Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Mezmerize

Ale do mnie w saunie zagadala piekna blond brytyjka WOW

Polecane posty

Bylismy sami, jak wyszli ludzie, to sie na mnie patrzy usmiechnieta i radosna, i biale zabki, piekny usmiech, i usiadla przy mnie xD

A potem do mnie lovely chat to you Xd

Mowilem, ze jestem lonely, a ona Awww... xD

Edytowano przez Mezmerize

Masakra, jak ludzie poszli i zostalismy sami to sie na siebie od razu spojrzelismy i usmiechnieci i zaczelismy gadac xD

Ale miala buzie masakra tuz obok mnje taka blondyna w rozowym bikini i sobie gadamy, jestem w szoku, fajnie 

A czemu mialbym jej wypieerdolic, ale w szoku jak sie na mnie spojrzala radosna jak ludzie poszli i pierwszy raz od kilku lat chyba z dziewczyna po angielsku rozmawialem LOL

3 minuty temu, Mezmerize napisał:

A czemu mialbym jej wypieerdolic

bo to kvrwa rozwiązła była, niedziewica 

Edytowano przez farmię forvm

No moze, ale miala fajna buzie i blond wlosy, szok

Opowiadala mi, ze do kolezanki w Liverpool jezdzi saunowac i tam jeszcze lodowata woda, juz chcialem zaproponowac, zebysmy razem pojechali, ale przeciez mnie nie stac na podroze Xd

Ale fajnie by bylo, poznac kolezanke brytyjke i zabiera mnie do liverpool swoim samochodem a potem z jej kolezanka w 3 idziemy sobie saunowac i ogladac morze, SHIEET xD

Troche sie rozgadalem o sobie xD

poliz jej pipeczke i zaciagnij sie smrodem, co nas twoje histerie pravitszka obchodza egzaltowany pimpusiu

1 minutę temu, Mezmerize napisał:

Troche sie rozgadalem o sobie xD

a dlaczego schizofrenika zabrali do psychuszki i cię wyrzucili z jego mieszkania? 

Jakich was

Bardzo sie ciesze, ze sie podobam takim fajnym dziewczynom i sobie rozmawiamy, mowila mi ze lovely rozmowa ze mna xD

Teraz w namiocie mieszkam, przechodze reset, zapominam o wszystkim co zle kiedys wyrzadzilem, np przez dragi i alkohol, ale nie powiem, ze niezle sie bawilem po kilku piwach w pubie albo jak speed przyjeebalem i sluchalem trance muzyki trenujac perkusje na padzie 15 godzin bez snu, to bylo cos XD

Potem sie katiuszka obrazila, ja zlamalem sobie nadgarstek, ale faza byla.ostra XD i 4 dni bez spania

No lezak, troche wysoka byla, ale ja sobie siedze, jacys ludzie, ona gada z tymi ludzmi, a ja cicho, a nagle ludzie sie zmyli, a ona patrzy na mnie, siedziala tuz obok i taka usmiechnieta i radosna i do mnje hello a ja hello i rozmawiamy sobie, wygladala troche jak hiszpanka z blond wlosami

Mowilem, ze jestem samotny i troche to przykre, ale mowie ze przynajmnjej tu moge przyjsc poznac new people Xd

Potem jakis jej kumpel przylazl, i zesmy gadali, ale sami bylismy, fajnie bylo xD

Ja rekord odjeebalem dzisiaj, pol godziny w saunie finskiej Xd. Mowilem ze chodze duzo za miasto i plywam outdoor, i ze od lat saunujez dlatego wytrzymuje tyle

Problemamy umyslowymi facety powinni sie zajmowac inni facety jak Jung

wy macie problemy umyslowe, ja wlasnie sobie gadalem z angielka w realu obok mnje i mowila mi ze bardzo milo sie ze mna rozmawia, wy macie problem 😎

nigdzie nie wypieerdalam, lezaka obchodzi, on chcialby taka na kwadrat, ciebie nie musi 

Super bardzo sie ciesze, a w ogole bardzo zeszczuplalem, spelnienie marzen dzisiaj sie wydarzylo, ale.fajna 🥰🥰

próżne gejowskie stworzenie umyj dópe geju i idz angielki straszyc pipuś

Edytowano przez Kurtura

mozna ci w te gruba dópe kopa zasadzic zebys stad wypjrdalał

Dawno nje widzialem zadnej dziewczyny, zeby sie tak usmiechala do mnje, cos pieknego, a duzo zeszczuplalem, teraz mam zrednia doope a niedlugo bede mial mala

Klaudiusz stad wyieebala poznawac jakichs ludzi w imvu to ja sobie poznaje dziewczyny na zywo w realu i fajnie jest

Ciesze sie, ze takie fajne blondynki nie uciekaja ode mnje i jeszcze same zagaduja 😜

O Nadja widzisz jak ten kochaś pędał sie podnieca, widzialam jakie masz fajne tzytzunie, ten gey cie nie posunie

Jeszcze tutaj zaglądam, ale doszło do mnie, że zbyt dużo czasu tutaj zmarnowałam. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować