Fifofa 77 Napisano 16 godzin temu Udzielasz na bracia smalcy czy oni tutaj czytają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurtura 1 Napisano 15 godzin temu sprowadzicie wiecej dziadkow klozetowych do straszenia złych lachonów? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Kurtura napisał: sprowadzicie wiecej dziadkow klozetowych do straszenia złych lachonów? Przydało by się. Moje powiedzenie bolcôwna szuka bolca weszło w kanon tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 519 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Przydało by się. Moje powiedzenie bolcôwna szuka bolca weszło w kanon tam. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurtura 1 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Przydało by się. Moje powiedzenie bolcôwna szuka bolca weszło w kanon tam. Najlepsza obrona jest atak więc bd nprdalac bolców i bolcowny na strzała i słuchamy radio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurtura 1 Napisano 13 godzin temu Jakby był seksualnie niebezpieczny to by tak nie bredził ja może też jakbym miała większe tzytzki i co, życie . Dobry placek daktylowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 82 Napisano 3 godziny temu Lex na wakacjach zajęty swoimi sprawami. Czasem przyjdzie, spojrzy, powie i idzie w swoją stronę. Wróci. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach