BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 4 godziny temu O. Nadal cyrk w wydaniu pedagożki xD niestety ta jedna małpa nie skacze tak jak by narcyz sobie życzył. I tu jest cały gwozdz programu wbity w jego odbyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bo swój do swojego ciągnie, mimo że ta stara baba wyzywa Elke od szmat. Jutro znowu będzie płacz, bo zarobi bana. Coś ci się koleżanko роріеrdоIіłо chyba... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Coś ci się koleżanko роріеrdоIіłо chyba... "Było pite". 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 58 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabaduk napisał: "Było pite". Było bite po łbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabaduk napisał: "Było pite". Myślę że salowa рiеrdoIi takie głupoty na trzeźwo jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Było bite po łbie A dziwisz się? Dwa chłopy w chalupie to i brokuły ido w rùch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Myślę że salowa рiеrdoIi takie głupoty na trzeźwo jednak. Oj elzbieto ty mój uposlaku ulubiony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 11 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Rozumiem że to śmiech przez łzy? Nad losem kafetryjnych thelmy i louis? Nie obrażajmy thelmy i louise Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: Nie obrażajmy thelmy i louise Dobra. Delma i Lusia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 58 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał: A dziwisz się? Dwa chłopy w chalupie to i brokuły ido w rùch Magdalena ostatnio przyznała, że ma brokuła zamiast mózgu. Pokraka świadkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Magdalena ostatnio przyznała, że ma brokuła zamiast mózgu. Pokraka świadkiem. To by tera się układało w jakoms logiczna całość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Magdalena ostatnio przyznała, że ma brokuła zamiast mózgu. Pokraka świadkiem. Też to widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Oj elzbieto ty mój uposlaku ulubiony. Ej ej uwazaj na słowa kaleko moja ulubiona. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ej ej uwazaj na słowa kaleko moja ulubiona. Mam dużo haków na Wasze odbyty kaleki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 58 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBabaduk napisał: Mam dużo haków na Wasze odbyty kaleki Tyś tasiemcem uzbrojonym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Tyś tasiemcem uzbrojonym. Wypełniam wasze brudne trzezwia. Ile byś nie urwała to i tak nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Mam dużo haków na Wasze odbyty kaleki Praktykujesz hard bdsm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Praktykujesz hard bdsm? Tak ale tylko na cudzym odbycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Wypełniam wasze brudne trzezwia. Ile byś nie urwała to i tak nie pomoże. Ty też słuchasz słonia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBabaduk napisał: Tak ale tylko na cudzym odbycie. No trudno żeby na swoim. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ty też słuchasz słonia? Tylko o pannie młodej zgnikej jak morda owsika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBabaduk napisał: Tylko o pannie młodej zgnikej jak morda owsika Tak, ten tekst o brudnych trzewiach wydał się być znajomy. A o pannie młodej jak trupa ubrał w sսknie ślubną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Tak, ten tekst o brudnych trzewiach wydał się być znajomy. A o pannie młodej jak trupa ubrał w sսknie ślubną. Widocznie myślimy podobnie że sloniem bo to była twórczość wlasna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 3 godziny temu Przekaż nimfie ze z nią inby były stymulujące bo tutaj to naprawdę nie ma z kim się sensownie pokłócić. Żenujący fidbak i widły w odbycie pozostały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Przekaż nimfie ze z nią inby były stymulujące bo tutaj to naprawdę nie ma z kim się sensownie pokłócić. Żenujący fidbak i widły w odbycie pozostały. Wiesz co, odkąd jej napisałam ze byczy jest chętny na spotkanie to jeszcze nie odpisała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Wiesz co, odkąd jej napisałam ze byczy jest chętny na spotkanie to jeszcze nie odpisała. Leży w śmieciach na podłodze i odsypia benzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Leży w śmieciach na podłodze i odsypia benzo Nie wiem ale już tak ma że raz odpiszę tego samego dnia a czasami po tygodniu albo dwóch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie wiem ale już tak ma że raz odpiszę tego samego dnia a czasami po tygodniu albo dwóch. Ogólnie nie wiem jak można komuś odpisać po tygodniu. Ja bym pokazała odbyt już dawno. Co za impertynencja. Nie możesz być zapchajdziurom elzbieto. Zabraniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBabaduk napisał: Ogólnie nie wiem jak można komuś odpisać po tygodniu. Ja bym pokazała odbyt już dawno. Co za impertynencja. Nie możesz być zapchajdziurom elzbieto. Zabraniam Tak tyle ze to ona zazwyczaj do mnie pierwsza piszę, ja do niej pierwsza napisałam pierwszy raz, teraz w tej sprawie z byczym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach