salix 431 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Wiem, ona już dosłownie jednego nowego zdania nie pisze. Same powtórki. Przydawały się te Twoje filmiki z gdaczącą kurą Przyznam że trochę się o nią martwiłam jak ucichła ale Golem szybko się otrząsnął i wrócił pełen energii ze swoim oklepanym repertuarem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Huldra napisał: Chore masz wizje widmok To kto chodzi z twoim daddym po forum którego nazywasz mężem nie ty tylko twój sobowtór . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Przyznam że trochę się o nią martwiłam jak ucichła ale Golem szybko się otrząsnął i wrócił pełen energii ze swoim oklepanym repertuarem Jest jak kaczka po wyskoczeniu z wodu, wszystko spływa - mechanizmy obronne level hard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: To kto chodzi z twoim daddym po forum którego nazywasz mężem nie ty tylko twój sobowtór . Może zgłoś się do specjalisty z tymi dziwnymi urojeniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 12 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Więc co tutaj robisz mając Nastroik, forum Nerwica i rodzinę? Nadal brakuje na jajko niespodziankę w cenie 6 złotych? Może zrobię ci blika, żebyś więcej nie płakała Nie rozumiem waszego absurdu i głupoty. Siedzieć w miejscu, gdzie jest się intruzem, dolewać oliwy do ognia i płakać, że konta poblokowane. Chore O tym jajku widzę będziesz pisać takie same kocopoły jak o szczękach sztucznych, biedna kobiecino utopiona w hejcie. To ty jesteś tutaj intruzem. Tak jak Polska ma najszybciej rosnące zadłużenie w Europie tak ty masz najszybciej rosnącą listę osób, których do siebie zraziłaś. Zastanów się czy ten ciągły upośledzony jazgot ci się opłaca. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1175 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Z tej stereotypowo zabitej dechami też można jeździć do miasta do roboty . Można ale trzeba wstać wcześniej i dojechać a w małym mieście ma sie 20 minut na piechotę. Na wsiach najgorsze sa psy puszczone same co chodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu 25 minut temu, Onaaaa napisał: Ty mieszkasz w 3 województwach to chociaż mogą sobie wybrać gdzie cie widzieli Wiem bo lipedo mnie zlokalizował a to bardzo groźny haker i niezwykle skuteczny do tego stopnia że zlokalizował jakiegoś Przemka którego dane i adres latają po forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 360 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Przyznam że trochę się o nią martwiłam jak ucichła ale Golem szybko się otrząsnął i wrócił pełen energii ze swoim oklepanym repertuarem Pewnie zgłaszała gdzie mogła. Po tym wszystkim pozostaje uznać, ze od poczatku mialem rację z tym lekkim stopniem uposledzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Można ale trzeba wstać wcześniej i dojechać a w małym mieście ma sie 20 minut na piechotę. Na wsiach najgorsze sa psy puszczone same co chodzą. Nie no to nie lata dziewięćdziesiąte, bo każdy ma swój samochód i w miarę sprawnie można dojechać, a psy też nie biegają jak chcą i jak kiedyś , bo już dawno zrobili z tym porządek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu A to, że kolekcjonuję rzekomo akurat strzelby, to pewnie projekcja po biednym panu Piotrze myśliwym Strzelba to nie jest najseksowniejsza broń dla kobiety moim skromnym zdaniem akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1175 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Wiem bo lipedo mnie zlokalizował a to bardzo groźny haker i niezwykle skuteczny do tego stopnia że zlokalizował jakiegoś Przemka którego dane i adres latają po forum Mnie też prawie zlokalizował bo podawał miasta i mowi że w tych ja mieszkam miasto jeszcze można trafić ale ulicę raczej trzeba być jasnowidzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Huldra napisał: Może zgłoś się do specjalisty z tymi dziwnymi urojeniami Mam do specjalisty iść bo jakaś karyna nieudaczna życiowo chwali się że tatuś aka Daddy musi ją utrzymywać w zamian za świadczenia seksualne . Przecież takie rzeczy się zdarzają i wiele kobiet korzysta z żywego bankomatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Mam do specjalisty iść bo jakaś karyna nieudaczna życiowo chwali się że tatuś aka Daddy musi ją utrzymywać w zamian za świadczenia seksualne . Przecież takie rzeczy się zdarzają i wiele kobiet korzysta z żywego bankomatu. Już nie wiem, jak ci pomóc widmok, serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mnie też prawie zlokalizował bo podawał miasta i mowi że w tych ja mieszkam miasto jeszcze można trafić ale ulicę raczej trzeba być jasnowidzem. Jego umiejętności hakerskie zaczynają się i kończą na tym że potrafi skopiować czyjeś dane i adres z furum, a później ogłosić że namierzył kogoś i grozić że do księdza będzie skargi pisał. Typ ma ajkiu poniżej psa więc możesz spać spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Huldra napisał: Już nie wiem, jak ci pomóc widmok, serio Kolejną beke zapewnisz jak gapcio znowu zacznie wywalać prywate z waszej relacji . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1175 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Get Out napisał: Nie no to nie lata dziewięćdziesiąte, bo każdy ma swój samochód i w miarę sprawnie można dojechać, a psy też nie biegają jak chcą i jak kiedyś , bo już dawno zrobili z tym porządek. Niby tak ale na wsi mało co sie dzieje ale kto co lubi. Napewno jest spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Kolejną beke zapewnisz jak gapcio znowu zacznie wywalać prywate z waszej relacji . Jak sformułujesz konkretnie twój problem, to obiecuję, że się jeszcze raz postaram (pomóc) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1175 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Jego umiejętności hakerskie zaczynają się i kończą na tym że potrafi skopiować czyjeś dane i adres z furum, a później ogłosić że namierzył kogoś i grozić że do księdza będzie skargi pisał. Typ ma ajkiu poniżej psa więc możesz spać spokojnie. Nie boje sie tego że by zlokalizował mój adres bo nawet jeśli to co by z tym zrobił? Wielkie nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 150 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie boje sie tego że by zlokalizował mój adres bo nawet jeśli to co by z tym zrobił? Wielkie nic Nawet ich na bilet nie stać jechać Pksem Żartuje teraz są prywatni przewoźnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 343 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Niby tak ale na wsi mało co sie dzieje ale kto co lubi. Napewno jest spokój Ale ze wsi ciężko się wydostać do pracy, nie mając prawa jazdy, gdzie jeden autobus na caly dzień jedzie (Pozostaje jechać 3 dni wołami) Tak jak pisał Daniel (ten co nie ma telefonu) że jedynym urok/iem mieszkania na wsi jest świeże powietrze i ładne widoki. Brak pracy i dojazdu to dramat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 343 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Niby tak ale na wsi mało co sie dzieje ale kto co lubi. Napewno jest spokój Ale ze wsi ciężko się wydostać do pracy, nie mając prawa jazdy, gdzie jeden autobus na caly dzień jedzie (Pozostaje jechać 3 dni wołami) Tak jak pisał Daniel (ten co nie ma telefonu) że jedynym pozytywem mieszkania na wsi jest świeże powietrze i ładne widoki. Brak pracy i dojazdu to dramat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Niby tak ale na wsi mało co sie dzieje ale kto co lubi. Napewno jest spokój Ludzie z miasta muszą wyjeżdżać i płacić żeby mieć ten spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Nie boje sie tego że by zlokalizował mój adres bo nawet jeśli to co by z tym zrobił? Wielkie nic Do księdza by pisał i zaspamował pocztę skargami , a że masz gdzieś kościół to niewiele by ugrał. Edytowano 12 godzin temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1175 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Nawet ich na bilet nie stać jechać Pksem Żartuje teraz są prywatni przewoźnicy Myślę że nie dał by rady żaden tutaj dojechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale ze wsi ciężko się wydostać do pracy, nie mając prawa jazdy, gdzie jeden autobus na caly dzień jedzie (Pozostaje jechać 3 dni wołami) Tak jak pisał Daniel (ten co nie ma telefonu) że jedynym pozytywem mieszkania na wsi jest świeże powietrze i ładne widoki. Brak pracy i dojazdu to dramat. Busy jeżdżą i prywatni przewoźnicy nawet to sprawnie ogarniają . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1175 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Do księdza by pisał i zapanował pocztę skargami , a że masz gdzieś kościół to niewiele by ugrał. E tam przecież nie chodzę do kościoła. Gorzej jakby pisał do prezydenta bo to mój znajomy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu 12 minut temu, Huldra napisał: Jak sformułujesz konkretnie twój problem, to obiecuję, że się jeszcze raz postaram (pomóc) Wiem wiem kolejnym teoim krokiem będzie relacja z porodówki , bo czego to nie zrobią homo sapiens dla chwili atencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1175 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ale ze wsi ciężko się wydostać do pracy, nie mając prawa jazdy, gdzie jeden autobus na caly dzień jedzie (Pozostaje jechać 3 dni wołami) Tak jak pisał Daniel (ten co nie ma telefonu) że jedynym pozytywem mieszkania na wsi jest świeże powietrze i ładne widoki. Brak pracy i dojazdu to dramat. Najgorzej że tam mało pracy. Dla ludzi niezaradnych wieś odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: E tam przecież nie chodzę do kościoła. Gorzej jakby pisał do prezydenta bo to mój znajomy Naprawdę uwierzył że w tych czasach jakieś skargi do księdza są skuteczne skoro większość oficjalnie pluje na kościół. Utknął w latach osiemdziesiątych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 278 Napisano 12 godzin temu 30 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nadal brakuje na jajko niespodziankę w cenie 6 złotych? Może zrobię ci blika, żebyś więcej nie płakała Czytałam o tych nieszczęsnych jajkach. Ze zrozumieniem, a ty wałkujesz i przekręcasz. Pieprzna była odpowiedzialna za zakup paczek dla dzieci w szkole. Do dyspozycji miała określoną kwotę pieniędzy. Cudzych pieniędzy. Nie swoich. "Kucić też czeba się umić" 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach