Onaaaa 1221 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, Get Out napisał: "Przyjdę jak złodziej w nocy" można różnie interpretować i nawet uznać że pochwalał wojny i usprawiedliwiał je. Jednak to zwykłe nadinterpretacje , bo nic na niego nie mieli oprócz tego że był niewygodny dla bezbożników rzymian. No można myślęć że będzie okradał albo rzuci się na łóżko chcąc ukraść poduszkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 58 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ostatnio dostałem kinderjajo już zapomniałem jaka ta skorupka jest okrutnie słodka zjadłem całe ale na raty bo było obrzydliwie słodkie Ostatnio taki szok przeżyłam po Wielkim Poście. Okazuje się, że ten detoks cukrowy to nie ściema. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Fifofa napisał: Szukasz sponsora, chciała byś być podręczną? A ty byś chciał zostać podręcznym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 384 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No można myślęć że będzie okradał albo rzuci się na łóżko chcąc ukraść poduszkę Oponenci mieli zerowe poczucie humoru i nie czaili metafory. Ogólnie czytając Biblię można wszystko interpretować na wiele sposobów jak na polskim co jakaś Nike miała na myśli. Istny bajzel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Oponenci mieli zerowe poczucie humoru i nie czaili metafory. Ogólnie czytając Biblię można wszystko interpretować na wiele sposobów jak na polskim co jakaś Nike miała na myśli. Istny bajzel. Biblię trochę nawet znam ale to jest jak bajka dla dzieci. Zresztą apostołowie posali różnie i każdy wiedział inaczej różne rzeczy. Może cóś brali i widzieli zamianę wody w wino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 9 godzin temu Ale nudy. Można umrzeć 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 384 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Biblię trochę nawet znam ale to jest jak bajka dla dzieci. Zresztą apostołowie posali różnie i każdy wiedział inaczej różne rzeczy. Może cóś brali i widzieli zamianę wody w wino Raczej na sucho bez żadnego wspomagania się środkami psychoaktywnymi trudno mieć aż takie przebłyski świadomości. Wodę w alkohol łatwo wytłumaczyć takie cuda , bo mógł jakieś zioła, albo wywar z czegoś dosypać do wody po którym konkretnie klepało spożywających. Nie wiedziałem że też studiowałaś Biblię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 994 Napisano 9 godzin temu 28 minut temu, 250GodzinTak napisał: A ty byś chciał zostać podręcznym? no nie wiem nie wiem co oferujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 994 Napisano 9 godzin temu 29 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ostatnio taki szok przeżyłam po Wielkim Poście. Okazuje się, że ten detoks cukrowy to nie ściema. a jak przestajesz pic to dopiero się robi bierzesz sobie zwykłe piwko i czujesz w smaku piwo i etanol - taka sztuczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ale nudy. Można umrzeć 🫣 Nudzisz się Madzia dlaczego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Get Out napisał: Raczej na sucho bez żadnego wspomagania się środkami psychoaktywnymi trudno mieć aż takie przebłyski świadomości. Wodę w alkohol łatwo wytłumaczyć takie cuda , bo mógł jakieś zioła, albo wywar z czegoś dosypać do wody po którym konkretnie klepało spożywających. Nie wiedziałem że też studiowałaś Biblię Nie studiowałam ale czytałam i to nie raz w końcu pochodze z rodziny bardzo wierzącej. Tam pili i nie wiedzieli co sie dzieje. Na przykład świecenie jajek to święto pogańskie wymyślone nie wiadomo po co. Albo oko za oko w starym a w nowym testamencie już bądź miłosierny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 638 Napisano 8 godzin temu 5 godzin temu, G. Swenson napisał: Napić się ciepłej herbatki z cytryną i przekąsić do tego 2 pączki - jeden z nadzieniem różanym, drugi z pistacjowym (jak nie jestem za tym szałem pistacjowym, tak pączki mi z nim smakują). Ale dieta zobowiązuje… Niektórzy ludzie, to mają marzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 8 godzin temu 23 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale nudy. Można umrzeć 🫣 To rozkręć coś ciekawego sama zamiast zawsze się podczepiać pod cudze i wmawiać ze to dzięki tobie coś się dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: no nie wiem nie wiem co oferujesz? Pączki z lukrem i cukrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nudzisz się Madzia dlaczego ? Bo ciebie nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Niektórzy ludzie, to mają marzenia No takie że może iść do sklepu i kupić ale nie zrobi tego bo woli marzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Bo ciebie nie było Nie mam z tym nic wspólnego Niech Madzia się wypowie Złośnico Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach