Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Mezmerize

Ale do mnie w saunie zagadala piekna blond brytyjka WOW

Polecane posty

O kuurwa obok namiotu wlasnie.lisy szczekaja masakra juz sie kreca xD

A czasem z daleka slysze jak na motorach zapieerdalaja na drodze szybko, niezle silniki Xd

No ogolnie ja juz na necie nie szukam nowych przyjazni nigdzie, real fajniejszy i gadanie po angielsku na zywo z ludzmi niz internet i pisanie

4 godziny temu, Nadija* napisał:

Szkoda, że z Moonem tak wyszło, trochę mi smutno.

Chciałaś tylko seksu, a moon nie jest taki

Nie no, ja przy ludziach babci czy mamie czy znajomych to nie uzywam telefonu, bo dla mnje to chamskie troche i brak kultury i szacunku Xd

Jak jestem sam to ok

Nawet jak na miescie jestem i widze ludzi to mi glupio w ten tel patrzec, zazwyczaj jak nikogo nie ma.to patrze Xd

A jednego kumpla.mam z krakowa.co sie juz z nim znam od dawna to przy nim nawet na kafe nie wchodze, bo nje chce zeby widzial co ja w necie wypisuje XD

No ale to pewnie klaudiusza wkoorwialo, ze nie moze sobie.popisac, bo rodzice 'truja doope' XD

4 minuty temu, Wladimir napisał:

Co?? Nic takiego nie było.

Ja ostatnio tylko tu zagladam i czy jest Nadija a od kilku dni Nadija nie ma i jestem zalamany i co tu zajrze a Nadija nie ma, to mam dola i nawet troche mysli samoboojcze, bo przeze mnie stad uciekla, bo ja hejtowalem i czuje sie jak odpad, ciezko bardzo 

I zaraz sobie.mysle nie ma jej tu przeze mnie, jacys inni ludzie teraz.sobie z nia.pisza, a ja wyhejtowalem Nadija, i przeze mnie zniknela.a teraz placze i cierpie i zyc mi sie nie chce przez samego siebie ;( 

10 minut temu, Wladimir napisał:

a wydaje sie taki

A w ogole we wrzesniu jak przyjade do Polski, to z babcia i mama i jej ukochanym jedziemy do Kolobrzegu na pare dni,.ale jeszcze sie okaze czy jade, na razie nie wiem 100%

Edytowano przez Hypnotize

2 minuty temu, Hypnotize napisał:

A w ogole we wrzesniu jak przyjade do Polski, to z babcia i mama i jej ukochanym jedziemy do Kolobrzegu na pare dni,.ale jeszcze sie okaze czy jade, na razie nie wiem 100%

napierrdala cię ojczym? widziałeś jak rvcha matke? 

Nie chcę pisać tutaj przez pravola, to nie Twoja wina Filip.

brak pato zwiazkow to blogoslawienstwo, bo mozna wciagnac sie w jakas masakre i nie wiem co zlego jest w incelizmie i w braku róchania jak ma byc toksycznie i meczaco w uj to lepiej wcale.

Nie bede odpisywal na takie glupie pytania, ja juz uciekam, tez mi sie tu nie chce pisac

Nadija, wiem, ale oprocz tego, ze Cie hejtowalem, to ostatnio nawet jak sie tu pojawiasz ostatnio, to ja zaraz Cie zbywam np. Albo pisze, ze musze uciekac, bo cos.tam, i nie doceniam tego, ze jestes np. I tez mam przez to wyrzuty sumienia, a potem jak Cie nie ma a co chwile.zagladam na tel, a tu chooy, i jeszcze ze pewno sobie z jakimis innymi ludzmi teraz piszesz, to masakra jakas, zalamka.totalna, przee...e

Musialbym internet wylaczyc, ale nie wiem ile czasu mi zajmie, zeby o Tobie zapomniec w ogole, musialbym sobie kolezanki poznac w realu, ale na polke juz nie mam szans

Edytowano przez Mezmerize

Wykancza mnje internet juz i relacje internetowe,.to kafe i w ogole mi za ostro zrylo czerep i w ogole nie tylko kafe, duzo rzeczy, szkoda gadac

napisałby, bo wszystko co dotyczy własnego odbytu wyspiewa ale o tym nie chcial pisac to nie napisze

wez nie ma co pytac, my tu jestesmy robalami Polaczkami ktorymi sie mozna zywic w tym Klaudiusz okay zreszta who cares...

Njgdy nic nie robilem z facetami mitomany zakichane

Wczoraj niedaleko na polu tutaj wpadli mlodzi anglicy i angielki i imprezowali sobie w plenerze i wesolo mieli, a ja w namiocie schowany i pokoj tu czuje i spokoj, tego nie moge zaznac nigdzie, mieszkajac w domu, najlepiej mi z dala od ludzi, dlatego uciekam, pora na mnie, bo juz pozno, rano sie odezwe, pa

jestes troche katalizatorem tutaj bo jak tobie odpjerdoli i pociagniesz zwolennikow to wszystkim odpjerdala od razu huh

chyba se lepiej w gre pograc niz analizowac wasze odpały i czy bedziecie cpali dobra

Ja raczej niepredko, dobrze ze nie uzaleznilem sie od cpania czy chlania alko, bo moglem

Od kofeiny jestem uzalezniony, to niezly narkotyk stymulujacy, mam kofeine w proszku, ciezko mi sie oduzaleznic, musialbym tydzien z wyra nie wychodzic Xd

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować