Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BabkaBaranekBoży

Torby luivitą spakowane?

Polecane posty

Przed chwilą, P0123 napisał:

No dobra ale mnie to nie rusza, a lazienki to akurat z mojego mieszkania albo bylem w odwiedzinach u rodziny lub przyjaciol. Ty jestes biedakiem, ktory ma jedna lazienke, to dla ciebie to nietypowe, ze ktos sobie robi selfie z 5 roznych lazienek, rozumiem, ale nie musisz miec do mnie o to bolu doopy 

tak to dla mnie nietypowe nie mam 5 lazienek jestem biednym rpacujacym polakiem i te lazienki i opowiesci jak dawales du.py za kurtke sa dla mnie przekonujace i ukladaja sie w logiczna calosc. 

nie moja sprawa jak zarabiasz w sumie lepiej zebys dawal du.py niz byl pasozytem i kradl czy wyludzal nic nie mam do ludzi pracy ale nie wypieraj sie wlasnych slow i opowiesci

przynajmniej dajac du.py wiesz ze nic nie jest za darmo bo ci hindusi i inni rozdajacy takim jak ty jedzenie tylko was ucza ze lepiej byc menelm czy cpunem niz pracowac

No i libed jeszcze niedawno sie przyznal, ze robi foty dziewczynom w realu bez ich wiedzy i wrzuca w neta chyba. To juz koorestwo

Tylko ze ja nikomu nie daje doopy i nie zarabiam, a ty sie powtarzasz, od lat ten sam belkot pieerdolisz, mnie to juz nie rusza

Napisz cos nowego, jak chcesz mnie pograzyc, bo to co piszesz sie przejadlo i nie ma pokrycia w rzeczywistosci

Edytowano przez P0123

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Jesteś psycholem który nęka obcych ludzi bo są grubi albo owłosieni i jeszcze jesteś dumny z siebie że wrzuciłeś dla beki do netu. Sam się udaj najpierw do psychiatry bo jesteś po 30 grubo i to z pewnością objaw zdrowia nie jest. Może w podstawówce uchodzi.

dziekuje za wyjasnienie moim zdaniem zrobienei foty zarosnietych plecow wklejanie jej i mowienie ze to moje plecy to nie jest nekanie chlopa z drugiego konca swiata bo przeciez ziemia jest plaska to ten chkop mieszka na koncu ziemi 😄 

tak teraz sie z toba zgadzam jesli wg ciebie zrobienie zdjecia zarosnietym plecom na tle małpy to nekanie to ok masz racje. wg twojej definicji niekalem chlopa przyznaje sie 

Pewnie, ze nekanie, jestes cyberbully i cyberprzestepca

3 minuty temu, P0123 napisał:

Niektorzy bogacze maja wille za miliony z 13 lazienkami, to dla ciebie to tez prostytutki i u klientow sa

ty nie masz willi z 13 lazienkami tylko pracujac w tych lazienkach bywasz

Ja nie pracuje, i pisalem o tym 1000 razy, wiec jakie pracujesz? xD

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

dziekuje za wyjasnienie moim zdaniem zrobienei foty zarosnietych plecow wklejanie jej i mowienie ze to moje plecy to nie jest nekanie chlopa z drugiego konca swiata bo przeciez ziemia jest plaska to ten chkop mieszka na koncu ziemi 😄 

tak teraz sie z toba zgadzam jesli wg ciebie zrobienie zdjecia zarosnietym plecom na tle małpy to nekanie to ok masz racje. wg twojej definicji niekalem chlopa przyznaje sie 

No jest bo to osoba prywatna a nie celebryta a ty te prywatność naruszasz. Kalekom też zdjęcia robisz bo cie szokujo? Wez dorośnij dzbanie bo niczym się nie różnisz od tutejszych psycholi a się pysznisz jak ajnsztajn. Lol

Pewnie, ze nekanie, jestes cyberbully i cyberprzestepca

popros rymcyka moze ci pomoze pozew napisac przeciwko mnie 😄 

ja tylko cytuje twoje opowiesci na poprzedniej stronie sie przyznales ze sam to pisales wiec do kogo pretensje ? miej pretensje do tego glosu ktory slyszysz i czasami ci kaze pisac ze sie puszczasz a czasami sie tego wypierac

No tylko, ze ja koorwa nie jestem, wiec znalazl sobie zly obiekt do hejtu xD

Baba Boni też tepi koorestwo, powinni mieć dzieci z libedem bo dużo ich łączy jak to malowany stwierdził że ja i Jeżowa jesteśmy podobne bo ona kocha dziedzko a ja kota 

Edytowano przez włosynarękach

1 minutę temu, włosynarękach napisał:

Libed tępi koorestwo tak

nie tepie, nic nie mam do ludzi pracy, tepie qrwy atencyjne i takie ktore krzycza zeby im dac grosi bo sa smierdzacymi leniami. 

Nie mam do nikogo pretensji, ty przychodzisz z pretensjami i problemami, bo sie rzucasz, wiec napisz co cie trapi 

1 minutę temu, P0123 napisał:

Ja nie pracuje, i pisalem o tym 1000 razy, wiec jakie pracujesz? xD

noi strone wczesniej sam sie przyznales ze pisales o swojej prostytucji dla mnie prostytucja=praca

To czemu siebie nie tepisz, ty z krejzi akurat lubicie atencje, jak was pelno i jestescie w centrum uwagi

Jeżowa jest projektem. Ty jesteś prawdziwom osobowością. Inni też są projektami. I ci ludzie pjerdola o zdrowiu psychicznym innym. Taka heca.

Znowu probujesz mi wmowic nieprawde, a ja zadnej prostytucji nie uprawialem nigdy i pracy tez nie mam, i jestem z tego dumny xD

2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

No jest bo to osoba prywatna a nie celebryta a ty te prywatność naruszasz. Kalekom też zdjęcia robisz bo cie szokujo? Wez dorośnij dzbanie bo niczym się nie różnisz od tutejszych psycholi a się pysznisz jak ajnsztajn. Lol

moze celebryta moze nie ja nie wiem kto to jest 😄 nie kalekom nie bo to wypadek losowy a chlop zarosniety jak malpa to nie jest wypadek tylko zaniedbanie to jakbym zrobil zdjecie mewie z brudnymi paznokciami ja to tak widze. 

ja mysle ze ten chlop dumny ze swoich plecow i dlatego tak je eksponuje 

Teraz pisze, ze nie uprawialem prostytucji i nie mam pracy, wiec czemu sie tego nie trzymasz?

Tez mam owlosione plecy, bo nie ma mi kto wydepilowac

Moze krejzi wpadnie do mnie do UK, bo podobno bardzo jej sie Londyn podobal, to mi woskiem pojedzie xD

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

moze celebryta moze nie ja nie wiem kto to jest 😄 nie kalekom nie bo to wypadek losowy a chlop zarosniety jak malpa to nie jest wypadek tylko zaniedbanie to jakbym zrobil zdjecie mewie z brudnymi paznokciami ja to tak widze. 

ja mysle ze ten chlop dumny ze swoich plecow i dlatego tak je eksponuje 

Zaniedbanie jest wtedy gdy się nie myjesz i masz szczerbata morde a nie włosy które bie zależą od człowieka. Jesteś kùrwa taki tepy że mnie to szczerze zenuje. Nikt się nie będzie chował przed twoim poczuciem estetyki jełopie 

1 minutę temu, P0123 napisał:

Teraz pisze, ze nie uprawialem prostytucji i nie mam pracy, wiec czemu sie tego nie trzymasz?

a strone wczesniej pisales ze pisales o tym z ejednak uprawiales. zmieniasz co chwile zdanie bo masz schizofrenie i tyle

Zaniedbanie jest wtedy gdy się nie myjesz i masz szczerbata morde a nie włosy które bie zależą od człowieka. Jesteś kùrwa taki tepy że mnie to szczerze zenuje. Nikt się nie będzie chował przed twoim poczuciem estetyki jełopie 

zęby tez zaleza od genow 

no przed twoim tez nie ja nie mam pretensji do zarosnietych czy szczerbatych ze chodza po ulicy i nie chce zeby sie chowali. 

No dobra zartowalem, i co teraz? To mam schizofrenie bo zartuje sobie czasem?

Czyli normalni ludzie nie zartuja, tylko schizofrenicy. W takim razie kabareciarze i komediowcy to tez schizofrenicy, a takie nudne gbury jak ty to normalni.

No dobra zartowalem, i co teraz? To mam schizofrenie bo zartuje sobie czasem?

Czyli normalni ludzie nie zartuja, tylko schizofrenicy. W takim razie kabareciarze i komediowcy to tez schizofrenicy, a takie nudne gbury jak ty to normalni.

juz nie pamietasz jak przez tydzien psiales ciagle "my z fifim... " nie pamietas zjak psiales ze masz zdiagnozowana schizofrenie i byles w szpitalu bo biegales po domu i ciales meble nozem ? wszystko bylo wymyslone pewnie 😄

bylo nie wymyslac i tyle. moim zdaniem ewidentnie masz schizofrenie i tyle. 

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

zęby tez zaleza od genow 

no przed twoim tez nie ja nie mam pretensji do zarosnietych czy szczerbatych ze chodza po ulicy i nie chce zeby sie chowali. 

Ale masz z nich beke jak guwniarz średnio rozgarnięty a jesteś starym chùjem. W dodatku przekonanym o swojej nieomylności co już traci zenada. Niemyty ryj w końcu się rozleci nawet przy genach.

6 minut temu, libed from kafeteria napisał:

nie tepie, nic nie mam do ludzi pracy, tepie qrwy atencyjne i takie ktore krzycza zeby im dac grosi bo sa smierdzacymi leniami. 

Ty też jesteś trochę attention whore. 😄

Ale masz z nich beke jak guwniarz średnio rozgarnięty a jesteś starym chùjem. W dodatku przekonanym o swojej nieomylności co już traci zenada. Niemyty ryj w końcu się rozleci nawet przy genach.

myty tez sie moze rozleciec 

no mam beke jak gow.,niarz zgadzam sie z tym po prostu nie rozumiaelm co masz na mysli piszac ze sie znecam. jesli zarosniete plecy to ok chce ci tylko przypomniec ze babom na kafeterii sie podobaly wiec ludzie nie maja z tego beki tylko ja. wszystko jest wzgledne mnie sie cos moze nie podobac a komus innemu wrecz przeciwnie wiec ja sobie robie beke a ktos jest dumny z tych plecow wiec to zadne znecanie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się