Jutro piątek tak 18 Napisano 3 godziny temu Heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek klozetowy 3 Napisano 3 godziny temu mnie też zastanawia że nadal odpisuje takiemu niedacznemu mitomanowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 18 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, dziadek klozetowy napisał: mnie też zastanawia że nadal odpisuje takiemu niedacznemu mitomanowi Bo jest pod fiootem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 25 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Jutro piątek tak napisał: Bo jest pod fiootem Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 18 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Zgłoszone. A wolisz na. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 18 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał: Zgłoszone. Jpegi można mieć za darmo nawet złamać ps5 ps4 ja akurat mogę 1 gre kupić zawsze przejść i sprzedać tracąc trochę albo abonament jpegow na xsx jest niezły skoro i tak nie mam nic to co za różnica. Mi jest ciężko nawet się obecnie zmusić do fascynacji grom mając płytę. A jak się człowiek wykosztuje nawet 100 to może pogra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 18 Napisano 1 godzinę temu Wszyscy się ze mnie tu smiali że płyty kupuje a już 4tyś chyba odzyskalem. Z jpegow miałbym 0. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 243 Napisano 52 minuty temu 1 godzinę temu, Jutro piątek tak napisał: Wszyscy się ze mnie tu smiali że płyty kupuje a już 4tyś chyba odzyskalem. Z jpegow miałbym 0. Jesteś obleśny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach