Spaghetti .... 260 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Musisz sobie taką poszukać. Miałem i nie szukam już pisałem Ci. Nie chcę, wolę pobyć sam jakiś czas. Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jak mam ciasto ze śliwkami, bo niedawno wróciliśmy z lasu i głodna jestem Cudowny zapach jesieni, ciepło i trzaskające gałęzie, bo jakaś zwierzyna chodziła Żadnych ciast nie chce bo co mi przyniosą to wyrzucam a śliwkowego to nawet nigdy nie jadłam. Wolę słone jak paluszki czy krakersy. I mam kompot jabłkowo gruszkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Racja i standardowa margherita, ale dobrze zrobiona, a Magi kużwa do rosołu i pomidorowej lubię Ja umiem dobrze zrobić tylko mi sie nie chce a Magi do wszystkiego dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 2 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Miałem i nie szukam już pisałem Ci. Nie chcę, wolę pobyć sam jakiś czas. A co dalej masz traumę bo transwestycie Pokahontaz czy po obwisłych cyckach szynszyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Miałem i nie szukam już pisałem Ci. Nie chcę, wolę pobyć sam jakiś czas. Już nie szukam jej stracony czas Chociaż wiem gdzie jest adres znam Choć jest tuż o krok daleko zbyt Nie mam na to sił co za wstyd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Żadnych ciast nie chce bo co mi przyniosą to wyrzucam a śliwkowego to nawet nigdy nie jadłam. Wolę słone jak paluszki czy krakersy. I mam kompot jabłkowo gruszkowy Wieki tego kompotu nie piłam. Chyba babcia kiedyś robiła i nawet zaprawiała do słoików. Dzięki za wspomnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 9 godzin temu Liczę że jednak będziecie razem. Takie wybitne postaci powinny się parować. 20 lat różnicy już nie robi na nikim wrażenia naprawdę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Kubuntu napisał: A co dalej masz traumę bo transwestycie Pokahontaz czy po obwisłych cyckach szynszyli Uj Cię to interesuje frajerze zajmij się swoją dupą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Liczę że jednak będziecie razem. Takie wybitne postaci powinny się parować. 20 lat różnicy już nie robi na nikim wrażenia naprawdę. Jeśli liczysz to najlepiej licz na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 9 godzin temu Madzia będzie harować jak wół i kobyla pociągową a makron będzie leżał i pierdział wrzucając Mode na sukces. Idealnie. Można lepiej trafić? Uklad idealny. Baba zapjerdala a on udaje natchnionego. Dil po chùju 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Uj Cię to interesuje frajerze zajmij się swoją dupą W dodatku z owsikami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jeśli liczysz to najlepiej licz na siebie. Co ty mi tu sypiesz mądrościami z odbytu kobieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wieki tego kompotu nie piłam. Chyba babcia kiedyś robiła i nawet zaprawiała do słoików. Dzięki za wspomnienia A sama zrobiłam wczoraj. Pełno jabłek mam i gruszek szkoda wyrzucać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Już nie szukam jej stracony czas Chociaż wiem gdzie jest adres znam Choć jest tuż o krok daleko zbyt Nie mam na to sił co za wstyd Wstydu nie ma przeszedł obok Nie ma miejsca na nikogo Czas wylizać swoje rany Bym już nie był potrzaskany 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 9 godzin temu 3... 2... 1... Start Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 46 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 43 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Dziś oglądałem dobrego klasyka w tv i polecam Też na to patrzyłam. Z 89 roku, z młodym Swayze i Elliottem. Mnóstwo mordobicia. Dobranoc :)) Edytowano 9 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Co ty mi tu sypiesz mądrościami z odbytu kobieto Mądrości sa zawsze mądre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1221 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Wstydu nie ma przeszedł obok Nie ma miejsca na nikogo Czas wylizać swoje rany Bym już nie był potrzaskany Poeta z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 9 godzin temu Magdalena to wanda wilcox z barłogu pijackiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 9 godzin temu A makron to miki rurk z poobijanym ryjem i odbytem przez zle kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 9 godzin temu Dwa pasozyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Wstydu nie ma przeszedł obok Nie ma miejsca na nikogo Czas wylizać swoje rany Bym już nie był potrzaskany Czas wyciągnąć w końcu wnioski I nie szukać nigdzie jakiejś troski Nie każda kobieta jest zawsze zła Więc szukaj ile się tylko da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 46 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wstydu nie ma przeszedł obok Nie ma miejsca na nikogo Czas wylizać swoje rany Bym już nie był potrzaskany .. obolały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Poeta z ciebie Tylko głowa nie ta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Zrob se oklad z Magdaleny cyca Póki jeszcze działa jej chcica Bo za chwilę menopauza Zrobi z niej dinozarla Edytowano 9 godzin temu przez BabkaBożaBabaduk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Tylko głowa nie ta Mądrzejsza o kolejne doświadczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 9 godzin temu Och te pasy jak u Zosi rodem. Magdalenko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Margherite napisał: .. obolały .. przejdzie Gretta już prawie nic nie czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 11 Napisano 9 godzin temu Czy te dwie rywalizują o upośledzonego Spaghettiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 9 godzin temu 12.11 środa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach