250GodzinTak 412 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A mąż jest potrzebny? Bo ja nie mialam i nie zamierzam mieć. Ty masz Promyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 35 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A mąż jest potrzebny? Bo ja nie mialam i nie zamierzam mieć. a na podkarpaciu nie ma kary za rozmnazanie sie bez meza ? myslalem ze przynajmniej jakas chlosta jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Byłam w 2017, nocą jest piękna. Zdziwiła mnie ilość czarnoskórych, niczym we Francji. Nigdy w nocy tam nie byłam i tutaj bardziej chodzi o mały relaks, widoki i zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 35 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Byłam w 2017, nocą jest piękna. Zdziwiła mnie ilość czarnoskórych, niczym we Francji. moze pijana bylas ja bylem kilka razy i czarnych mniej niz w krakowie czyli niewielu ale masz racje noca zwlaszcza zima niezle wyglada polecam most karola zima o 2 w nocy prawie nie ma ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, tadek batyr napisał: mam wrazenie ze wy wszsytkie jestescie nawalone Mogę chuchnąc w alkomat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 35 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Mogę chuchnąc w alkomat. ty to pewnie na jakichs dropsach od moona po kjtorych technozje.by skacza 10h 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 70 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nigdy w nocy tam nie byłam i tutaj bardziej chodzi o mały relaks, widoki i zdjęcia I knajpy.. Mają swój klimacik. Dziś znów wspomniałaś o cieście śliwkowym i taka ochotę mi narobiłaś.. 🥮 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: a na podkarpaciu nie ma kary za rozmnazanie sie bez meza ? myslalem ze przynajmniej jakas chlosta jest Jest chłosta dlatego uciekłam na jakiś czas jak wróciłam to już mi karę darowali 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: ty to pewnie na jakichs dropsach od moona po kjtorych technozje.by skacza 10h Tu po staremu. Makaron spamuje mikim i makrą a magdalena od 25 lat przeżywa miesiąc miodowy z buniem który rogami sięga już bram Piotrowych. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ty masz Promyka To nie jest mój mąż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wystarczy zamknąć za sobą drzwi z napisem przeszłość Niby proste, ale wymaga czasu, a czasem trzeba w te drzwi kopnąć od razu i po kłopocie Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 449 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: ty to pewnie na jakichs dropsach od moona po kjtorych technozje.by skacza 10h Srogie piguły to się zwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Niby proste, ale wymaga czasu, a czasem trzeba w te drzwi kopnąć od razu i po kłopocie Po co niszczyć drzwi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Po co niszczyć drzwi? Żeby wyważyć przeszłość Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 3 godziny temu Ile można se spijać z dziobów takie pierdy i serduszkowac banały z odbytu. Dzizas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 70 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Ile można se spijać z dziobów takie pierdy i serduszkowac banały z odbytu. Dzizas. Może problemem jest u ciebie brak umiejętności komunikacji ludzkiej? Skoro bulwersuja cie zwykle pogaduchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Może problemem jest u ciebie brak umiejętności komunikacji ludzkiej? Skoro bulwersuja cie zwykle pogaduchy. Tak. Masz rację. Jak zawsze i we wszystkim. Pozdrawiam ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 11 Napisano 3 godziny temu 37 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dziś idę na masaż, do kosmetyczki, na paznokcie i na randkę z mężem Z kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 11 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Tu po staremu. Makaron spamuje mikim i makrą a magdalena od 25 lat przeżywa miesiąc miodowy z buniem który rogami sięga już bram Piotrowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 22 minuty temu, G. Swenson napisał: Może problemem jest u ciebie brak umiejętności komunikacji ludzkiej? Skoro bulwersuja cie zwykle pogaduchy. Jeszcze raz sorry za wtedy przesadziłem o dwa razy z tekstem wiesz jakim. Nie ma sensu się gniewać, bo każdy z nas ma odpały. Życzę Ci powodzenia i wszyskiego co najlepsze Gina Niech się śmieją ze mnie czy szydzą mam to z tyłu. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 70 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Spaghetti .... napisał: Jeszcze raz sorry za wtedy przesadziłem o dwa razy z tekstem wiesz jakim. Nie ma sensu się gniewać, bo każdy z nas ma odpały. Życzę Ci powodzenia i wszyskiego co najlepsze Gina Niech się śmieją ze mnie czy szydzą mam to z tyłu. Dziękuję i wzajemnie. Nie trzymam urazy, każdy ma tu czasem jakieś odpaly, włącznie ze mną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, G. Swenson napisał: Dziękuję i wzajemnie. Nie trzymam urazy, każdy ma tu czasem jakieś odpaly, włącznie ze mną. Będąc idałami bylibyśmy nudni i powtarzalni do bólu, dlatego życie nas zaskakuje raz gorzej raz lepiej. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach