Get Out 359 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Najgorzej że tam mało pracy. Dla ludzi niezaradnych wieś odpada. W rolnictwie jest, bo teraz nie ma małych gospodarstw tylko duże specjalizujące się w chodowli jednej rzeczy a to wymaga pracowników. Lasy, tartaki , piekarnie, sklepy i jak ktoś chce znajdzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1174 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Naprawdę uwierzył że w tych czasach jakieś skargi do księdza są skuteczne skoro większość oficjalnie pluje na kościół. Utknął w latach osiemdziesiątych Myślałam że żartujesz że on skargi do księdza pisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Myślałam że żartujesz że on skargi do księdza pisał Najpierw musiałabyś mieć czym myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Myślałam że żartujesz że on skargi do księdza pisał Myślałem że czytałaś te jego kompromy, bo i mnie groził że będzie pisał skargi do księdza jak zlokalizuje azymut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 428 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Czytałam o tych nieszczęsnych jajkach. Ze zrozumieniem, a ty wałkujesz i przekręcasz. Pieprzna była odpowiedzialna za zakup paczek dla dzieci w szkole. Do dyspozycji miała określoną kwotę pieniędzy. Cudzych pieniędzy. Nie swoich. "Kucić też czeba się umić" Ona jest tak zakłamana, że z jednej strony będzie się rozpisywała że kogoś niby na jajko niespodziankę nie stać, a z drugiej dramatycznie przeżywa że ktoś inny kupuje łososia w żabce, bo żabka droga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Patricie Dumbinová napisał: Najpierw musiałabyś mieć czym myśleć. Przecież ciebie ukrze też rzekomo zlokalizował i miał dawać jakieś kompromitujące cię ogłoszenia matrymonialne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Przecież ciebie ukrze też rzekomo zlokalizował i miał dawać jakieś kompromitujące cię ogłoszenia matrymonialne. O czym ty do mnie teraz ...isz? Popisujesz się przed przygłupem czy mi się wydaje, wazoniarzu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1174 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Patricie Dumbinová napisał: Najpierw musiałabyś mieć czym myśleć. Spokojnie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Patricie Dumbinová napisał: O czym ty do mnie teraz ...isz? Popisujesz się przed przygłupem czy mi się wydaje, wazoniarzu? To ukr nie pamięta jak Lipedzio spuszczał się że niby ukra zlokalizował i wyśmiałeś jego zdolności hakerskie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1174 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Myślałem że czytałaś te jego kompromy, bo i mnie groził że będzie pisał skargi do księdza jak zlokalizuje azymut. Chyba nie czytałam albo nie pamiętam tego jakoś. Czasem robię inne rzeczy i nie czytam co inni piszą. Takie grożby to żadne grożby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 340 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, salix napisał: Ona jest tak zakłamana, że z jednej strony będzie się rozpisywała że kogoś niby na jajko niespodziankę nie stać, a z drugiej dramatycznie przeżywa że ktoś inny kupuje łososia w żabce, bo żabka droga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 220 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jak tam Madzia ? humor widzę dopisuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 340 Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, Patricie Dumbinová napisał: Najpierw musiałabyś mieć czym myśleć. Dumbo czym myśli prowadząc korespondencję z kimś takim jak ty? Bo z innych nicków jej jedziesz ino furczy Inna nawet by na ciebie nie splunęła, bo szkoda śliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 278 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, salix napisał: Ona jest tak zakłamana, że z jednej strony będzie się rozpisywała że kogoś niby na jajko niespodziankę nie stać, a z drugiej dramatycznie przeżywa że ktoś inny kupuje łososia w żabce, bo żabka droga. Wiem jaka jest Madzia. A z tą Żabką też daleka od prawdy nie jest. Ceny są trochę wyższe niż w biedrze czy aldiku. Ja wychodzę z klatki schodowej i mam 20 kroków do osiedlowego sklepiku. Jest otwarty cały tydzień, dlatego ceny na mocno zawyżone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 340 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Jak tam Madzia ? humor widzę dopisuje Idę zaraz spać, bo rano pobudka. A co tęskniłeś? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 340 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Wiem jaka jest Madzia. A z tą Żabką też daleka od prawdy nie jest. Ceny są trochę wyższe niż w biedrze czy aldiku. Ja wychodzę z klatki schodowej i mam 20 kroków do osiedlowego sklepiku. Jest otwarty cały tydzień, dlatego ceny na mocno zawyżone. To znaczy jaka jestem i o co ci znowu chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dumbo czym myśli prowadząc korespondencję z kimś takim jak ty? Bo z innych nicków jej jedziesz ino furczy Inna nawet by na ciebie nie splunęła, bo szkoda śliny Dumbo cię przebija inteligencją, tak trzykrotnie imo, łysa ...o. Jeszcze raz się do mnie odezwij nie pytana, a twój facebook zapłonie ;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 220 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Idę zaraz spać, bo rano pobudka. A co tęskniłeś? Spoko, to dobrej nocki, jutro pracujesz ? Bardzo aż z cmentarza przybyłem specjalnie dla Ciebie 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Idę zaraz spać, bo rano pobudka. A co tęskniłeś? Oj, będzie miała pobudkę, będziesz, umowa-zlecenie fruuu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 340 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Patricie Dumbinová napisał: Dumbo cię przebija inteligencją, tak trzykrotnie imo, łysa ...o. Jeszcze raz się do mnie odezwij nie pytana, a twój facebook zapłonie ;-))) Na pewno, zwłaszcza po kieliszku. Wytrzyj usta i wiesz co możesz mi zrobić? Możesz mnie pocałować w mój opalony śliczny tyłek A straszyć to sobie możesz dzieci w przedszkolu Edytowano 5 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 340 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Patricie Dumbinová napisał: Oj, będzie miała pobudkę, będziesz, umowa-zlecenie fruuu. Mam umowę na czas nieokreślony nigdy nie pracowałam na zlecenie. Zdradzę ci też sekret - Znowu zgarnę jubilata, a teraz won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 340 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Spoko, to dobrej nocki, jutro pracujesz ? Bardzo aż z cmentarza przybyłem specjalnie dla Ciebie Jutro muszę dokończyć to, czego wczoraj nie zdążyłam zrobić, więc rozumiesz. Pogadamy jutro, jak się gdzieś złapiemy Mój chrześniak ma też urodziny, więc czeka mnie małe rodzinne spotkanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Na pewno, zawłaszcza po kieliszku. Wytrzyj usta i wiesz co możesz mi zrobić? Możesz mnie pocałować w mój opalony śliczny tyłek A straszyć to sobie możesz dzieci w przedszkolu CARYCA @wakanka1 опять, блядь, в стотысячный раз повторилось, у меня нет сил на это Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Patricie Dumbinová napisał: Dumbo przebija inteligencją, Zwłaszcza jak jest przekonana że w pokoju z nią są jakieś facety i chcą ją ruсhać to to jest ten wysoki intelekt dumbo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 6 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Zwłaszcza jak jest przekonana że w pokoju z nią są jakieś facety i chcą ją ruсhać to to jest ten wysoki intelekt dumbo . To uraz po mnie, cwelu więzienny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 278 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mam umowę na czas nieokreślony nigdy nie pracowałam na zlecenie. Zdradzę ci też sekret - Znowu zgarnę jubilata, a teraz won Nie jestem teraz złośliwa. To będzie jubilat za 40 lat pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 428 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, Baba napisał: Wiem jaka jest Madzia. A z tą Żabką też daleka od prawdy nie jest. Ceny są trochę wyższe niż w biedrze czy aldiku. Ja wychodzę z klatki schodowej i mam 20 kroków do osiedlowego sklepiku. Jest otwarty cały tydzień, dlatego ceny na mocno zawyżone. Wiadomo, że w malych sklepach ceny sa z reguly wyzsze niz w marketach, ale ona potrafi bez mrugnięcia okiem pół dnia gadać o tym że kogoś niby nie stać na jajko niespodziankę za 6 zł, a za chwilę oburza się że ktoś inny kupuje łososia choć ‘nie pracuje’. I tak ze wszystkim. Edytowano 5 godzin temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 220 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jutro muszę dokończyć to, czego wczoraj nie zdążyłam zrobić, więc rozumiesz. Pogadamy jutro, jak się gdzieś złapiemy Mój chrześniak ma też urodziny, więc czeka mnie małe rodzinne spotkanie Nie, bo nie wiem co dokończyć, ale spoko nie wnikam Może wpadniemy na siebie różnie bywa Więc o to chodzi, życzę mu najlepszego chociaż go nie znam i baw się dobrze Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Patricie Dumbinová napisał: To uraz po mnie, cwelu więzienny. Cwеlem akurat ty jesteś , bo jesteś biseksem i przebierasz się za babę . To jak to jest z tym jej intelektem, że tak odlatuje leczy się psychiatrycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 278 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Wiadomo, że malych sklepach ceny sa z reguly wyzsze niz w marketach, ale ona potrafi bez mrugnięcia okiem pół dnia gadać o tym że kogoś niby nie stać na jajko niespodziankę za 6 zł, a za chwilę oburza się że ktoś inny kupuje łososia choć ‘nie pracuje’. I tak ze wszystkim. Czytam to i owo. Nie wszystko komentuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach