xDxDxDxD 368 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak tak napisał: Bo bardzo boli i czeba oblodzic No to dzwoń do niej, podać ci numer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 4 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: No to dzwoń do niej, podać ci numer? Musiała by sama chcieć jeśli miało by do czegoś dojść ja jej płacił nie będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 510 Napisano 12 godzin temu 10 minut temu, Get Out napisał: Cyknąc to ty możesz sobie z neta , albo ktoś z Wawy ci podesłać i tym mnie zaskoczy trzy cyfrowe ajkiu prawda ? Ty szwabska świnio jesteś głupszy niż myślałem . jak się mitoman zabezpiecza na wypadek gdyby dostał fotę. Zaraz wymyśli, że kosmici przylecieli To może w pon rano będę na Wiatraku. Też mi ktoś zrobi? Może być na tle dawnego Uniwersamu i pętli z kartęczką dla jukońskiego mitomana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 4 Napisano 12 godzin temu 27 minut temu, Malowany napisał: Masz nudle salowej? Ty masz ich najwięcej. Nie mnie jeszcze nie spotkał ten zaszczyt Rym&Cym pewnie ma 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 510 Napisano 12 godzin temu 17 minut temu, xDxDxDxD napisał: Shark. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 278 Napisano 12 godzin temu 37 minut temu, mr_Kumpir napisał: ja ma zgodę szefa Strożowi nocnemu pozwalają żeby nie przysnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: jak się mitoman zabezpiecza na wypadek gdyby dostał fotę. Zaraz wymyśli, że kosmici przylecieli To może w pon rano będę na Wiatraku. Też mi ktoś zrobi? Może być na tle dawnego Uniwersamu i pętli z kartęczką dla jukońskiego mitomana Jakie podchody robi zwyrolska niemiecka świnia aby później wiwatować że głupi polaczek łyknął foty z neta, albo przez ai tworzone jako prawdziwe. Tu parę osób jest z Wawy i jak poprosisz to pewnie wyślą ci jakieś foty na priv które później pokażesz jako swoje zgadza się ? Masz jeszcze jakieś manipulacyjne podchody , czy to tyle jak na trzy cyfrowe ajkiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 510 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Jakie podchody robi zwyrolska niemiecka świnia aby później wiwatować że głupi polaczek łyknął foty z neta, albo przez ai tworzone jako prawdziwe. Tu parę osób jest z Wawy i jak poprosisz to pewnie wyślą ci jakieś foty na priv które później pokażesz jako swoje zgadza się ? Masz jeszcze jakieś manipulacyjne podchody , czy to tyle jak na trzy cyfrowe ajkiu. Pięknie sie obs.rałes ze dostaniesz fotę i dowód na swoją ułomność i mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 149 Napisano 12 godzin temu Zobaczcie jak Tesla widzi duchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Pięknie sie obs.rałes ze dostaniesz fotę i dowód na swoją ułomność i mitomanie Ale ja ci nie zabraniam fot pokazywać publicznie , tylko uświadamiam tumana że twoja manipulacja jest za krótka, bo jesteś tępym ujem który myśli że jest cwany. Flagowca podajesz z ero i wszystko jasne , ale tego nie zrobisz bo w zarchiwizowanych tematach gdzieś są twoje zwyrolstwa i by cię zjedli nawet ci którzy się prują do mnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Pięknie sie obs.rałes ze dostaniesz fotę i dowód na swoją ułomność i mitomanie Nawet jak napiszesz na kartce "kafeteria, data, dla widmoka", to on będzie pisał, że to fejk Dla mnie bardziej niesamowite jest, że ktoś może być z takiej zakompleksionej dziury, że nie mieści mu się w głowie, że ktoś mieszka w Warszawie. Żebyś chociaż jakieś Tokio podawała albo Nowy Jork. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu 38 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Dzisiaj na dużurze jej fan - pulsar. Ale fan-fan, czy właśnie anty-fan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 11 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Ale fan-fan, czy właśnie anty-fan? Fan fan. Lubi rozdawać blokady za zgłaszanie jej hejtu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Fan fan. Lubi rozdawać blokady za zgłaszanie jej hejtu. No konto "Hugh" na pewno nie ocaleje już na dobre ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 11 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: No konto "Hugh" na pewno nie ocaleje już na dobre ;D Hugh pisał sobie w najlepsze gdy ja już miałam 1-dniowego bana 3 minuty po wejściu na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Huldra napisał: Nawet jak napiszesz na kartce "kafeteria, data, dla w Płaska decho karteczki miały sens jak nie było ai podpowiem i spieszysz ułomnemu z pomocą , to aż strach się bać teraz sześciocyfrowego ajkiu co toto wymyśli żeby coś ugrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Hugh pisał sobie w najlepsze gdy ja już miałam 1-dniowego bana 3 minuty po wejściu na forum. A to ja też, pamiętam ten okres Wtedy zgłaszały razem z białą rękawiczką, rozgrywającą całe forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Płaska decho karteczki miały sens jak nie było ai podpowiem i spieszysz ułomnemu z pomocą , to aż strach się bać teraz sześciocyfrowego ajkiu co toto wymyśli żeby coś ugrać. No mówiłam Tak że Śliwka już może się nie wysilać - cokolwiek zrobi i tak napiszesz, że fejk, bo mieszkanie w Warszawie to dla ciebie nieogarnialny luksus w twojej podlaskiej norze. Nikogo innego to nie rusza, że ktoś se w Warszawie mieszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu Typ panicznie flagowca boi się podać , a swój rejon realny chce udowadniać gdzie tu logika i zysk jakiś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu Więcej - mieszkańców Podlasia (normalnych) zapewne też nie rusza. Rusza tylko widmoka z rudery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Huldra napisał: No mówiłam Tak że Śliwka już może się nie wysilać - cokolwiek zrobi i tak napiszesz, że fejk, bo mieszkanie w Warszawie to dla ciebie nieogarnialny luksus w twojej podlaskiej norze. Nikogo innego to nie rusza, że ktoś se w Warszawie mieszka Ukrywa przeszłość forumową , a chce udowadniać skąd jest po tylu latach hejtu i czuć się bezpiecznie ty w to wierzysz , to jesteś tępa dzida skrajnie łatwowierna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 341 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Get Out napisał: Co ty odjepałeś że musisz się ukrywać jak pdf amatorze przedszkolaków, a kogoś chcesz rozliczać niemiecka świnio Czyli tabletki przestały działać Bo widzę, że mocno agresor się włączył. Edytowano 12 godzin temu przez 250GodzinTak Telefon się zacina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Huldra napisał: Więcej - mieszkańców Podlasia (normalnych) zapewne też nie rusza. Rusza tylko widmoka z rudery Mocne słowa jak na karyne która musi coś świadczyć zwyrolowi za dach nad głową i ogólnie opiekę. Wygryw po uju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 11 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Huldra napisał: A to ja też, pamiętam ten okres Wtedy zgłaszały razem z białą rękawiczką, rozgrywającą całe forum Ja piszę o sytuacji sprzed godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1174 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Typ panicznie flagowca boi się podać , a swój rejon realny chce udowadniać gdzie tu logika i zysk jakiś. Ty mieszkasz w 3 województwach to chociaż mogą sobie wybrać gdzie cie widzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czyli tabletki przestały działać Bo widzę, że mocno agresor się włączył. Po prostu nie wierzę w jego zapewnienia i cisnę zwyrolowi skoro łazi za mną jak pies i nie potrafi pojąć że jest niemile widziany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Mocne słowa jak na karyne która musi coś świadczyć zwyrolowi za dach nad głową i ogólnie opiekę. Wygryw po uju Za projekcje twojego chorego mentalu na temat tego, jak wyglądają relacje zakochanych ludzi, to ja już nie odpowiadam niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ja piszę o sytuacji sprzed godziny. O kurde... To nie zrozumiałam. Dostałaś bana za co konkretnie? Co Ci napisał ten pulsar? Przecież Ty się nie udzielałaś. Za samo zgłaszanie jej hejtów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 510 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Huldra napisał: No mówiłam Tak że Śliwka już może się nie wysilać - cokolwiek zrobi i tak napiszesz, że fejk, bo mieszkanie w Warszawie to dla ciebie nieogarnialny luksus w twojej podlaskiej norze. Nikogo innego to nie rusza, że ktoś se w Warszawie mieszka On to już robi na zapas bo rozpaczliwie broni się przed wyjściem na ułoma. Obrał taktykę że skoro on jest bajkopisarzem, to kogoś tez tym obrzuci i będzie mniej śmierdziało od niego. Teraz będzie brnął w coraz większe absurdy. A ja wrzucę fotę, jutro albo w pon, i niech publika ocenia a krxycho wymyśla spiski. Już tu raz była taka jedna, Otulona. Wrzuciłam jej fotę z skm sprzed 5 min ze zdjęciem tablicy przystanków i godziną. Dalej brnęła, wtedy był modny spisek na Photoshop, aż Żmij się zagotował na te bzdury. Niech ksysio się pogrążą, będzie śmiesznie Edytowano 12 godzin temu przez Śliwka w Polonezie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu A i podpowiem ci widmok litościwie - są miejsca droższe niż Warszawa, na przykład Trójmiasto, także w sumie niepotrzebnie się tak spuszczasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach