BabkaBaranekBoży 48 Napisano 2 godziny temu Szol powinno być biletowane. Za darmo rozrywka to myslenie burżuazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 2 godziny temu A ja zaraz ide chyba kawke z ekspresu jeebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 2 godziny temu Ja na zapiekanke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 2 godziny temu A potem se ide pracować jak salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 1 godzinę temu W nocy? Ja jutro musze wyjsc cos porobic, bo mnie nogi bola od braku ruchu Lesna kapiel w lodowatej wodzie i dluga sesja w sauna i mozna potem lezec znowu kilka dni i nic nie robic Zostawiam jutro telefony i sprzet w domu, i ide detoks od neta i elektroniki, troche ruchu Mam nadzieje, ze nie bedzie ulewy akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 1 godzinę temu A jaka zapiekanka? Lubie zapiekanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 1 godzinę temu Jes w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 1 godzinę temu Z grzybem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 1 godzinę temu Mniam xD A duza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 1 godzinę temu Jak na mnie to mała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu też zara idę pracować w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 1 godzinę temu Aha No ja sie zle czuje, bo kilka dni w ogole zero ruchu. Jutro musze gdzies isc i cos porobic, bo mnie szlag trafi, kolejny dzien w domu jak w pierdlu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 1 godzinę temu Ja moglbym sobie muzyke wlaczyc i przy kompie posiedzjec albo ksiazke poczytac To jak znikniecie to ja tez. Samemu mi sie tu nie chce siedziec z hejterami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 1 godzinę temu Ja jeszcze jestem zjem z tobom. Jeszcze film trzeba obejrzeć. Prokrastynuje już z 8 godzinę więc kolejne 2 niczego i tak nie zmienio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 1 godzinę temu Spoko, ja o 18 chwile pospalem, bo mnie malowany lekko przymulil xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 1 godzinę temu Niedlugo znowu wroce do namiotu to juz bede spal jak sie sciemni xD Ale wieczorne sesje w sauna beda zajeebiste xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 53 Napisano 1 godzinę temu Wzięłabym kota do siebie ale śpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 1 godzinę temu Boze pobłogosław ten posiłek i tych ludzi amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu będę zaglądał bo mi się nie chce tego robić ale muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 1 godzinę temu A jutro do mnie wpadna dwie dziewczyny mlode poglaskac koty, a jeden szary nie lubi byc dotykany, a one chca poglaskac i co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu a właśnie dziękuję za rady gołąbki mi wyszły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 1 godzinę temu A ja bym sie czegos pouczyl albo poczytal, ale co sie zabiore za cos, to za 5 minut usypiam ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, P0123 napisał: A jutro do mnie wpadna dwie dziewczyny mlode poglaskac koty, a jeden szary nie lubi byc dotykany, a one chca poglaskac i co ważniejsze czego chce kot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, P0123 napisał: A ja bym sie czegos pouczyl albo poczytal, ale co sie zabiore za cos, to za 5 minut usypiam ;/ też tak mam jak mi się nie chce a muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 168 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: a właśnie dziękuję za rady gołąbki mi wyszły Qwerty pytała o gołąbki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 1 godzinę temu No wlasnie, tzn ten szary lubil byc glaskany, ale ten czarny sie nad nim lubi znecac i od tamtej pory jest nietykalski ;/ Jak mial kilka lat to przychodzil do mnie do wyra np i go glaskalem po szyi i za uszami, a on mruczal, a teraz na starosc to zaraz lapa macha i chce mnie hapnac ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 2 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, P0123 napisał: Ja jutro musze wyjsc cos porobic, bo mnie nogi bola od braku ruchu Kryste panie ! Ty się tak lenisz? Mnie od pracy nogi do ...... wchodą, dosłownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 1 godzinę temu Ja na szczescie nie musze, ale chcialbym, to zaraz ziewam. Szybko mi 5 godzin pisania tutaj zlecialy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 11 Napisano 1 godzinę temu No lenie sie, od 3 dni z domu nie wychodze, bo wolna chata i delektuje sie spokojem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 48 Napisano 1 godzinę temu O przyszlo moje dziedzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach