Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Mezmerize

Zegnaj Klaudiusz, szkoda ze juz nie popiszemy, niestety

Polecane posty

Nie, nie wypieerdalaj, bo bez Ciebie to nie to samo, inni odchodza i jakos jest  a Ciebie jak nie ma, to meczarnie przechodze i czegos mi brakuje, taka pustke czuje 

Spoko, ja nie twierdze, ze klamia. Milo, ze masz z kim popisac, w razie gdy cos pojdzie nie tak  i znowu hejty

Ja juz raczej nie szukam nowych znajomosci w internecie

Edytowano przez Mezmerize

Spadaj krasnal

A gdzie bylas z rodzicami, w Pradze tylko?

Ja tam lubie jezdzic z rodzina na wycieczki i spedzac z nimi czas. Zawsze sie ciesze, gdy moge zobaczyc w zyciu cos pierwszy raz. Jakis nowy teren, zabytek, czy cos

Poznac nowych ludzi tez jest fajnie, ja juz na tej plywalni poznalem kilka osob. 

Zabawne, bo facet ktory tam sprzata szatnie to potem sie okazalo, ze to sasiad mojej mamy i Porsche Paramera jezdzi XD

Fajnych mam kolegow, ktorzy jezdza porsche i sprzataja na blysk wszystko 😛

Teraz tylko kilka dni w Pradze i Nottingham. A ty w której mieszkasz części Anglii?

Tam mieszkają przyjaciele rodziców i się odwiedzają czasami, my do nich, a oni do nas później przyjadą.

Do nottingham to niedaleko, z 70km, nawet pociagiem moglbym pojechac, bilety chyba po £20.

Edytowano przez Mezmerize

Jakbyś potrzebował jedzenia to może bym mogła coś zorganizować, hm nie wiem.

Bo oni też się zajmują działalnością charytatywną, ale chyba w lokalnym środowisku.

Przed chwilą, Nadija* napisał:

Jakbyś potrzebował jedzenia to może bym mogła coś zorganizować, hm nie wiem.

WYŚLESZ MU KARTOFLE Z MĘCIKAŁU? 

Dobry z ciebie człowiek 

Haha, no co Ty... 😜

Przeciez mi mama kase wysyla na jedzenie co tydzien, i u mnie nasrane miejscowek charytatywnych z darmowym zarciem

A jakby bylo zle, to mam klucze od domu mamy i moge w nocy zaatakowac jej lodowke, gdyby byla tragedia albo mcdonalds otwarty 24h 🤣

Malo jem, bo sie odchudzam, i nie chce zeby mi sie zachcialo robic ** w krzaki 😛

1 minutę temu, Nadija* napisał:

Bo oni też się zajmują działalnością charytatywną, ale chyba w lokalnym środowisku.

Ale chyba nie dla nierobów którzy nie chcą sie leczyć i pracować

Glodze sie, bo mi szkoda kasy, pod nosem mam chinczyka i moge sobie isc teraz na dobra.kolacje 😉

Ale probuje zeszczuplec troche jeszcze

Haha prace  nie dzieki, to ja wole wylaczyc internet i sobie grac w gry na moim handheld i zniknac 🤣🤣🤣

• Haha 1

1 minutę temu, Mezmerize napisał:

Haha, no co Ty... 😜

Przeciez mi mama kase wysyla na jedzenie co tydzien, i u mnie nasrane miejscowek charytatywnych z darmowym zarciem

A jakby bylo zle, to mam klucze od domu mamy i moge w nocy zaatakowac jej lodowke, gdyby byla tragedia albo mcdonalds otwarty 24h 🤣

Malo jem, bo sie odchudzam, i nie chce zeby mi sie zachcialo robic ** w krzaki 😛

Przecież facet matki cie nienawidzi. Wiadomo że Justyna musi cie tolerować ale on nie

Nie mam az takiej lysiny, mam olejki do wlosow, szampon dobry i mydelka i loczki

Wczoraj blondi w saunie sie podobalem 😉

Ahah facet matki mnje.lubi, to madry facet, i umie wszystko naprawic i jezdzi tirami po.wielkiej brytanii xD

Jak myje glowe jakas chemia, to jak.wlosy sie.robia suche to jest masakra

Ale jak uzywam naturalnych kosmetykow.i sie uczesze, to jest spoko, nic nie widac, moze delikatne zakola 😉

Katiuszce jakos sie spodobalem na selfie w zeszlym roku, ze az bzika dostala na moim punkcie 🤣🤣

1 godzinę temu, Kotarba35 napisał:

I czym się podniecasz jeeebany frajeerze??? W Polsce na wsi nigdy nie byłeś??? Masz przypomnę ci ty się lepiej módl żeby cię w tym śmierdzącym chlewie żaden czarnych nie zaciukał 😄 jeeebać kruuulową! 😄 

jak byłes tam na polu słoneczników i susel cie capnał to wziałes inny słonecznik czy to troche nieładnie tak slonecznik zaprdolic ??

• Haha 1

Ja chodzilem w Polsce po polu slonecznika, tam u mnje w wlkp tez sa.ladne tereny za miastem, tez jest raj

2 minuty temu, Mezmerize napisał:

Jak myje glowe jakas chemia, to jak.wlosy sie.robia suche to jest masakra

Ale jak uzywam naturalnych kosmetykow.i sie uczesze, to jest spoko, nic nie widac, moze delikatne zakola 😉

Katiuszce jakos sie spodobalem na selfie w zeszlym roku, ze az bzika dostala na moim punkcie 🤣🤣

Jej to nawet ja się podobałem. 

• Haha 1

Mam znizke na quarter pounder z frytkami w mcdonalds za £3 ide sobie ojeebac i chooy, a potem wroce do namiotu

No ale.fot.swojego chlopaka z ich dzieckiem to ci nie wysylala, a mnie tak

Bardzo mi ufala 

Ladna pogoda dzisiaj i niebo piekne, bo ostatnio padalo, ciagnie mnje na wycieczke za miasto gdzies, a o 6:30 otwieraja sauny xD

Dobrej nocy 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować