! Konfederacja przejęła policję! Augustynek wyniesiona z demonstracji, znowu jakieś odszkodowanie wpadnie za faszyzm.

To jest chory stary czlowiek, zamiast ją leczyć oni ją napuszczają na silnych czasem pijanych facetów. Którys ją trzasnie za mocno i bedzie afera.

14 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

konferencja  z reguly pozwala na wejscie wszystkim dziennikarzom a oni mogą zadawac bardzo trudne pytania albo, co gorsze, punktowac kłamstwa jakie rząd wciska. zatem już wiesz dlaczego nie ma tych konferencji.😴

• Like 1

Poprawcie mnie jeśli sie myle, ale widzę że lewactwo tak na prawde nie ma pojecia o polityce i gospodarce tego kraju i ich nie interesuje czy tutaj bedą muzulmanskie strefy no go i wysoki poziom przestępstw imigrantów. Jak to powiedzial Einstein, ze robiac cos w dany sposob, tylko idyiota oczekuje innych rezultatów. I lewacy chcą tego  dziadostwa tutaj bo są ignorantami i mają w doopie co sie dalej bedzie tutaj dzialo. 

5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

Poprawcie mnie jeśli sie myle, ale widzę że lewactwo tak na prawde nie ma pojecia o polityce i gospodarce tego kraju i ich nie interesuje czy tutaj bedą muzulmanskie strefy no go i wysoki poziom przestępstw imigrantów. Jak to powiedzial Einstein, ze robiac cos w dany sposob, tylko idyiota oczekuje innych rezultatów. I lewacy chcą tego  dziadostwa tutaj bo są ignorantami i mają w doopie co sie dalej bedzie tutaj dzialo. 

Nie są ignorantami tylko robią za kasę dla siebie od obcych, ich nie obchodzi Polska lud tylko kasa.

Oni mają gdzieś co będzie byle kasę dali im.

Patriotyzm ma odwrotnie oni nie biorą kasy czyli biedacy itd.

Edytowano przez Fifofa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować