250GodzinTak 340 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Huldra napisał: Eks mąż pan Bunia P... Mam ślub kościelny i jednego męża od lat, a ty masz fige z makiem i płacz w poduszkę. Zdrowia życzę i pozdrów Gapę oraz jego eks Życzę więcej realnego życia, bo przekręcanie faktów, pisanie głupich rzeczy i sianie plotek, gdzie w tle jest kobieta z kurą i dług 40 złotych, to tylko i wyłącznie twoja domena. Boli cie dopa, bo tak naprawdę nic o mnie nie wiesz, a coś byś chciała ugrać Zatrudnij się w Biedronce, może będą jeszcze z ciebie ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 428 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Huldra napisał: Jak to tłumaczysz ze swojego punktu widzenia, Salix? Dyskusja nawet nie na kolejnym temacie, a na TYM samym temacie. Zostaje merytorycznie wyjaśniona... stronę dalej - pisze to samo! Naprawdę upośledzenie umysłowe? Według mnie, ona albo jest tak ograniczona i ma tak niewiele do powiedzenia, że bezmyślnie powtarza to samo w kółko, żeby tylko jakoś uczestniczyć w rozmowie, mimo że wszystko już zostało wyjaśnione. Albo faktycznie jest tak, jak niektórzy twierdzą że po prostu pije i nie pamięta co czyta. Przecież ona potrafi na jednej stronie wchodzić komuś w tyłek, a chwilę później bez powodu się do tej samej osoby rzucać. Może to też być jakaś choroba, no ale wtedy chyba by pracowała w jakimś trybie chronionym, a nie po 250 h miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 6 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Huldra napisał: Brakuje Pieprz, żeby wstawiła ten filmik z gdaczącą kurą Czemu wyklikałaś mój post, że cofam pytanie o upośledzenie umysłowe W ogóle jakby reszta nie wiedziała - ona ma mnie w ignorze, nie widzi moich postów, tylko się do nich odnosi Ależ ona musi mieć kompleksy, wyklikując dosłownie wszystko, bo może akurat trafi się jakiś moderator, który tego nie czyta i wy...i dla świętego spokoju haha Edytowano 10 godzin temu przez Patricie Dumbinová Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 10 godzin temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie biorę w abonamencie tylko za gotówkę Ech widzę, że same biedne dziady bez grosza na tym forum, którzy nawet matkom na zęby wyliczają A pisałam, żeby na NfZ i 500 tysięcy do przodu na lokatę dla córki No nie chce mi się wnikać, bo z kontekstu myślałem że abonament. Nieważne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mam ślub kościelny i jednego męża od lat, a ty masz fige z makiem i płacz w poduszkę. Zdrowia życzę i pozdrów Gapę oraz jego eks Życzę więcej realnego życia, bo przekręcanie faktów, pisanie głupich rzeczy i sianie plotek, gdzie w tle jest kobieta z kurą i dług 40 złotych, to tylko i wyłącznie twoja domena. Boli cie dopa, bo tak naprawdę nic o mnie nie wiesz, a coś byś chciała ugrać Zatrudnij się w Biedronce, może będą jeszcze z ciebie ludzie Wiesz, Madziu, profil pana Piotra pokazuje jeszcze jedną rzecz - nie ma w nim ciebie Oczywiście można powiedzieć, że ludzie są różni i różnie sobie układają kontent w mediach społecznościowych, ale to jest profil typowego Januszka chwalidu.py, coś takiego jak Ogór. Czyli niewiele do pokazania, ale ego... Kolekcja fotek gębusi z różnych ujęć itp I żadnego zdjęcia ani treści z ukochaną żoną Madzią, poza którą "świata nie widzi", troszkę dziwne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 340 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: No nie chce mi się wnikać, bo z kontekstu myślałem że abonament. Nieważne . Za gotówkę biorę. Mój chłop też, bo nie chce mi się bawić w jakieś raty na telefon. Kupuje, biorę, instaluje i leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Patricie Dumbinová napisał: Czekaj, czekaj, nie o sprzęt ogrodniczy wtedy chodziło jakiejś dziewczynie, tylko o nieodpalający samochód zimą - gdzie kazałeś jej wyregulować gaźnik xD Dobrze, że nie zasugerowałeś odpalania na pych jak swojego pierdzącego quadzika ze złomu xDDD hahaha xD To już byś skrina wrzucił gdyby tak było nie oszukujmy się tępy uju ukrowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 340 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Patricie Dumbinová napisał: Ależ ona musi mieć kompleksy, wyklikując dosłownie wszystko, bo może akurat trafi się jakiś moderator, który tego nie czyta i wy...i dla świętego spokoju haha Wczoraj z innych nicków hejtowałeś rudą. Pijany wtedy byłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, salix napisał: Według mnie, ona albo jest tak ograniczona i ma tak niewiele do powiedzenia, że bezmyślnie powtarza to samo w kółko, żeby tylko jakoś uczestniczyć w rozmowie, mimo że wszystko już zostało wyjaśnione. Albo faktycznie jest tak, jak niektórzy twierdzą że po prostu pije i nie pamięta co czyta. Przecież ona potrafi na jednej stronie wchodzić komuś w tyłek, a chwilę później bez powodu się do tej samej osoby rzucać. Może to też być jakaś choroba, no ale wtedy chyba by pracowała w jakimś trybie chronionym, a nie po 250 h miesięcznie. Tak. Przy czym nieustannym hejtem zamyka sobie drogę do współczucia ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 340 Napisano 10 godzin temu Doktorka i cudzy bankomat.. Dobra książka by z tego powstała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 428 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Życzę więcej realnego życia, bo przekręcanie faktów, pisanie głupich rzeczy i sianie plotek, gdzie w tle jest kobieta z kurą i dług 40 złotych, to tylko i wyłącznie twoja domena. Mówisz o przekręcaniu faktów? Przecież to właśnie ty wymyślasz rzeczy, których nikt nie powiedział nie mówiąc już o tekstach o zazdrości czy odchudzaniu kierowanych do innych, stukilogramowa hotko biegająca po nażarciu do lodówki i z powrotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 149 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Doktorka i cudzy bankomat.. Dobra książka by z tego powstała Masz rację żeruje na nim to jest fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Doktorka i cudzy bankomat.. Dobra książka by z tego powstała Żegnasz się, bo idziesz spać "z dobranocką", bo jutro 4 rano do tyrki? Usiądź kiedyś spokojnie i zastanów się. Pomyśl, ile z tej sytuacji generujesz sama, ile hejtu lejesz. Gdybyś nie ulegała impulsom zazdrości, pewnie 3/4 sytuacji by nie było. Ale ty nie potrafisz. Zjawi się na przykład ta alkuska i znowu wykorzystasz okazję, żeby zacząć z nią hejt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Masz rację żeruje na nim to jest fakt Ogór, kmiocie z blokowiska dla patologii, nie wypowiadaj się w tematach znanych ci równie mocno jak lot na księżyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 6 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wczoraj z innych nicków hejtowałeś rudą. Pijany wtedy byłeś? Kiedy ją hejtowałem, robiłem to spod swoich nicków, nie muszę się ukrywać w przeciwieństwie do Guni. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, Patricie Dumbinová napisał: Ależ ona musi mieć kompleksy, wyklikując dosłownie wszystko, bo może akurat trafi się jakiś moderator, który tego nie czyta i wy...i dla świętego spokoju haha Sądziłem że jesteście skłóceni to skąd nagle to spermienie z twojej strony. Heh typowe dla ukra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 6 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Huldra napisał: Ogór, kmiocie z blokowiska dla patologii, nie wypowiadaj się w tematach znanych ci równie mocno jak lot na księżyc. Ktoś Cię wczoraj hejtował w moim imieniu, czy to taka sama baśń jak gorące randki we Wrocławiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 149 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Huldra napisał: Ogór, kmiocie z blokowiska dla patologii, nie wypowiadaj się w tematach znanych ci równie mocno jak lot na księżyc. Jak traktujesz innych słodkie pierdzenie się skończy, tak samo będziesz tego osła traktować. Hipokryzją nie do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 6 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Sądziłem że jesteście skłóceni to skąd nagle to spermienie z twojej strony. Heh typowe dla ukra. Nie jesteśmy skłóceni, właściwie to nigdy nie byliśmy, zaczepiany byłem raz ja, raz oni i tyle. xD Koniec, panie gaźnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 428 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Huldra napisał: Tak. Przy czym nieustannym hejtem zamyka sobie drogę do współczucia ludzi. Mnie na początku było jej autentycznie szkoda kiedy wszyscy po niej jechali i wiele razy się za nią ujmowałam. Ale z czasem zobaczyłam, że to nie jest żadna ofiara, tylko wredne zawistne babsko uczulone na to że ktoś ma lepiej. W takim układzie trudno miec dla niej współczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Patricie Dumbinová napisał: Kiedy ją hejtowałem, robiłem to spod swoich nicków, nie muszę się ukrywać w przeciwieństwie do Guni. xD Musisz mieć dużo wolnego na bezrobociu żeby obrobić tyle multikont i jeszcze wypok dla inceli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Patricie Dumbinová napisał: Nie jesteśmy skłóceni, właściwie to nigdy nie byliśmy, zaczepiany byłem raz ja, raz oni i tyle. xD Koniec, panie gaźnik. Dobra nie tłumacz mi się jak typowy służalczy ukr, bo to ci nic nie da płaczku gaźnikowy. Bo z ciebie taki mechanik jak ze mnie papież idiоto bez kwalifikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 6 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Musisz mieć dużo wolnego na bezrobociu żeby obrobić tyle multikont i jeszcze wypok dla inceli. Chciało się nosić teczuszki, to teraz nie musi się zapierdalać z łopatą na zakrystii, czy jakoś tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 149 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Patricie Dumbinová napisał: Chciało się nosić teczuszki, to teraz nie musi się zapierdalać z łopatą na zakrystii, czy jakoś tak Dlaczego jesteś taki zazdrosny? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Mnie na początku było jej autentycznie szkoda kiedy wszyscy po niej jechali i wiele razy się za nią ujmowałam. Ale z czasem zobaczyłam, że to nie jest żadna ofiara, tylko wredne zawistne babsko uczulone na to że ktoś ma lepiej. W takim układzie trudno miec dla niej współczucie. Wspólny wróg jednoczy jak mawiał znany podróżnik bez wychodzenia z domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 340 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Patricie Dumbinová napisał: Ktoś Cię wczoraj hejtował w moim imieniu, czy to taka sama baśń jak gorące randki we Wrocławiu? Hejtowałeś ty i każdy cie rozpoznał. Nawet gapę nazwałeś autystykiem. Wniosek prosty - Piłeś, coś wciągałeś nie pisz.. Pytanie ile kobiet stąd wyhejtowałeś? Nimfie co robiłeś Przemek? Wiem też więcej, bo nikt nie jest ślepy. Więc z łaski swojej randki z tego nie będzie i odbij typie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Patricie Dumbinová napisał: Chciało się nosić teczuszki, to teraz nie musi się zapierdalać z łopatą na zakrystii, czy jakoś tak Nigdy nie pracowałem łopatą, bo mam zawód w przeciwieństwie do ciebie alkoholowy bezrobolu na utrzymaniu starej matki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 10 godzin temu Pozwolę sobie powielić jeden skasowany post 19 minut temu, Huldra napisał: Wiesz, Madziu, profil pana Piotra pokazuje jeszcze jedną rzecz - nie ma w nim ciebie Oczywiście można powiedzieć, że ludzie są różni i różnie sobie układają kontent w mediach społecznościowych, ale to jest profil typowego Januszka chwalidu.py, coś takiego jak Ogór. Czyli niewiele do pokazania, ale ego... Kolekcja fotek gębusi z różnych ujęć itp I żadnego zdjęcia ani treści z ukochaną żoną Madzią, poza którą "świata nie widzi", troszkę dziwne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Hejtowałeś ty i każdy cie rozpoznał. Nawet gapę nazwałeś autystykiem. Wniosek prosty - Piłeś, coś wciągałeś nie pisz.. Pytanie ile kobiet stąd wyhejtowałeś? Nimfie co robiłeś Przemek? Wiem też więcej, bo nikt nie jest ślepy. Więc z łaski swojej randki z tego nie będzie i odbij typie. To więcej to każdy wie że typ jest biseksualny i żadne odkrycie , bo nawet oficjalnie się przebiera za babę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 41 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, salix napisał: Mnie na początku było jej autentycznie szkoda kiedy wszyscy po niej jechali i wiele razy się za nią ujmowałam. Ale z czasem zobaczyłam, że to nie jest żadna ofiara, tylko wredne zawistne babsko uczulone na to że ktoś ma lepiej. W takim układzie trudno miec dla niej współczucie. Ja dalej mam impulsy współczucia. Na przykład, jak wyobrażę sobie, jaka ona musi być zmęczona i w jakiejś pułapce finansowej. Ale zaraz skutecznie to wszystko zabija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach