Get Out 366 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ty jesteś jeden wyjątkowy a inni to reszta Bo nie da się mnie podrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 364 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Grzecznie zaborczy mężu drugiej żony, którą utrzymujesz Odbij typie ode mnie i Brum, którą również hejtowała twoja żona ze strzelbą Nie życzę sobie gapo żebyś mnie cytował i ciągle się mną wycierał. Ty w ogóle jesteś tak niemęski i rozlazły, że ciągle mam wrażenie (inni kiedyś też mieli) że jesteś babą udającą faceta Pośmiane, a teraz hejtuj jak to masz ciapki w swoim zwyczaju, rozmawiając z żoną przez łącza Tak, ja jestem babą udającą faceta, a ty jesteś taka męska, ze jak posuwasz Piotrka to płacze. Solidny ku tas z ciebie. Nie mieszaj w to Brum, bo ja z Brum nie mam żadnego zatargu. To ty nie potrafisz przestać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1176 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Oczywiście, że trzeźwa jak zawsze.. Rano obowiązki wzywają, bo ja nie mam gosposi, bezrobocia i sponsora Napisał wprost do Widmo, która cisnął mu "Wiesz co Widmo możesz mi zrobić loda i sp.... ać" po czym temat się stracił, a Gapa dostal blokadę i 50 punktów Może i tak napisał ale to raczej był żart, nie wydaje ci się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 621 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Oczywiście, że trzeźwa jak zawsze.. Rano obowiązki wzywają, bo ja nie mam gosposi, bezrobocia i sponsora Napisał wprost do Widmo, która cisnął mu "Wiesz co Widmo możesz mi zrobić loda i sp.... ać" po czym temat się stracił, a Gapa dostal blokadę i 50 punktów Pozwolisz, że my sobie jeszcze tu posiedzimy wyśpij się kochana, bo jutro kolejny pracowity dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 7 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A ty wymyśliłeś kiedyś, że Elka kradła mleko Dla mnie to żadna marka samsung zeby motorolla byla ich podrubkom Oczywiście — krótko, rzeczowo: Historia marki Samsung w skrócie 1938 – Samsung powstaje w Korei Południowej jako firma handlowa (sprzedaż żywności, ryż, makaron). Lata 60. – wejście w elektronikę, pierwsze telewizory czarno-białe. Lata 80. – intensywny rozwój elektroniki i telekomunikacji; pierwsze telefony i układy półprzewodnikowe. 1993 – strategia „New Management” — globalna ekspansja i nacisk na jakość. 2000+ – rozwój smartfonów i ekranów; seria Samsung Galaxy staje się globalnym sukcesem. Dziś – lider w: smartfonach, telewizorach OLED/QLED, pamięciach oraz procesorach, sprzęcie AGD, technologiach 5G i IoT. Samsung to obecnie jedna z największych technologicznych grup świata, z ogromnym wpływem na rynek ekranów, półprzewodników i urządzeń mobilnych. Jeśli chcesz, mogę zrobić również: wersję bardziej szczegółową timeline z datami porównanie do Apple / LG / Sony Powiedz tylko, którą wolisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 343 Napisano 20 godzin temu Beka jakie fantazje mają tutaj "faceci". Dumbo kiedyś dobrze napisała, że tutaj co drugi facet to gej ale się kamufluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 621 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A to nie było tak że chciałeś wejść w leżaka? Chyba jedno i drugie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 7 Napisano 20 godzin temu Jasne — krótko i treściwie, historia Motorola: Historia marki Motorola w skrócie 1928 – założona w USA jako Galvin Manufacturing Corporation. Początkowo produkowali prostowniki baterii. 1930-40 – pierwsze radiowe odbiorniki samochodowe (nazwa „Motorola” pochodzi od motor + ola = „dźwięk w ruchu”). Rozwój systemów komunikacji radiowej. 1940-60 – radiotelefony dla policji, armii, systemy komunikacji dla NASA (np. sprzęt Motoroli transmitował słowa z lądowania na Księżycu w 1969). 1973 – Motorola prezentuje pierwszy prototyp telefonu komórkowego (DynaTAC – wielka „cegła”). 1983 – pierwszy komercyjny telefon komórkowy na świecie — Motorola DynaTAC 8000X. Lata 90. – Motorola dominuje w telefonach i pagery; ikoniczne modele jak MicroTAC. 2004-2006 – ogromny sukces Motorola RAZR V3 — jeden z najpopularniejszych telefonów w historii. 2011 – Motorola Mobility oddzielona od Motorola Solutions. 2012 – Motorola Mobility kupiona przez Google (z powodu patentów, Android). 2014 – Google sprzedaje Motorolę firmie Lenovo (do dziś właściciel marki telefonicznej). Dziś Motorola: koncentruje się na smartfonach Moto (seria G, Edge, Razr), wróciła do składanych telefonów Razr, nadal działa Motorola Solutions (sprzęt radiowy, komunikacja dla służb). Chcesz porównać Motorolę z Samsungiem? Albo krótko pokazać chronologiczną tabelę „Samsung vs Motorola historia”? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 510 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Gdybyś się nie przebierał i nie ukrywał flagowca, to nie byłbyś podejrzewany o najgorsze i takie oczywistości trzeba ci tłumaczyć to kim ty możesz być . A, myślałam, że już wymyśliles nową schizę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 364 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Rozumiem, też tak czasami mnie najdzie. Najlepsze jest to, ze jej nic nie zajedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 366 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To źle że cie lubi I kieruje się od razu do ciebie Fatalnie bo ja nie szukam kolegów skoro byliby jak kula u nogi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 343 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może i tak napisał ale to raczej był żart, nie wydaje ci się? To nie był żart, bo temat szybko zniknął Cały gapa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1176 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Bo nie da się mnie podrobić. Podobno ja jestem tobą czy podróbka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 366 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: A, myślałam, że już wymyśliles nową schizę Myślenie nie jest twoją mocną stroną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 343 Napisano 20 godzin temu Leżak po co ten spam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 510 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Dla mnie to żadna marka samsung zeby motorolla byla ich podrubkom Oczywiście — krótko, rzeczowo: Historia marki Samsung w skrócie 1938 – Samsung powstaje w Korei Południowej jako firma handlowa (sprzedaż żywności, ryż, makaron). Lata 60. – wejście w elektronikę, pierwsze telewizory czarno-białe. Lata 80. – intensywny rozwój elektroniki i telekomunikacji; pierwsze telefony i układy półprzewodnikowe. 1993 – strategia „New Management” — globalna ekspansja i nacisk na jakość. 2000+ – rozwój smartfonów i ekranów; seria Samsung Galaxy staje się globalnym sukcesem. Dziś – lider w: smartfonach, telewizorach OLED/QLED, pamięciach oraz procesorach, sprzęcie AGD, technologiach 5G i IoT. Samsung to obecnie jedna z największych technologicznych grup świata, z ogromnym wpływem na rynek ekranów, półprzewodników i urządzeń mobilnych. Jeśli chcesz, mogę zrobić również: wersję bardziej szczegółową timeline z datami porównanie do Apple / LG / Sony Powiedz tylko, którą wolisz Ty myślisz, że ludzie nie potrafią szukać informacji a AI? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 343 Napisano 20 godzin temu Leżak daj coś o obiektywach i fotografii makro. Bo to mój ulubiony motyw 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 7 Napisano 20 godzin temu Jasne — skrótowa historia Sony: Historia marki Sony w skrócie 1946 – Sony założone w Tokio przez Masaru Ibukę i Akio Moritę jako Tokyo Tsushin Kogyo (mały warsztat elektroniki po II wojnie światowej). 1955 – pierwsze urządzenie z marką Sony — radio tranzystorowe TR-55. Sony jako jedna z pierwszych firm postawiła na tranzystory. 1960 – wejście na rynek USA, radio tranzystorowe staje się międzynarodowym hitem. 1979 – Walkman – rewolucja w muzyce przenośnej. Produkt-symbol całej epoki. 1982 – pierwszy na świecie odtwarzacz CD (Sony CDP-101). Współtworzenie standardu CD z Philips. 1994 – PlayStation – wejście do świata gier, gigantyczny sukces. 2000s – dominacja Sony w kamerach, TV (BRAVIA), sensorach foto, konsolach PS2/PS3. 2010+ – rozwój: czujników obrazu (Sony produkuje matryce do iPhone’a i wielu top smartfonów), serii PlayStation (PS4 / PS5), technologii profesjonalnego audio/wideo (kamera FX, mikrofony, słuchawki WH-1000XM). Dziś lider w matrycach foto, bardzo mocna pozycja w branży gier (PlayStation), uznany producent TV, aparatów, audio premium. Sony to jedna z najważniejszych marek w historii elektroniki — od Walkmana po PlayStation i topowe sensory foto. Chcesz teraz kolejną markę? np. Panasonic, LG, Philips, Nokia, Apple? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 366 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Podobno ja jestem tobą czy podróbka Podobno to Kopernik był kobietą dlatego trzeba trzymać się faktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 364 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Może i tak napisał ale to raczej był żart, nie wydaje ci się? Ogólnie bylo tak, ze ja chciałem, zeby to Widmok zrobił, bo naprawdę dobrze ciągnie. A Madzia zaczęła, ze ona chce. Prosila i prosiła to ok. Podałem jej, ale miałem kilka uwag. Madzia sie wku... jak to kobieta. Stad blokada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 371 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Chyba jedno i drugie. To grubo, nie wiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 7 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Leżak po co ten spam? Żeby dołuczyc widmo, elke, ciebie o markach samsung motorolla i sony bo gowwno wiecie kto od kogo zrzyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 371 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Żeby dołuczyc widmo, elke, ciebie o markach samsung motorolla i sony bo gowwno wiecie kto od kogo zrzyna Ja to w większosci wiem więc do mnie tego nie kieruj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 7 Napisano 20 godzin temu Apple dla kompletu Okej, oto skrótowa historia Apple: Historia marki Apple w skrócie 1976 – Założenie Apple Computer przez Steve’a Jobsa, Steve’a Wozniaka i Ronalda Wayne’a w garażu w Kalifornii.Pierwszy produkt: Apple I — komputer osobisty sprzedawany w formie zestawu do składania. 1977 – Apple II – pierwszy masowo sprzedawany komputer osobisty z kolorową grafiką. Sukces w szkołach i biurach. 1984 – Premiera Macintosha – komputer z GUI i myszką, rewolucja w interfejsach użytkownika. 1985 – Steve Jobs odchodzi z Apple po konflikcie z zarządem. 1990s – Lata trudne dla Apple, spadek udziałów na rynku, próby tworzenia komputerów różnych serii (Performa, Power Mac). 1997 – Jobs wraca do Apple; firma wprowadza strategię minimalizacji produktów i designu. 1998 – iMac G3 – kolorowy, nowoczesny komputer, który ratuje firmę przed upadkiem. 2001 – iPod – początek rewolucji w muzyce cyfrowej. 2007 – iPhone – pierwszy smartfon Apple, który zmienia cały rynek mobilny. Apple zmienia nazwę na Apple Inc., podkreślając fokus na elektronikę konsumencką. 2010 – iPad – tablet, który definiuje segment urządzeń mobilnych. 2015+ – rozwój usług: Apple Music, Apple Pay, iCloud, Apple TV+. Kontynuacja iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch i AirPods. Dziś – Apple jest liderem w: smartfonach (iPhone), tabletach (iPad), komputerach (MacBook, iMac), usługach cyfrowych, sprzęcie ubieralnym (Apple Watch, AirPods). Apple jest symbolem designu, innowacji i premium, z ogromnym wpływem na cały rynek elektroniki konsumenckiej. Jeżeli chcesz, mogę zrobić krótki, porównawczy przegląd wszystkich marek, które już omawialiśmy: Samsung, Motorola, Sony i Apple, w jednym tabelarycznym zestawieniu z datami i kluczowymi osiągnięciami. Chcesz, żebym to zrobiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 433 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Leżak daj coś o obiektywach i fotografii makro. Bo to mój ulubiony motyw Jeśli ktoś kiedykolwiek miał wątpliwości, że jesteś tępaczką, to właśnie je rozwiałaś, prosząc o wklejki z czata GPT o swoich ulubionych motywach. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 153 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Hugh Hefner napisał: Ogólnie bylo tak, ze ja chciałem, zeby to Widmok zrobił, bo naprawdę dobrze ciągnie. A Madzia zaczęła, ze ona chce. Prosila i prosiła to ok. Podałem jej, ale miałem kilka uwag. Madzia sie wku... jak to kobieta. Stad blokada Współczuję twojej kobiecie ciekawe czy też pociągnie. Blee Było.malzenstwo ale zdradził ją z facetem to musi być dramat. Edytowano 20 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 343 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak tak napisał: Żeby dołuczyc widmo, elke, ciebie o markach samsung motorolla i sony bo gowwno wiecie kto od kogo zrzyna Co ty mi tu będziesz dokuczał? Człowieku nawet kasy za pogrzeb matki siostrze nie oddałeś, a ty coś sapiesz do mnie. Elka to żaden rywal, bo żyje na koszt Państwa i babki. Czyli coś ala ty, tylko ty masz ciotkę. A Widmo jest mi obojętny. Także twoje porównania są śmieszne jak stypiara i powiększający się metraż mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 366 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Żeby dołuczyc widmo, elke, ciebie o markach samsung motorolla i sony bo gowwno wiecie kto od kogo zrzyna Do mnie nie pisz to co sam mogę sobie wyszukać jak będę zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 371 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Co ty mi tu będziesz dokuczał? Człowieku nawet kasy za pogrzeb matki siostrze nie oddałeś, a ty coś sapiesz do mnie. Elka to żaden rywal, bo żyje na koszt Państwa i babki. Czyli coś ala ty, tylko ty masz ciotkę. A Widmo jest mi obojętny. Także twoje porównania są śmieszne jak stypiara i powiększający się metraż mieszkania Douczał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 7 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Ja to w większosci wiem więc do mnie tego nie kieruj. Piszesz o mnie bzdury to raz Cytat Raty po 25zł bo lezak jest rekin finansiery. Wziolem raty 10szt po 46 chyba a 25 doradzalem argeniwi bo jest skompy. A tu twój wywód o samsung Cytat Masakra, jeszcze jakby on sam siebie nie nazywał milionerem to jakos to by przeszło. Gdzie popierasz wywód widmo że motorolla to podróbka samsung. Samsung to ryż i makaron sprzedawał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach