Get Out 359 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Za projekcje twojego chorego mentalu na temat tego, jak wyglądają relacje zakochanych ludzi, to ja już nie odpowiadam niestety To po UJ piszecie oboje że typ utrzymuje cię i ty też informujesz że jesteś utrzymanka więc resztę nie trudno dośpiewać. Jesteś bezrobolem i nieudacznica skoro wymagasz opieki osób trzecich , bo gdzie tu niezależność. No i twój tata nawet nazywa cię płaską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1174 Napisano 12 godzin temu Co wy wszyscy macie z tą Warszawą. Miejsce jak każde inne. Na dodatek głośne i korków pełno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 11 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Huldra napisał: O kurde... To nie zrozumiałam. Dostałaś bana za co konkretnie? Co Ci napisał ten pulsar? Przecież Ty się nie udzielałaś. Za samo zgłaszanie jej hejtów? Ban na jeden dzień za spamming czyli za zgłoszenie jej 3 wpisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 341 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Po prostu nie wierzę w jego zapewnienia i cisnę zwyrolowi skoro łazi za mną jak pies i nie potrafi pojąć że jest niemile widziany. Tirowiec ma tabletki sprowadzane z neta i chętnie się z nimi podzieli. Więc może zgłoś się do niego. I przy okazji zabierz ze sobą naszą wspólną znajomą, żeby się uspokoiła, bo kolejną dobę z zasypiającym mężem poświęca mi uwagę... Nie wiem do dziś o co ma ból chudego dopska i po co tu siedzi intrygantka udająca ofiarę, jak kiedyś się żegnała poznając tutaj gacha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Huldra napisał: A i podpowiem ci widmok litościwie - są miejsca droższe niż Warszawa, na przykład Trójmiasto, także w sumie niepotrzebnie się tak spuszczasz No to może tam poszukasz kolejnego sponsora , bo nic nie trwa wiecznie podpowiem litościwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 431 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Fan fan. Lubi rozdawać blokady za zgłaszanie jej hejtu. Mam nadzieję ze madzia jak to przeczyta zacznie go napastować na priv i przestanie być jej fanem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: To po UJ piszecie oboje że typ utrzymuje cię i ty też informujesz że jesteś utrzymanka więc resztę nie trudno dośpiewać. Jesteś bezrobolem i nieudacznica skoro wymagasz opieki osób trzecich , bo gdzie tu niezależność. No i twój tata nawet nazywa cię płaską. Widmok, ale ja naprawdę rozumiem twoje projekcje. Pochodzisz z rodziny, gdzie ojciec lał matkę, a ty w jej obronie nawalałeś go wazonami. Pewnie do seksu też ją zmuszał. Ty sam wiadomo - jesteś ofiarą wykorzystania. Tak że ja wiem, skąd się bierze twoje myślenie o ludzkich relacjach, naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 341 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Ban na jeden dzień za spamming czyli za zgłoszenie jej 3 wpisów. Czyli wróciła karma? A co na to twój kuzyn sołtys? Wie co tutaj robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ban na jeden dzień za spamming czyli za zgłoszenie jej 3 wpisów. No to Pulsar to wielka baba po rozwodzie, na bank ;D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Co wy wszyscy macie z tą Warszawą. Miejsce jak każde inne. Na dodatek głośne i korków pełno. A to pytanie do promyczka już Też bym tam nie chciała mieszkać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 11 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czyli wróciła karma? A co na to twój kuzyn sołtys? Wie co tutaj robisz? Brak słów na skomentowanie twojego upośledzenia umysłowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 149 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Co wy wszyscy macie z tą Warszawą. Miejsce jak każde inne. Na dodatek głośne i korków pełno. Mieszkają tam gdzie bieda piszczy. Nie chcę w hejt zabawiać ale boabony mają coś z głową. Edytowano 11 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: On to już robi na zapas bo rozpaczliwie broni się przed wyjściem na ułoma. Obrał taktykę że skoro on jest bajkopisarzem, to kogoś tez tym obrzuci i będzie mniej śmierdziało od niego. Teraz będzie brnął w coraz większe absurdy. A ja wrzucę fotę, jutro albo w pon, i niech publika ocenia a krxycho wymyśla spiski. Już tu raz była taka jedna, Otulona. Wrzuciłam jej fotę z skm sprzed 5 min ze zdjęciem tablicy przystanków i godziną. Dalej brnęła, wtedy był modny spisek na Photoshop, aż Żmij się zagotował na te bzdury. Niech ksysio się pogrążą, będzie śmiesznie Z flagowcem jest problem podać, a chcesz udowadniać swoją lokalizację i to ma mnie przekonać że jesteś z Wawy a nie z miejsca z którego naprawdę jesteś. Powiedz przygłupie kto ci fotę wyśle na priv i wkleisz jako swoją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 341 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Huldra napisał: No to Pulsar to wielka baba po rozwodzie, na bank ;D Może to twój mąż w ciele kobiety z paczką chusteczek? Straszny płaczek, a realnie na bank tyran i despota. Współczuję. Ale pamiętaj - Nic nie trwa wiecznie, źródełko kiedyś wyschnie i cierpliwość też ma swoje granice. Dlatego kup sobie jednak dużą walizkę na te strzelby i resztę gratów, jak wrócisz do ojca lekarza i matki tarocistki Zdrowia życzę i miłego jutrzejszego spania do 14-stej Edytowano 11 godzin temu przez 250GodzinTak Dubel słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Huldra napisał: A to pytanie do promyczka już Też bym tam nie chciała mieszkać. Ale ja tam nie mieszkam i nie chciałbym płaska decho czytaj ze zrozumieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 510 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Z flagowcem jest problem podać, a chcesz udowadniać swoją lokalizację i to ma mnie przekonać że jesteś z Wawy a nie z miejsca z którego naprawdę jesteś. Powiedz przygłupie kto ci fotę wyśle na priv i wkleisz jako swoją Tak, wykombinowałam że jak zatrudnię osoby z forum żeby zrobiły dla mnie foty Warszawy to odwrócisz uwagę od Grójca bo tam byś mnie szybko znalazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1174 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Mieszkają tam gdzie bieda piszczy. Nie chcę w hejt zabawiać ale boabony mają coś z głową. Małe miasto dużo lepsze do zamieszczenia niz Warszawa. No może jakaś wieś zabita dechami jest gorsza ale na przykład był ranking czytalam ostatnio najlepsze miasto do zamieszczenia i wygrał Rzeszów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Może to twój mąż w ciele kobiety z paczką chusteczek? Straszny płaczek, a realnie na bank tyran i despota. Współczuję. Ale pamiętaj - Nic nie trwa wiecznie, źródełko kiedyś wyschnie i cierpliwość też ma swoje granice. Dlatego kup sobie jednak dużą walizkę na te strzelby i resztę gratów, jak wrócisz do ojca lekarza i matki tarocistki Zdrowia życzę i miłego jutrzejszego spania do 14-stej No wiemy, ty jesteś za to prawdziwie silnym chłopem, już to tu padło No dzięki, ja sobie pośpię, a ty 4 rana tyrka o przetrwanie, dzień jak co dzień, po co to znowu powtarzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 11 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Huldra napisał: już Salowa w tej chwili nadaje się już tylko do ignora, bo poziom jej bełkotu powtórzeń i zmyśleń sięgnął dna. A od spodu puka kuzyn sołtys interesujący się co robię w internecie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Ale ja tam nie mieszkam i nie chciałbym płaska decho czytaj ze zrozumieniem. Wyraźnie zazdrościsz, skoro nie wierzysz w taki banał, jak mieszkanie tam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Huldra napisał: Widmok, ale ja naprawdę rozumiem twoje projekcje. Pochodzisz z rodziny, gdzie ojciec lał matkę, a ty w jej obronie nawalałeś go wazonami. Pewnie do seksu też ją zmuszał. Ty sam wiadomo - jesteś ofiarą wykorzystania. Tak że ja wiem, skąd się bierze twoje myślenie o ludzkich relacjach, naprawdę. To już nie jesteś dumną utrzymanką , a tatuś nie jest żywym bankomatem i nie nazywa cię płaską. Zaraz mnie przekonasz że jesteś niezależna i pracę masz i dom swój masz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Salowa w tej chwili nadaje się już tylko do ignora, bo poziom jej bełkotu powtórzeń i zmyśleń sięgnął dna. A od spodu puka kuzyn sołtys interesujący się co robię w internecie. Wiem, ona już dosłownie jednego nowego zdania nie pisze. Same powtórki. Przydawały się te Twoje filmiki z gdaczącą kurą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: To już nie jesteś dumną utrzymanką , a tatuś nie jest żywym bankomatem i nie nazywa cię płaską. Zaraz mnie przekonasz że jesteś niezależna i pracę masz i dom swój masz . Nie mieszkam z tatusiem od studiów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Wyraźnie zazdrościsz, skoro nie wierzysz w taki banał, jak mieszkanie tam Jak mogę zazdrościć czegoś czego nie chce , bo nie chciałbym w smrodzie spalin i hałasie mieszkać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 341 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Salowa w tej chwili nadaje się już tylko do ignora, bo poziom jej bełkotu powtórzeń i zmyśleń sięgnął dna. A od spodu puka kuzyn sołtys interesujący się co robię w internecie. Więc co tutaj robisz mając Nastroik, forum Nerwica i rodzinę? Nadal brakuje na jajko niespodziankę w cenie 6 złotych? Może zrobię ci blika, żebyś więcej nie płakała Nie rozumiem waszego absurdu i głupoty. Siedzieć w miejscu, gdzie jest się intruzem, dolewać oliwy do ognia i płakać, że konta poblokowane. Chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Nie mieszkam z tatusiem od studiów Pisze o tym tatusiu którego prowadzasz po forum jak kozę i robi za żywy bankomat. Daddy to tatuś i już prościej się nie da wytłumaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 341 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Huldra napisał: Nie mieszkam z tatusiem od studiów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Pisze o tym tatusiu którego prowadzasz po forum jak kozę i robi za żywy bankomat. Daddy to tatuś i już prościej się nie da wytłumaczyć. Chore masz wizje widmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Małe miasto dużo lepsze do zamieszczenia niz Warszawa. No może jakaś wieś zabita dechami jest gorsza ale na przykład był ranking czytalam ostatnio najlepsze miasto do zamieszczenia i wygrał Rzeszów. Z tej stereotypowo zabitej dechami też można jeździć do miasta do roboty . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Więc co tutaj robisz mając Nastroik, forum Nerwica i rodzinę? Nadal brakuje na jajko niespodziankę w cenie 6 złotych? Może zrobię ci blika, żebyś więcej nie płakała Nie rozumiem waszego absurdu i głupoty. Siedzieć w miejscu, gdzie jest się intruzem, dolewać oliwy do ognia i płakać, że konta poblokowane. Chore Nie sądzę, żeby jej brakowało na jajko (jak wiesz, nie musi pracować), za to tobie na pewno brakuje na łososia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach