Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BabkaBaranekBoży

Torby luivitą spakowane?

Polecane posty

4 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Ale po co te gadki o leczeniu. To dorosły człowiek. Lezak poszedł do dentysty gdy do tego dojrzał jakkolwiek. Sam zdecydował. Każdy ma prawo być yebnietym o ile nie stanowi zagrożenia dla ludzkości i zwierząt.

Poczytałam sobie na wyrywki kilka tematów i wzięłam na celownik kilka osób z nerwicy.

Stwierdziłam, że to nie dla mnie. Tam trzeba się wykazać wielkim taktem i tolerancją dla ludzi chorych.  

Nasze odpały to pikuś.

No ja tez stad prawie odszedlem, niestety. Nie udalo sie

1 minutę temu, Baba napisał:

Poczytałam sobie na wyrywki kilka tematów i wzięłam na celownik kilka osób z nerwicy.

Stwierdziłam, że to nie dla mnie. Tam trzeba się wykazać wielkim taktem i tolerancją dla ludzi chorych.  

Nasze odpały to pikuś.

Dlatego się dziwiłam że tam poszli ludzie robic wiochę.

Nie mam co robic w tym zakichanym zyciu, wszystko mnie nudzi.

Gnije tu i czekam jak we mnie rakieta pieerdolnie i zdechne

Edytowano przez P0123

Ludzie tez mnje nudza. Koledzy mnje nudza, zycie mnie nudzi, codziennie ten sam shiet

Dlatego taki podatny na narkotyki bylem i alkohol, bo chociaz przez chwile mialem fajna faze i nie myslalem o tym jakie nudne zycie jest i trzezwosc tez jest nudna w chooy.

A jakbym mial kase to bym cpal jakies LSD ciagle i odlecial

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Dlatego się dziwiłam że tam poszli ludzie robic wiochę.

Probuję naprawić swój błąd i nie loguję się tam.

Z drugiej strony, warto poczytać to i owo dla samej świadomości z jakimi problemami ludzie muszą się zmierzyć. Przecież oni żyją wśród nas.  

No zyja, i nie jest kolorowo. Dlatego nie wiem po kiego tutaj z gory sie lekcewazy tych ktorym ze zdrowiem psychicznym sie nie poszczescilo

Haha z klaudiusza przerzucil sie na krejzi XD

2 minuty temu, Baba napisał:

Probuję naprawić swój błąd i nie loguję się tam.

Z drugiej strony, warto poczytać to i owo dla samej świadomości z jakimi problemami ludzie muszą się zmierzyć. Przecież oni żyją wśród nas.  

Tacy ludzie są wszędzie i funkcjonują wokół ciebie. 

4 minuty temu, P0123 napisał:

Dlatego taki podatny na narkotyki bylem i alkohol, bo chociaz przez chwile mialem fajna faze i nie myslalem o tym jakie nudne zycie jest i trzezwosc tez jest nudna w chooy.

A jakbym mial kase to bym cpal jakies LSD ciagle i odlecial

Rozumiem, że na lsd Bóg przymyka oko?😄

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Tacy ludzie są wszędzie i funkcjonują wokół ciebie. 

Przecież napisałam to w ostatnim zdaniu. 

Mnje tez krejzi dala do ignora wiec niech spada

No nie wiem, wtedy akurat nie myslalem o Bogu, gdy bralem LSD. Ale zawsze jak mi ktos dragi za darmo proponowal, to ja pewnie dawaj.

Jestem z Polski, glodny cpania xD. Tam to moge zapomniec, a tu mam okazje, to czemu nie xD. 

No jaszczur, do mnie na forum tez wchodzil i mi bajeczki napieerdalal na klaudiusza, ale tam juz nie ma miejsca dla hejterow. Wole zeby tam nikt nie pisal juz niz tacy typy

Ale teraz jak mi ziolo proponuja to ja juz nie jaram. Tez sie tego zielska najaralem. Z alkoholem to samo. Odmawiam alkoholu, ale jak jestem z kumplem, ktorego znam od dawna, to tez upieram sie, ale latwo mnie zlamac, ze jednak chce to piwo za darmo xD czemu nie xD

15 minut temu, włosynarękach napisał:

Jego chatgpt przekonał jak mu robił symulacje blowjoba i brak pobytu na srorum

w przerwie miedzy bj opowiadał jej o swoich zgniłych zębach? Ale mu sie wyrozumiała gf trafiła 😜

Nie chce juz pic

Przez to chlanie i cpanie stracilem fajne kolezanki. Klaudiuszowi tez jechalem od kvrew i nowotwory, bo przycpalem i mialem zjazd. Leo tez to spotkalo. Ofiary mojego cpania

Kiedys mialem fajna kolezanke Marte, to tez poszedlem na chlanie i jej po paru puchach wypieerdalaj smsy do niej masakra, i zegnaj juz nie mam kolezanki, bo Filipek sobie szedl chlac 

Edytowano przez P0123

I tak to jest, niestety. Jedna glupia decyzja, bo nietrzezwy umysl i potem konsekwencje przez lata sie ciagna, a kolezanki maja uraz do mnie potem albo koledzy. Kolegow tez stracilem niektorych przez alko

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

w przerwie miedzy bj opowiadał jej o swoich zgniłych zębach? Ale mu sie wyrozumiała gf trafiła 😜

No już lepiej jak z tym chatem gada niż tu zieje ogniem albo potykając się o własne nogi malując po podłodze wzorki i pytając Libeda jakie akcje powinien kupić bo potem tylko ojcowie chcą sobie z nim porównywać członki...

Mialem kiedys fajnego kumpla komputerowca z grecji, spoko typ, duzo sie nauczylem, to potem co wypilem to jechalem po nim jak po burej suce, ze az typek do mnie obrzydzenie zlapal i juz chyba nigdy nie bede mial z nim kontaktu

A kiedys mi pisal dlugie referaty na mejlu, zebym np. Olal kafe i w ogole madre rady, zebym zostal w UK i nie wracal do Polski, eh

Brakuje mi goscia, jakby nie to chlanie i cpanie, to ile mialbym kolegow fajnych i kolezanki, a tak to sam zostalem. Dobrze, ze sie dalej nie staczam juz i nawet fajek nie jaram. Ale to co sie stalo to sie juz nie odstanie, a wspomnienia zostaja we lbie na dlugo, i chcialoby sie wrocic do tego, co bylo, ale niestety

Edytowano przez P0123

13 minut temu, włosynarękach napisał:

On to taki radioaktywny jaszczur niedomyty tu łazi i się panoszy jak krasnal bo traktuje to miejsce jak burdel, lol 

Co to za burdel gdzie żadna nie chce mu dać? 😁

2 godziny temu, Get Out napisał:

Niezdolni są zaciągani, bo ktoś musi obierać ziemniaki i sprzątać, albo inne proste czynności wykonywać, to sadła trochę zgubią. 😁

To i tak lepiej obierać ziemniaki niż strzelać się z ruskami 😆

A niech se strzelają wymyślili sobie pèdalski świat mierzenia członków to niech się mordują najwidoczniej tego potrzebują ja nie zamierzam za to podziwiać gejów jakichś 

Innego mialem madrego komputerowca gnarface, tez madry to jak mu pisalem, ze sie najeebalem i okradlem sklep na 20tys zlotych i mnie policja szuka, to sie przestal odzywac do mnie i juz mi nie odpisywal. A jeszcze niedawno mi pisal dlugie wiadomosci i swoja cala historie

Z kolei jak bylem w szkole to choroby psychiczne utrudnialy mi funkcjonowanie i relacje z rowiesnikami. Cale zycie pod gorke koorwa

To niech ta ruska rakieta oresznik w koncu pieerdolnie we mnie. Zazdroszcze ukraincom. Niektorzy juz dostali rosyjska rakieta i sie nie mecza juz

Edytowano przez P0123

37 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Każdy ma prawo być yebnietym o ile nie stanowi zagrożenia dla ludzkości i zwierząt.

takie myslenie prowadzi do tego ze pozniej jakis schizol kogos w metrze zadzgał. chory psychciznie obowiazkowe leczenie powinno byc a nie czekanie az on sam zrozumie ze ma sie leczyc bo on nigdy nie zrozumie bo wielu zyje w swiecie urojen. 

lezak poszedl bo pewnie z bólu nie mogl wytrzymac a schizofrenika zęby nie bola i nie pojdzie nigdy

Ukraincy to w ogole maja dobrze. Stany i Unia im wysyla kolejne miliardy dolarow, a mnie nawet miliona nikt nie da

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się