Spaghetti .... 260 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Muza bez gadania Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 7 godzin temu Łoł jaki bit. Diskoł technozyeboza. Biedny mik i jego twarz. Teraz moze grać już tylko frankensztajna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Łoł jaki bit. Diskoł technozyeboza. Biedny mik i jego twarz. Teraz moze grać już tylko frankensztajna Całe szczeście, że nie Owsika Patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Całe szczeście, że nie Owsika Patrycja Te rolę przyznam tobie tony montana tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Te rolę przyznam tobie tony montana tak Lepiej ją przyznaj Leżakowi on marzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 7 godzin temu Ale tobie się odbyt smaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 7 godzin temu Szach mat hejkerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Ale tobie się odbyt smaży. Chyba śnisz hejterko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Chyba śnisz hejterko Tak. Na jawie o twoim odbytem zabawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 7 godzin temu To zbyt perwersyjne jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 6 godzin temu Nie jestem od brudnej roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBabaduk napisał: Tak. Na jawie o twoim odbytem zabawie Po co tutaj jesteś i zatruwasz powietrze jadem uwzięłaś się na kogoś czy na wszystkich ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Po co tutaj jesteś i zatruwasz powietrze jadem uwzięłaś się na kogoś czy na wszystkich ? No ok. Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Po co tutaj jesteś i zatruwasz powietrze jadem uwzięłaś się na kogoś czy na wszystkich ? Łata w czerwonym szlafroku na latającym dywanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Łata w czerwonym szlafroku na latającym dywanie Oddaje ci go. Nie chcę już jego odbytu. To po prostu czarna dziura bez dna a nie fraktalne wszechświaty. The end Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Oddaje ci go. Nie chcę już jego odbytu. To po prostu czarna dziura bez dna a nie fraktalne wszechświaty. The end Zauważ jedno - Cały wieczór się produkowałaś i bluzgałaś na mnie, a ja ani razu nie odpowiedziałam na twoje wysrywy. Ośmieszyłaś się totalnie i nawet mi ciebie szkoda. Za cienka jesteś, by mi dokopać czerwony szlafroku. Możesz odmaszerować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zauważ jedno - Cały wieczór się produkowałaś i bluzgałaś na mnie, a ja ani razu nie odpowiedziałam na twoje wysrywy. Ośmieszyłaś się totalnie i nawet mi ciebie szkoda. Za cienka jesteś, by mi dokopać czerwony szlafroku. Możesz odmaszerować Haha. Hahaha. Ha. H. Nigdy nie wyprowadzam głupca z jego błędnych przekonań. Chyba że dla hecy. Ty nigdy nic nie robisz. Jesteś święta. Wiem Madziu. Ciesz się urojonym triumfem. Na zdrowie. Wejdź w mój temat od którego się zaczęło i zapytaj siebie sama czy wszystkie klepki pod twoim sklepieniem na pewno są na odpowiednich miejscach. Dobranoc skarbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 6 godzin temu Hahahhaha niektórzy ludzie zostali chyba stworzeni po to bym mogła się śmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 11 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zauważ jedno - Cały wieczór się produkowałaś i bluzgałaś na mnie, a ja ani razu nie odpowiedziałam na twoje wysrywy. Ośmieszyłaś się totalnie i nawet mi ciebie szkoda. Za cienka jesteś, by mi dokopać czerwony szlafroku. Możesz odmaszerować A to nie ty się pierwsza wpjeeerdoliłaś przypadkiem? Poza tym raz na ruski rok zniknęłas stad na ze dwie godziny i wypominasz komus, ze coś niby robił cały wieczor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: No ok. Pa. Ok Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Łata w czerwonym szlafroku na latającym dywanie Nie chce mi się już śmiać Madzia nie ma sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 6 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 412 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie chce mi się już śmiać Madzia nie ma sensu Dałam do ignora i po kłopocie. Jak najdalej od wariatów i wampirów energetycznych. Dobrej nocy i dla Giny też 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 31 Napisano 6 godzin temu I pomyśleć ze to na trzeźwo...I w tym wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 260 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dałam do ignora i po kłopocie. Jak najdalej od wariatów i wampirów energetycznych. Dobrej nocy i dla Giny też Ja nie ignoruje nikogo, ale rozumiem. Boni nie jest zła, ale ma swoje jazdy trudno się mówi My też idealni nie jesteśmy. Dobrej nocy Madzia dla Was wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach