Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BabkaBaranekBoży

Torby luivitą spakowane?

Polecane posty

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

nawet sama zainteresowana o tym nie wiedziała 😜 👇

Gupa rznie i sama wyzywa jak opetany sukub. Dobra nudne to juz

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Gupa rznie i sama wyzywa jak opetany sukub. Dobra nudne to juz

nudne bo przegrywasz

No ja mialem stad odejsc, ale widzialem jak dumbo wczoraj jedzie po ziemniaku i salowej xD i smialem sie na glos glosno, rozbawilo mnie to

Dlatego niestety wrocilem.

9 minut temu, Qwerty88 napisał:

nudne bo przegrywasz

Dzień można zaliczyć do udanych 😄

• Haha 1

Ja pjeerdole paleczki do perkusji pro mark bill bruford 80zl, ale na kazdej polskiej stronie brak towaru

Na necie angielskie strony po 19-23 euro ja prdl. A w liceum jak mialem 16 lat to 40zl w muzycznym ten model ;/ czy tam 50zl

Chyba sobie zamowie Vic Virth Jojo Mayer, a Pro Marki Bill Bruford w Anglii zamowie

Jeszcze sobie kupie Vic Virth Steve Gadd takie czarne lakierowane i sobie bede trenowal xD. Moje 5a vic virth troche sciuchrane juz

Pojeebalo ich z tymi cenami, jak bylem nastolatkiem to paleczki 40zl komplet, a teraz 80zl ja pieerdole

1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Jak najbardziej. Nie szczam w gacie i nie wyjadam resztek z kubła martwiąc się o dach nad głową. 

Tym bardziej nie powinnaś nawet zwracac uwagi na takiego kogoś i wdawać się w dyskusję, ale przegryw rządzi się swoimi prawami.

Przed chwilą, Malowany napisał:

Tym bardziej nie powinnaś nawet zwracac uwagi na takiego kogoś i wdawać się w dyskusję, ale przegryw rządzi się swoimi prawami.

To co powinnam ciebie nie dotyczy w ogóle misiu.

18 minut temu, P0123 napisał:

No i co, do lekarza dzwonie jak potrzebuje pomocy, np. Mam depresje, smutno mi i mysle o sakoboojstwie, a nie bo jakies randomy z neta maja problem do mnie i mi kaza isc do lekarza

wystarczy że powiesz że masz obniżony nastrój, dostaniesz ssri i bedzie ci łatwiej żyć. Nie ma co sie obrażać, ani wypierać

Bralem juz kiedys ssri, i mialem obnizona energie, poza tym kiepskie na serce. No i £10 za kazda recepte musze placic. Wole byc czysty niz brac narkotyki

Moj kolega bierze od lat leki, i jakos nie widac poprawy. A ja dwa lata lekow brac nie zamierzam, bo to trucizna

Ale po co te gadki o leczeniu. To dorosły człowiek. Lezak poszedł do dentysty gdy do tego dojrzał jakkolwiek. Sam zdecydował. Każdy ma prawo być yebnietym o ile nie stanowi zagrożenia dla ludzkości i zwierząt.

Ja juz bylem u psychiatry jak mialem 17 lat i bralem ciezkie tablety na schize po 5 dziennie, bo sobie nie dawalem rady, a teraz sobie daje rade, a to ze do mnie macie problem, to mnie jeebie

Tak jak ja musze sie meczyc z gadajacymi ludzmi, gdy jestem w saunie, mimo ze wolalbym cisze, to wy sie meczcie widokiem mnie

Life is brutal. Zrobcie sobie wlasne forum i banujcie Filipkow. Jako administratorzy forum mozecie tak.

4 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

To co powinnam ciebie nie dotyczy w ogóle misiu.

Dobra wygrałem.😅

Przed chwilą, Malowany napisał:

Dobra wygrałem.😅

Jeśli ta myśl jakkolwiek wpływa na Twoje samopoczucie to spoko. Ale serio odbij bo nudzisz. Ja nie Iskra ani elzbieta. 

3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Ale po co te gadki o leczeniu. To dorosły człowiek. Lezak poszedł do dentysty gdy do tego dojrzał jakkolwiek. Sam zdecydował. Każdy ma prawo być yebnietym o ile nie stanowi zagrożenia dla ludzkości i zwierząt.

leżakowi wiele razy tłumaczyliśmy że chodzenie ze zgniłymi zębami nie jest najlepszym pomysłem. Kropla drąży skale

44 minuty temu, P0123 napisał:

Tak oni lubia przypominac, dogryzac mi i zaklamywac rzeczywistosc, a ja potem sie czuje jak goowno, bo mnie tu wszyscy obrazaja, i nje wiem co jest nie tak, ze sie zamykam w sobie

Nie wszyscy.

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

leżakowi wiele razy tłumaczyliśmy że chodzenie ze zgniłymi zębami nie jest najlepszym pomysłem. Kropla drąży skale

No to dzialaj. Mnie się nie chce xD

Ja akurat mam zeby zdrowe i zadbane, i biale tez. Jak na bylego zula menela, zeby mam w super stanie

A bylem przez jakis okres bezdomnym zulem pijakiem, ktory pije najtansze szczyny, byle duzo % i kopalo i pali fajki kiepy z ulicy bo desperacja i spi w namiocie xD

4 minuty temu, P0123 napisał:

Ja juz bylem u psychiatry jak mialem 17 lat i bralem ciezkie tablety na schize po 5 dziennie, bo sobie nie dawalem rady, a teraz sobie daje rade, a to ze do mnie macie problem, to mnie jeebie

Tak jak ja musze sie meczyc z gadajacymi ludzmi, gdy jestem w saunie, mimo ze wolalbym cisze, to wy sie meczcie widokiem mnie

Life is brutal. Zrobcie sobie wlasne forum i banujcie Filipkow. Jako administratorzy forum mozecie tak.

farmakologia idzie naprzód, są nowe generacje leków. Ale masz racje, masz wolny wybór, możesz się męczyć ze swoimi demonami

Edytowano przez Qwerty88

2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Jeśli ta myśl jakkolwiek wpływa na Twoje samopoczucie to spoko. Ale serio odbij bo nudzisz. Ja nie Iskra ani elzbieta. 

No żesz kúrwa mać.

• Like 1
  • Haha 1

No wiem, ale niektorzy tez patrza na to tylko

Ja jestem zyd a ci co sie sadza do mnie to nazisci i mnie przesladuja a potem do gazu ze mna, bo kafe bez Filipka to trzeba go wykonczyc, zabiic byleby go tu nie bylo

No bralem leki to nie mialem energii chodzic na basen, to ja wole leczyc sie w saunie i zimne prysznice. Po dobrej sesji w sauna usmiech z mordy mi nie schodzi przez pol dnia, a ja caly pachne xD

Jutro sie wybieram na sesje pol dnia xD. Zostawiam telefony i sprzety w domu i detoks jutro

A wieczorem sobie zjem dobra kolacje, mniam

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

Jego chatgpt przekonał jak mu robił symulacje blowjoba i brak pobytu na srorum

Edytowano przez włosynarękach
  • Haha 1

1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał:

To przestań za mną łazić i się przypier.. jak cię nudzę. Chyba, że czerpiesz z tego jakaś przyjemność, albo taką masz po prostu naturę, to będę olewał. Więcej pogody ducha i uśmiechu życzę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się