Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fifofa

Widzieliście nakładki na bankomat?

Polecane posty

1 minutę temu, Get Out napisał:

Cwеlem akurat ty jesteś , bo jesteś biseksem i przebierasz się za babę . 😅

To jak to jest z tym jej intelektem, że tak odlatuje leczy się psychiatrycznie 🤔😅

Czasem na leczenie za późno. Zależy od postradania zmysłów 😆

9 minut temu, Patricie Dumbinová napisał:

CARYCA @wakanka1 опять, блядь, в стотысячный раз повторилось, у меня нет сил на это

A niebieską kartę za co dostałeś bo żony nie masz ,to za znęcanie się nad matką najpewniej pdfku 😅

1 godzinę temu, Get Out napisał:

Wiem wiem kolejnym teoim krokiem będzie relacja z porodówki , bo czego to nie zrobią homo sapiens dla chwili atencji. 😆 

Ja zmyśliłem Jukon- wszyscy których nie lubię też na pewno zmyślają. 

Logika widmoka 🙂

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Niebezpieczny zakręt jak w domu złym . 😁

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Ja zmyśliłem Jukon- wszyscy których nie lubię też na pewno zmyślają. 

Logika widmoka 🙂

Jak chcesz to nawet pisz że z Rzymu nadajesz co nie zmieni stosunku do ciebie , że jesteś przygłupem. 😅

6 minut temu, Get Out napisał:

A niebieską kartę za co dostałeś bo żony nie masz ,to za znęcanie się nad matką najpewniej pdfku 😅

Za ...lanie cię wazonem po łbie. 

7 minut temu, Onaaaa napisał:

Teź już mogłabyś się wylajtować z tym  podlizywaniem się. Chociaż do tekstów o cw.elach.

• Like 1

1 minutę temu, Baba napisał:

Czytam to i owo. Nie wszystko komentuję.

Jak każdy, chyba 😉 Też nie komentuję wszystkiego ale nie jestem tutaj po to by służyć jako worek treningowy na czyjeś frustracje. Każdy powinien ponosić odpowiedzialność za swoje słowa i zachowanie. A są osoby  które jeśli się im jasno nie postawi granic to ci żyć nie dadzą. 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Niebezpieczny zakręt jak w domu złym . 😁

Mój film lepszy co ogladam bo sie całują 😅

1 minutę temu, Get Out napisał:

Jak chcesz to nawet pisz że z Rzymu nadajesz co nie zmieni stosunku do ciebie , że jesteś przygłupem. 😅

Jestem przygłupia bo widmok zmyślał jukon.

Kolejna logika widmoka 😄

Przed chwilą, Patricie Dumbinová napisał:

Za ...lanie cię wazonem po łbie. 

No musiałeś się znęcać nad matką zwyrodnialcu , bo za niewinność przecież nie dali by ci niebieskiej karty. 

Nie chciała ci dawać czy na wódkę nie chciała dawać 😅

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Kolejna logika widmoka 😄

A gdzie była twoja logika jak wypierałeś się syna, a później ogłosiłeś jego zmartwychwstanie 😁 A może twoja logika jest jak boisz się przyznać do flagowca, a chcesz udowodnić gdzie mieszkasz przygłupie 😅

6 minut temu, Onaaaa napisał:

To zbyt oklepane i mój lepszy nietypowy. 😅

7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Kolejna logika widmoka 😄

Ale jaka efektywna wszystko to podane z taką 'swadą', że nawet robienie z siebie pajaca wygląda, jakby było zaplanowaną strategią.😄

• Haha 1

3 minuty temu, Get Out napisał:

To zbyt oklepane i mój lepszy nietypowy. 😅

Wolisz sie całować czy robić cóś nietypowego 🤔😂

12 minut temu, salix napisał:

Jak każdy, chyba 😉 Też nie komentuję wszystkiego ale nie jestem tutaj po to by służyć jako worek treningowy na czyjeś frustracje. Każdy powinien ponosić odpowiedzialność za swoje słowa i zachowanie. A są osoby  które jeśli się im jasno nie postawi granic to ci żyć nie dadzą. 

Madzia szczeka, ale nie gryzie.

12 minut temu, Onaaaa napisał:

Tak 😘 :classic_cool:

I wywalone na publikę liczy się filmowy efekt 🤭😅

Edytowano przez Spaghetti ....

2 minuty temu, Baba napisał:

Madzia szczeka, ale nie gryzie.

Nie byłabym taka pewna bo ona wydaje się nie mieć żadnych hamulców, dlatego okazywanie jej empatii nie przynosi efektu bo odbiera to nie jako gest dobrej woli, ale jako słabość, którą można wykorzystać. Jeśli nie postawisz jej wyraźnych granic, pojedzie po tobie, ile tylko się da, nawet nie wiedząc o tobie nic konkretnego. Czytałam, że kiedyś potrafiła dzwonić do cudzych mężów informując ich, co ich żony piszą na forum, więc to wcale nie jest taka nieszkodliwa „szczekaczka”, jak się wydaje. Sądzę, że gdyby miała większe możliwości, zrobiłaby znacznie więcej, żeby komuś realnie zaszkodzić.

• Like 2
  • Haha 1

1 godzinę temu, Patricie Dumbinová napisał:

To uraz po mnie, cwelu więzienny. 

nieprawda, nie mam urazu ale tu sa same chore wiesniaki i do tego wydaja sie przemocowe i jakby z piesciami mogli sie rzucac do byle baby

dajcie sobie spokoj z widmokiem, jest uposledzony a Jezowa chce byc jego workiem treningowym to niech sie poswieci, moze lubi

Edytowano przez Kocopoł

45 minut temu, salix napisał:

Nie byłabym taka pewna bo ona wydaje się nie mieć żadnych hamulców, dlatego okazywanie jej empatii nie przynosi efektu bo odbiera to nie jako gest dobrej woli, ale jako słabość, którą można wykorzystać. Jeśli nie postawisz jej wyraźnych granic, pojedzie po tobie, ile tylko się da, nawet nie wiedząc o tobie nic konkretnego. Czytałam, że kiedyś potrafiła dzwonić do cudzych mężów informując ich, co ich żony piszą na forum, więc to wcale nie jest taka nieszkodliwa „szczekaczka”, jak się wydaje. Sądzę, że gdyby miała większe możliwości, zrobiłaby znacznie więcej, żeby komuś realnie zaszkodzić.

Co ona ma innego z zycia, tylko to, co wywalczy sobie pazurami i ujadaniem jadaczka, to bardzo boli jak jakies babki wzbudzaja zainteresowanie nic nie robiac albo jakies Ewki urodzone w bogarym domu, wtedy taki grazynix czuje wielka niesprawiedliwosc i zazdrosc odbiera rozum, babon tak malo stara sie odejsc od stereotypu ze to az przykre bo moze uposledzenie umyslowe na to nie pozwala

• Like 1
  • Haha 1

co do Widmoka to mysle, ze babeczki widza ze jest yebniety ale sie boja i nie chca pasc ofiara burackiego hejtu psychola wiec wola lagodzic nastroje chociaz nie kazdy sie boi zwyrola i moze oddac no i to by bylo na tyle xd

Edytowano przez Kocopoł

szkoda ze nie czytam na biezaco bo te widmoki i salowe sa nudne az szkoda stollca na nich:/ no i nikogo nie ma 

4 godziny temu, salix napisał:

A ja sądzę, że nudzisz, bo cały dzień gadasz o mnie. Znam też twoje stare nicki i mroczne historie z żonatymi w tle - Dlatego tak uparcie bronisz pewnych rzeczy i dolewasz oliwy do ognia. Nic o mnie nie wiesz, bo wiesz tyle co ruda ze strzelbą tutaj naskrobie brudnymi łapami, więc z łaski swojej odbij, bo fałsz czuć z twojej strony 😜☺️

• Haha 1

Dumbo jest inteligentna, ma często celne spostrzeżenia, które prezentuje z surrealistycznym poczuciem humoru, że nie raz oplułam ze śmiechu telefon. Leżakom odpisuje jak odpisuje, ale nie jestem pewna czy pisanie z Leżakiem na poważnie jest normalniejszym wyjściem 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

3 minuty temu, Pokraka napisał:

Dumbo jest inteligentna, ma często celne spostrzeżenia, które prezentuje z surrealistycznym poczuciem humoru, że nie raz oplułam ze śmiechu telefon. Leżakom odpisuje jak odpisuje, ale nie jestem pewna czy pisanie z Leżakiem na poważnie jest normalniejszym wyjściem 

Piszesz tak żeby się nie pruła do ciebie , ale i tak nie doceni twojego towarzystwa to kwestia czasu. A te jej majaki tylko leżak rozumie, więc zawsze będzie mu dawała atencję. 😅

Piszesz tak żeby się nie pruła do ciebie , ale i tak nie doceni twojego towarzystwa to kwestia czasu. A te jej majaki tylko leżak rozumie, więc zawsze będzie mu dawała atencję. 😅

Ależ niech się do mnie pruje każdy kto tylko ma ochotę, czekam. 

Edytowano przez Pokraka

6 godzin temu, Kocopoł napisał:

szkoda ze nie czytam na biezaco bo te widmoki i salowe sa nudne az szkoda stollca na nich:/ no i nikogo nie ma 

Ależ czytasz aż masz mokro i to jest ta twoja inteligentna odpowiedź czyli  bełkot jak po mocnych psychotropach. 😁 

Przeceniasz rangę tego forum. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się