Jutro piątek tak 18 Napisano 3 godziny temu Nie mam zdrowia tak naprawdę na anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 9 Napisano 3 godziny temu Szczerbaty bedzie skakal z radosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 18 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Mezmerize napisał: Szczerbaty bedzie skakal z radosci Brzydzi mnie ten świat same materialistki, ludzie którym w głowie tylko praca i cyferki i przepełniony jestem cierpieniem bez anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 9 Napisano 3 godziny temu Mnie tez brzydzi, w ogole jak jestem w miescie i ludzie, to chce jak najszybciej stamtad spieerdalac do lasu, tutaj jest jak w raju i mi tu dobrze, z dala od ludzi i tego syfu, i wiem, ze jestem bezpieczny, bo nie ma ludzi dookola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 9 Napisano 3 godziny temu Wszedzie te samochody beton spaliny ludzie ja prdl masakra a zieleni 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 18 Napisano 2 godziny temu Mi nigdy nie brakowało cyferek tylko miłości idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 0 Napisano 2 godziny temu 49 minut temu, Jutro piątek tak napisał: Nie mam zdrowia tak naprawdę na anastazje OBY TAK BYŁO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 0 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Mezmerize napisał: Mnie tez brzydzi, w ogole jak jestem w miescie i ludzie, to chce jak najszybciej stamtad spieerdalac do lasu, tutaj jest jak w raju i mi tu dobrze, z dala od ludzi i tego syfu, i wiem, ze jestem bezpieczny, bo nie ma ludzi dookola. jak sie jeeebałeś z alfonsem to ci miasto nie przeszkadzało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 52 Napisano 56 minut temu Nie chcieć żyć ≠ chcieć umrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach