Miecz 961 Napisano 1 godzinę temu No i teraz będą ściany tekstu monotematycznego. Szkoda tematu. Wracam do rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 40 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Miecz napisał: A jednak go wybrali. Weź, zmień Ty naród, z którym nie jest Ci po drodze. Jeżeli nie potrafisz zaakceptować wyborów większości, to zamknij się w końcu normalnie napisalem jak prezes wskazal i zaglosowali mimo ze kibol pospolity i szemrana postac czego nawet nie ukrywal a z duma opowiadal o aktywnosciach sportowych. czego nie rozumiesz w prostych zdaniach ktore napisalem ? analizujesz zwyczaje niemcow w bawarii a masz problem z rozumieniem rodzimego jezyka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 961 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, tadek batyr napisał: wszystkich do zera powinno sie wyciac wszelkie awanse i zatrudnienia cofnac bo nie wylapie sie tych dziesiatek tysiecy pociotkow Zmień naród. To prostsze. Udaj się na emigrację. Tam gdzie chleb smarują z dwóch stron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 460 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Miecz napisał: No i teraz będą ściany tekstu monotematycznego. Szkoda tematu. Wracam do rzeczywistości Cześć Mieczu. Wesołych Świąt. Edytowano 1 godzinę temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 40 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Miecz napisał: Czyli też nie zrozumiałaś mojego postu. Trudno. Tobie się chyba Bawaria popierniczyła z Arabią Saudyjską. ale naprawde kobiety w arabii sa szczesliwe skoro osnosisz sie do tego ze gdzies kobiety sa szczeliwe i trzeba to przeniesc na nasz grunt to dlaczego bawarie a nie rijad ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 40 Napisano 1 godzinę temu przeciez te oszolomy z pasem szahida mysla jak ty mieczu oni tez walcza zeby te kraine szczesliwosci wprowadzic wszedzie bo skoro u nich to daje szczescie to oni to szczescie chca po swiecie roznosic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 961 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, tadek batyr napisał: normalnie napisalem jak prezes wskazal i zaglosowali mimo ze kibol pospolity i szemrana postac czego nawet nie ukrywal a z duma opowiadal o aktywnosciach sportowych. czego nie rozumiesz w prostych zdaniach ktore napisalem ? analizujesz zwyczaje niemcow w bawarii a masz problem z rozumieniem rodzimego jezyka ? Bo zawsze mi imponowały bogate społeczności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 40 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Miecz napisał: Wiem! Bo w Arabii Saudyjskiej nie ma takich odklejeńców jak Ty. nie ma bo takim jak ja glowe pewnie odcinaja za czasow pisu tez sie z wrogami walczylo pegasusami widzialem zmodyfikowane smssy brejzy w wiadomosciach w arabii maja prostsze metody ale czy rezim pisowski czy religijny podobne ma mechanizmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 63 Napisano 1 godzinę temu Trzeba mieć niezły tupet albo kalafiora zamiast mózgu żeby wspominać o pisowskich pociotkach przy skali obecnego skoku do koryt. Przy koalicji kilku ugrupowań tylko stołki trzymają ich w kupie. Codziennie wypływają nowe szwindle przy konkursach. Pozwalniali fachowców pracujących obok pisowskich pociotków i naupychali tam miernoty koalicyjne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 961 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: ale naprawde kobiety w arabii sa szczesliwe skoro osnosisz sie do tego ze gdzies kobiety sa szczeliwe i trzeba to przeniesc na nasz grunt to dlaczego bawarie a nie rijad ? Nigdy nie odpowiadam za braki w inteligencji rozmówców. Wiesz dlaczego? "Dyskusja" mija się wtedy z celem. Serio, muszę już iść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 40 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Miecz napisał: No i teraz będą ściany tekstu monotematycznego. Szkoda tematu. Wracam do rzeczywistości tak wiem index fog moich wypowiedzi pewnie jest powyzej 50 wiec prosci ludzie maja problem ze zrozumieniem ale to nie moja wina bylo sie uczyc w szkole to i moze na temat bawarii bys mial lepsze wnioski bo tam ludzie sa szczesliwi z dobrobytu a nie z tego co ci sie wydaje tak samo w arabii maja kase to sie ciesza i innego zycia nie znaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 961 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: tak wiem index fog moich wypowiedzi pewnie jest powyzej 50 wiec prosci ludzie maja problem ze zrozumieniem ale to nie moja wina bylo sie uczyc w szkole to i moze na temat bawarii bys mial lepsze wnioski bo tam ludzie sa szczesliwi z dobrobytu a nie z tego co ci sie wydaje tak samo w arabii maja kase to sie ciesza i innego zycia nie znaja Tego się właśnie obawiałem! Cały Libed! Nie wiem, nie znam się, ale się wypowiem... Ileż to już razy przerabialiśmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 40 Napisano 1 godzinę temu w sumie to sie pomylilem z tym fog to sie chyba inaczej liczy mnie chodzi o ten wzor w ktorym sie liczy ile wyrazow ma wiecej jak 8 liter i ile zdan ma wiecej jak 8 wyrazow zapomnialem jak sie to nazywa moze ktos sie zna na logice to bedzie wiedzial jakies Ls tam jest i drugi wspolczynnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 40 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Miecz napisał: Zmień naród. To prostsze. Udaj się na emigrację. Tam gdzie chleb smarują z dwóch stron. ale to ty chcesz zyc w bawarii nie ja ja nie chce zeby prosty czlowiek ktory nie rozumie zlozonego tekstu nie byl moim pre....ntem czy sedzia i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 961 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: w sumie to sie pomylilem z tym fog to sie chyba inaczej liczy mnie chodzi o ten wzor w ktorym sie liczy ile wyrazow ma wiecej jak 8 liter i ile zdan ma wiecej jak 8 wyrazow zapomnialem jak sie to nazywa moze ktos sie zna na logice to bedzie wiedzial jakies Ls tam jest i drugi wspolczynnik ??? Czego się nawąchałeś Libed? Teraz będziesz wprowadzał wzory potwierdzające Twoją inteligencję, czy głupotę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 40 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Miecz napisał: Bo zawsze mi imponowały bogate społeczności? no wiec po raz kolejny polecam arabie saudyjska mnie tam imponuja madre spolecznosci bo bogactwo to czesto pochodzi z grabieży albo przypadku jak np. jakies zloza niemcy to akurat wiele tych kolonii nie mialy i ich bogactwo na pracy jest oparte dlatego nie da sie tego przelozyc do nas bo u nas jest za duzo leni i beneficiarzy wiec kult pracy nie wiem jak chcesz im zaszczepic. blizej nam do arabii bo mamy znaczny odsetek tych ktorzy wierza ze przez modlitwe mozna cos dostac a nie przez prace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 961 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: ale to ty chcesz zyc w bawarii nie ja ja nie chce zeby prosty czlowiek ktory nie rozumie zlozonego tekstu nie byl moim pre....ntem czy sedzia i tyle. Problem w tym, że Twoje teksty są tak samo niezrozumiałe, czy są długie, czy krótkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 460 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Trzeba mieć niezły tupet albo kalafiora zamiast mózgu żeby wspominać o pisowskich pociotkach przy skali obecnego skoku do koryt. Przy koalicji kilku ugrupowań tylko stołki trzymają ich w kupie. Codziennie wypływają nowe szwindle przy konkursach. Pozwalniali fachowców pracujących obok pisowskich pociotków i naupychali tam miernoty koalicyjne. Biorą przykład z poprzedników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 961 Napisano 1 godzinę temu Czy ktoś rozumie tego gościa Libeda? Bo on chyba nie rozumie tego co się do niego pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 40 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Trzeba mieć niezły tupet albo kalafiora zamiast mózgu żeby wspominać o pisowskich pociotkach przy skali obecnego skoku do koryt. Przy koalicji kilku ugrupowań tylko stołki trzymają ich w kupie. Codziennie wypływają nowe szwindle przy konkursach. Pozwalniali fachowców pracujących obok pisowskich pociotków i naupychali tam miernoty koalicyjne. przeciez juz ci podalem przyklad co zmienil pis zeby mogli wiecej stolkow obsadzic to akurat byla tuskowa ustawa z poprzednich rzadow zeby urzednik jakies kryteria spelnial. pisiory obsadzaly nawet szeregowe stanowiska jakichs kierownikow w byle placowce zusu to ze kazdy rzad zmienia rady nadzorcze to normalne ale pokaz mi teraz jakas babe ktora cale zycie miala stragan na targu i ktora jest w zarzadzie najwiekszeog banku czy innego analfabete bez szkoly czekam. moze jakis brat ministra sprawiedliwosci chociaz ? jzu nie mowie o soltysie ktory godzine temu w republice nie znal prostego slowa az go klarenbach poprawil jak 3 razy powiedzial zle byl szefem najwiekszej polskiej spolki gieldowej chlop od pluga w pciumiu oderwany polecam pewnie bedzie powtorka wywiadu obajtka z klarenbachem albo cofnac na jutubie to zobaczcie kogo wychwalaliscie jak czlowiek nie zna prostych slow i nie wie ze nie zna bo kilka razy wymawia tak samo zle a pozniej mowi ze "on zjada koncowki" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 40 Napisano 1 godzinę temu skoro obajtek byl szefem orlenu to pomysl jacy analfabeci musieli byc wsadzani do takich zusow na kierownicze stanowiska pewnie nawet plynnie czytac nie musieli umiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 63 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Biorą przykład z poprzedników. Przeczytaj jeszcze raz, może zrozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 40 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Miecz napisał: Nigdy nie odpowiadam za braki w inteligencji rozmówców. Wiesz dlaczego? "Dyskusja" mija się wtedy z celem. Serio, muszę już iść. ale przeciez to ty ciagle piszesz innym ze ich nie rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 524 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Trzeba mieć niezły tupet albo kalafiora zamiast mózgu żeby wspominać o pisowskich pociotkach przy skali obecnego skoku do koryt. Przy koalicji kilku ugrupowań tylko stołki trzymają ich w kupie. Codziennie wypływają nowe szwindle przy konkursach. Pozwalniali fachowców pracujących obok pisowskich pociotków i naupychali tam miernoty koalicyjne. Przebili już żonę Sobolewskiego albo brata Ziobry lub Mateckiego? Serio pytam bo nie śledzę kto co kim obsadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 40 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Miecz napisał: Tego się właśnie obawiałem! Cały Libed! Nie wiem, nie znam się, ale się wypowiem... Ileż to już razy przerabialiśmy? ale to ty nie rozumiesz pisales to wyzej po co przypisujesz mi swoje niedomagania o ktorych sam poinformowales ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 460 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Przeczytaj jeszcze raz, może zrozumiesz. Dwa razy przeczytałam. Po drugim czytaniu nic się nie zmieniło. Dobrego dnia Pieprz, nie chce mi się nawalać za prezesów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 40 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Miecz napisał: ??? Czego się nawąchałeś Libed? Teraz będziesz wprowadzał wzory potwierdzające Twoją inteligencję, czy głupotę? co ma inteligencja do tego ile ktos wyrazow umieszcza w zdaniu ? ma raczje do tego czy ktos rozumie zdanie z 8 wyrazami a nie czy pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 460 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Przebili już żonę Sobolewskiego albo brata Ziobry lub Mateckiego? Serio pytam bo nie śledzę kto co kim obsadza. Śliwko, porzuć wszelką nadzieję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 40 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Miecz napisał: Problem w tym, że Twoje teksty są tak samo niezrozumiałe, czy są długie, czy krótkie. to twoj problem to ty musisz sobei z nim poradzic ja swoje zdanie i twoje rozumiem wiec to nie moj problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 40 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Przebili już żonę Sobolewskiego albo brata Ziobry lub Mateckiego? Serio pytam bo nie śledzę kto co kim obsadza. to jeszcze nic najlepszy byl maz szydlo i jej przyjaciolka oraz ksiegowa ludzie oderwani od straganu na targu i wsadzeni do rad nadzorczych no i obajtek zaraz wam znajde dzisiejszy wywaiad naprawde beka przednia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach