Spaghetti .... 260 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Kubuntu napisał: A co dalej masz traumę bo transwestycie Pokahontaz czy po obwisłych cyckach szynszyli Uj Cię to interesuje frajerze zajmij się swoją dupą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Liczę że jednak będziecie razem. Takie wybitne postaci powinny się parować. 20 lat różnicy już nie robi na nikim wrażenia naprawdę. Jeśli liczysz to najlepiej licz na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Uj Cię to interesuje frajerze zajmij się swoją dupą W dodatku z owsikami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wieki tego kompotu nie piłam. Chyba babcia kiedyś robiła i nawet zaprawiała do słoików. Dzięki za wspomnienia A sama zrobiłam wczoraj. Pełno jabłek mam i gruszek szkoda wyrzucać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Już nie szukam jej stracony czas Chociaż wiem gdzie jest adres znam Choć jest tuż o krok daleko zbyt Nie mam na to sił co za wstyd Wstydu nie ma przeszedł obok Nie ma miejsca na nikogo Czas wylizać swoje rany Bym już nie był potrzaskany 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 12 godzin temu 3... 2... 1... Start Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 46 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 43 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Dziś oglądałem dobrego klasyka w tv i polecam Też na to patrzyłam. Z 89 roku, z młodym Swayze i Elliottem. Mnóstwo mordobicia. Dobranoc :)) Edytowano 12 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Co ty mi tu sypiesz mądrościami z odbytu kobieto Mądrości sa zawsze mądre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Wstydu nie ma przeszedł obok Nie ma miejsca na nikogo Czas wylizać swoje rany Bym już nie był potrzaskany Poeta z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Wstydu nie ma przeszedł obok Nie ma miejsca na nikogo Czas wylizać swoje rany Bym już nie był potrzaskany Czas wyciągnąć w końcu wnioski I nie szukać nigdzie jakiejś troski Nie każda kobieta jest zawsze zła Więc szukaj ile się tylko da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 46 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wstydu nie ma przeszedł obok Nie ma miejsca na nikogo Czas wylizać swoje rany Bym już nie był potrzaskany .. obolały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Poeta z ciebie Tylko głowa nie ta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Tylko głowa nie ta Mądrzejsza o kolejne doświadczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Margherite napisał: .. obolały .. przejdzie Gretta już prawie nic nie czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 11 Napisano 11 godzin temu Czy te dwie rywalizują o upośledzonego Spaghettiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 11 godzin temu 12.11 środa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Tylko głowa nie ta Niedługo będzie prawie ta tylko czasu trzeba prawie bo nigdy juz człowiek nie będzie taki sam jak wcześniej jak coś sie wydarzyło nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mądrzejsza o kolejne doświadczenie Cóż życie, raz na dnie raz na szycie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Cóż życie, raz na dnie raz na szycie Co Cię nie zabije, to cię wzmocni. Mnie ciężko złamać, chwila zadumy, zero łez i idę dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, tworki jukon welcome napisał: Czy te dwie rywalizują o upośledzonego Spaghettiego? Które? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Cóż życie, raz na dnie raz na szycie Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 11 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Które? Ty i salowa oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 46 Napisano 11 godzin temu Jakaś Elcia mi blokuje skrzynkę, jakbym nie miała zablokowanej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 11 godzin temu Na różowo posty mi idą i komuś różowe tabletki by się przydały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: Ty i salowa oczywiście Ja z nikim nie rywalizuję o nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Niedługo będzie prawie ta tylko czasu trzeba prawie bo nigdy juz człowiek nie będzie taki sam jak wcześniej jak coś sie wydarzyło nie tak. Czas leczy rany pisałem Ci coś wiesz co i jak taki sam jak wcześniej raczej nie, ale warto patrzeć w terażniejszość, by móc zobaczyć ewentualną przyszłość. Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 11 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja z nikim nie rywalizuję o nikogo. To salowa się ucieszy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Jakaś Elcia mi blokuje skrzynkę, jakbym nie miała zablokowanej Mj też właśnie zablokowała lecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja z nikim nie rywalizuję o nikogo. Jest tutaj o kogo rywalizować? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 70 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Jakaś Elcia mi blokuje skrzynkę, jakbym nie miała zablokowanej Frustratka. Tak myślałam, że to ona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach