WychodzeNaChwile 882 Napisano 15 minut temu 25 minut temu, mr_Kumpir napisał: zainspirowałem moją jutro będą placki ziemniaczane mega gotowanie to miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 567 Napisano 15 minut temu Muszę się z tym zgodzić. Jak chcesz iść do zoo małpy oglądać, to też trzeba zapłacić za bilet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 2 Napisano 13 minut temu 24 minuty temu, mr_Kumpir napisał: próbuję pokazać jaki jestem zaj3bisty I dobrze Ci idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 2 Napisano 11 minut temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: rozwijają się? boki liścia do środka i rolujesz a w garnku muszą być ciasno żeby się nie rozwinęły Dajcie mi spokój wolę a'la gołąbki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 2 Napisano 11 minut temu Dobranoc :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 168 Napisano 8 minut temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Dajcie mi spokój wolę a'la gołąbki Babcia tez robi zajêbiste papryki faszerowane i daje do środka mniej więcej to samo co w gołąbkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 4 minuty temu Ja u babci tez jadalem golabki, papryki, pierogi, ciasto, potem doopa rosnie W 3 miesiace z 80kg do 103kg Xd. Masakra, dlatego boje sie tam leciec znowu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach