Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
wizzy

Fajnie, ze Klaudiusz wrocil, jee xD. Tak sie ciesze ;D. A jeszcze tydzien temu plakalem, bo jej nie ma xD

Polecane posty

Zaczalem sie bawic w linuxy open source systemy operacyjne openbsd i pokasowalem wszystkie konta zeby nie grac w gierki ktore nie sa.open-source wolne oprogramowanie 🤣🤣🤣

I dobrze na tym wyszedlem, bo teraz jestem adminem i znam sie na serwerach i systemach 🙃

A moglem dalej zycie marnowac na gierki xD

Fajnie sobie przypomniałam angielski, bo głównie po angielsku gadamy, ale jak jestem zmęczona to oni korzystają z tłumacza i piszą do mnie po pol.sku. Dzisiaj poznałam kultowy cytat ara.bski i jego znaczenie. 

3 minuty temu, salix napisał:

Lezak, przecież mówiłeś że masz udział w działce o powierzchni 500 m2 na działce o tej powierzchni o ile nie znajduje się w centrum miasta ledwo dom wolnostojacy postawisz i to nie wszędzie.

Musimy się w 6 osób dogadać i sprzedać miastu całość lub inwestorowi 

2 minuty temu, Dirty Sanchez napisał:

Mmm trollizm w najlepszym wydaniu, jak u królowej jmuhha 😄 

Piszę prawdę 😄

Przed chwilą, Fajny ten sen tak napisał:

500m2 to jest moje teraz zrób se to x6 i co zatkalo kakalo

Od kiedy jest twoje? Spłaciłeś resztę?😄 Nawet gdyby, to na 2500m2 na zadupiu możesz najwyższej szeregi postawić, a nie żaden blok.

Przed chwilą, Nadija* napisał:

Fajnie sobie przypomniałam angielski, bo głównie po angielsku gadamy, ale jak jestem zmęczona to oni korzystają z tłumacza i piszą do mnie po pol.sku. Dzisiaj poznałam kultowy cytat ara.bski i jego znaczenie. 

Jak łączysz nowa fascynację, z poprzednia nowa fascynacja czyli tępym pravactwem?😀

super ze poszerzasz swoje horyzonty wiedzy, szkoda tyklko ze poszerzaja ci go kozo.jebcy z polwyspu arabskiego i cpuni z bronxu

moze poszukaj normalnych ludzi do gadania to beda z ciebei ludzie za jakis czas twoim problemem jest zly dobor towarzystwa

Spoko, do mnie SophiaGirl ostatnio pisze po japonsku xD

Ja tam lubie angielski akurat, i od dawna sie nim posluguje, dobrze tez gadam i mam akcent i w ogole xD

Przed chwilą, nocna.zmiana napisał:

Jak łączysz nowa fascynację, z poprzednia nowa fascynacja czyli tępym pravactwem?😀

Kanadyjczyk nieźle zrył jej beret 😁

1 minutę temu, Fajny ten sen tak napisał:

Musimy się w 6 osób dogadać i sprzedać miastu całość lub inwestorowi 

Sadzisz że miasto skupuje grunty?

• Haha 1

Przed chwilą, nocna.zmiana napisał:

teraz rozmawia z takimi samymi tepakami tylko po angielsku 😄

1 minutę temu, salix napisał:

Od kiedy jest twoje? Spłaciłeś resztę?😄 Nawet gdyby, to na 2500m2 na zadupiu możesz najwyższej szeregi postawić, a nie żaden blok.

Jak tam są bloki obok niech se postawią następny 

3 minuty temu, wizzy napisał:

Zaczalem sie bawic w linuxy open source systemy operacyjne openbsd i pokasowalem wszystkie konta zeby nie grac w gierki ktore nie sa.open-source wolne oprogramowanie 🤣🤣🤣

I dobrze na tym wyszedlem, bo teraz jestem adminem i znam sie na serwerach i systemach 🙃

A moglem dalej zycie marnowac na gierki xD

O to fajnie, pewnie dużo zarabiasz teraz? 

Przed chwilą, salix napisał:

Sadzisz że miasto skupuje grunty?

Tak jak był kowid chcieli kupić ale wybuchla zaraza ma maxa i brakowało pieniądze 

Man of the moon jest madry po pannie.vikernes xD

Ona tez byla madra, i mielismy robic dzieci madre po mamie, piekne po tacie xD

Tak mi pisala kiedys, ale nie pyklo, bo bezrobotny xD

1 minutę temu, nocna.zmiana napisał:

Jak okrutnie tępi są ci którzy przegrali, a mieli tyle haków na Nawrockiego, że aż nie sposób przegrać xD

Jak okrutnie tępi są ci którzy przegrali, a mieli tyle haków na Nawrockiego, że aż nie sposób przegrać xD

Czy to zdanie to już ten gejzer twojego intelektu który nam miałaś nam pokazać czy to jeszcze nie ten dzień? 😛

• Haha 1

4 minuty temu, sebix lybedowsky napisał:

super ze poszerzasz swoje horyzonty wiedzy, szkoda tyklko ze poszerzaja ci go kozo.jebcy z polwyspu arabskiego i cpuni z bronxu

moze poszukaj normalnych ludzi do gadania to beda z ciebei ludzie za jakis czas twoim problemem jest zly dobor towarzystwa

Tak zdecydowanie jej jedynym problemem jest zły dobór towarzystwa który sie jej przydarza 🤣

2 minuty temu, sebix lybedowsky napisał:

Oni są dla mnie milsi niż tutaj pola.cy. Są bardziej tolerancyjni i otwarci na innych. Ja mu powiedziałam, że jestem chrześcijanką i mu to nie przeszkadza, a wręcz dopytuje się o różne zwyczaje religijne i pol.skie.

Ja tam lubie w anglii jak jestem i mlode laski gadajace po angielsku, a ja tez umiem angielski i wiem co mowia xD

Fajniej niz w Polsce xD

Edytowano przez wizzy

2 minuty temu, Nadija* napisał:

tepi to sa ci ktorzy go wybrali 😄 oni by na koze zaglosowali jakby jarek kazal

glupich jest w tym kraju wiecej

2 minuty temu, Nadija* napisał:

przeciez kaczyński chciał zeby nawrocki był preezydentem to jak przegrał. po co miał ujawniac haki na kogoś kogo ma zamiar kontrolować. to tak samo jakby putin ujawnił że smoleńsk to ustawka była. 

No polacy sa okropni, i polki tez

Dla mnie obcokrajowcy sa lepsi niz polacy. Modla sie za mnie, daja kase

A polaczki sobie drwia tylko 

1 minutę temu, nocna.zmiana napisał:

Tak zdecydowanie jej jedynym problemem jest zły dobór towarzystwa który sie jej przydarza 🤣

nie jedynym ale na intelekt juz nic nie poradzi to sa geny a towarzystwo moze zmienic

1 minutę temu, Nadija* napisał:

Oni są dla mnie milsi niż tutaj pola.cy. Są bardziej tolerancyjni i otwarci na innych. Ja mu powiedziałam, że jestem chrześcijanką i mu to nie przeszkadza, a wręcz dopytuje się o różne zwyczaje religijne i pol.skie.

a co mu ma przeszkadzac ? wyobraza sobie pewnie jak bedziesz wygladac bez glowy 😄

• Haha 1

1 minutę temu, wizzy napisał:

Ja tam lubie w anglii jak jestem i mlode laski gadajace po angielsku, a ja tez umiem angielski i wiem co mowia xD

Fajniej niz w Polsce xD

O w Anglii jesteś, to na pewno jeszcze więcej niż sądziłam zarabiasz jako sysadmin 😊

Akurat moj kumpel AncientWisdom mi pisze, ze muslimy sa super, a niedawno widzialem filmik, jak jakas angielka mowi, ze cieszy sie, ze Anglie przejmuje Islam

Bo muslimy nie robia seeksow przedmalzenskich, nie pija, nie pala, nie cpaja.

Modla sie do Boga, nie jedza wieprzowiny. Fajniejsi sa niz polacy 

• Haha 1

A angielki ruuchaja sie przed slubem z kim popadnie, kiedys mi jeden starszy angol mowil, zebym sie trzymal z daleka od angielek, bo to zle dziewczyny xD

Utknelo mi to w pamieci... Angielki chyba nie czekaja do slubu  z seeksem ;/ 

Lubie sluchac ludzi starszych od siebie, bo to inne pokolenie, bardziej doswiadczeni przez zycie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się