G. Swenson 70 Napisano 8 godzin temu Jako, że leży w mym kręgu zainteresowań, to polecam wam zapoznać się z sytuacją Sahary Zachodniej - ostatniej kolonii w Afryce. Mało kogo obchodzi to terytorium zależne, nawet ONZ ma je w czterech literach. Za czasów szkolnych zawsze mnie interesowało, jak w atlasach były jakieś mapki z danymi nt rolnictwa, PKB, czy czego tam kolwiek, to w Sahara Zachodnia zawsze była na szaro - brak danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 638 Napisano 8 godzin temu Akurat rozszerzona na maturze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 70 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Malowany napisał: Akurat rozszerzona na maturze Ile procent miales? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, G. Swenson napisał: Ile procent miales? Akurat z twoich ust pytanie o procenty brzmi dość niejednoznacznie. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Akurat z twoich ust pytanie o procenty brzmi dość niejednoznacznie. 🫢 Kiedyś były oceny na maturze, teraz są procenty.. Jak twoje poszukiwania pracy i twojego małolata? Jak to możliwe, że dwójka rodziców siedzi w domu i żyje z Mopsa? Odbij od niej i nie ma cię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 638 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, G. Swenson napisał: Ile procent miales? Nie pamiętam. najlepszy z klasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, G. Swenson napisał: Ile procent miales? Chyba promili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 58 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Nie pamiętam. najlepszy z klasy To równie dobrze może być 33 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kiedyś były oceny na maturze, teraz są procenty.. Jak twoje poszukiwania pracy i twojego małolata? Jak to możliwe, że dwójka rodziców siedzi w domu i żyje z Mopsa? Odbij od niej i nie ma cię. Jak widać możliwe i nie trzeba udawac chlopa harującego na 3 domy Magdaleno. Bawisz się w powiatowy urząd pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 70 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kiedyś były oceny na maturze, teraz są procenty.. Jak twoje poszukiwania pracy i twojego małolata? Jak to możliwe, że dwójka rodziców siedzi w domu i żyje z Mopsa? Odbij od niej i nie ma cię. Ciekawe czy Małolat też tu z nami jest. Ale by był cyrk, kolejny kafe-związek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 58 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Jak widać możliwe i nie trzeba udawac chlopa harującego na 3 domy Magdaleno. Bawisz się w powiatowy urząd pracy? Raczej krajowy. Kto dotąd nie był uraczony od Magdaleny elaboratem o pasożytnictwie mopsowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kiedyś były oceny na maturze, teraz są procenty.. Jak twoje poszukiwania pracy i twojego małolata? Jak to możliwe, że dwójka rodziców siedzi w domu i żyje z Mopsa? Odbij od niej i nie ma cię. Wiem ze oceniają w procentach, nie tylko na maturze. Ona do mnie pierwsza zaczęła się pultać a teraz będzie zbierać rzniwo własnych czynów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Raczej krajowy. Kto dotąd nie był uraczony od Magdaleny elaboratem o pasożytnictwie mopsowym? Etos pracy trzyma ja mocno za łiłę. Ten mąż to musi o linie wysokiego napięcia się obijać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 7 godzin temu Rogami w sensie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Ciekawe czy Małolat też tu z nami jest. Ale by był cyrk, kolejny kafe-związek. Pisał kiedyś i do dziś ludzie w szoku są. Ale Gapa od Rudej bardziej zniesmaczył ludzi, jak zaczął jechać po Iskrze. Żal patrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 58 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: rzniwo Nie epatuj dysami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 70 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Wiem ze oceniają w procentach, nie tylko na maturze. Ona do mnie pierwsza zaczęła się pultać a teraz będzie zbierać rzniwo własnych czynów. Żniwo, nie rzniwo. Ty jakaś niedołężna intelektualnie jesteś? Posiadasz orzeczenie? Bo jeśli tak, to dam Ci spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 58 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Żniwo, nie rzniwo. Ty jakaś niedołężna intelektualnie jesteś? Posiadasz orzeczenie? Bo jeśli tak, to dam Ci spokój. Czy Sahara jest nieodmienna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Pisał kiedyś i do dziś ludzie w szoku są. Ale Gapa od Rudej bardziej zniesmaczył ludzi, jak zaczął jechać po Iskrze. Żal patrzeć Też pragnęłaś takiego związku dlatego latalas z cycami niczym ja na dywanie do każdego chlopa z kafeterii ofiarowujonc swoje wdzięki. Ale niestety żaden nie był chętny i dlatego teraz pozostała ci jazda po gapie i starych jajach bunia swego rogatego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Żniwo, nie rzniwo. Ty jakaś niedołężna intelektualnie jesteś? Posiadasz orzeczenie? Bo jeśli tak, to dam Ci spokój. Rzniwa cyckuf i zwieżania się Lerzakowi Idę, bo umrę ze śmiechu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 7 godzin temu Elciu babe jendze uprawiaj jak małolaty z mowu. Tak je uleczyła delma. Powtarzaj to sobie. To uzdrowi twe emocje tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 70 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Czy Sahara jest nieodmienna? Jest odmienna. Jeżeli chodzi ci o błąd w treści tematu, to niepotrzebnie wstawiło mi się "w" przed Saharą Zachodnią, a potem było za późno, by edytować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Rzniwa cyckuf i zwieżania się Lerzakowi Idę, bo umrę ze śmiechu. Prosimy zostan skoro tak ma się skończyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 58 Napisano 7 godzin temu Ululajcie mnie do snu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ululajcie mnie do snu. Aaa zyeby dwa szare jaja każdy ma 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 70 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Rzniwa cyckuf i zwieżania się Lerzakowi Idę, bo umrę ze śmiechu. Już któryś raz z kolei słyszę chrapanie sąsiada z dołu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Już któryś raz z kolei słyszę chrapanie sąsiada z dołu... Mój sąsiad, który mieszka dwa domy za mną wynajmował dom Ukraińcom i ich wyrzucił, bo nie płacili, rządzili się i robili imprezy. Nie ma nic za darmo, nie płacisz to paszoł won na ulicę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, G. Swenson napisał: Żniwo, nie rzniwo. Ty jakaś niedołężna intelektualnie jesteś? Posiadasz orzeczenie? Bo jeśli tak, to dam Ci spokój. SpiеrdаIај, chyba bardziej dosadnie będzie trudno napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 70 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Mój sąsiad, który mieszka dwa domy za mną wynajmował dom Ukraińcom i ich wyrzucił, bo nie płacili, rządzili się i robili imprezy. Nie ma nic za darmo, nie płacisz to paszoł won na ulicę.. Ach... Nie przepadam szczególnie za tym narodem. Zbyt pewni siebie się zrobili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 70 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: SpiеrdаIај, chyba bardziej dosadnie będzie trudno napisać. Twoje dzieci już pewnie taką laciną podwórkową się posługują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach