a910f222607748 14 Napisano 18 minut temu 3 minuty temu, Ffxc1_5yih napisał: To ugotuj obiad dla rodziny zamiast gnić tu 24/7. Babcia, może to ty blokujesz, stary psycholu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 56 Napisano 16 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Garnek sam stoi na piecu, nie trzeba go przytrzymywać. Ogień o dziwo też sam się pali. A tak w ogóle to projektujesz czy jesteś smutnym trolem bezdzietnym? Aktualnie jest mi wesoło, jak was czytam i czemu zaraz trolem? Edytowano 15 minut temu przez Ffxc1_5yih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 56 Napisano 15 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, a910f222607748 napisał: Babcia, może to ty blokujesz, stary psycholu? Stary psychol to ty jesteś, dziadu krasnalu1956 z Krakowa. Ty to się rozsypujesz, sprawdzone und potwierdzone. Edytowano 14 minut temu przez Ffxc1_5yih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 438 Napisano 14 minut temu 9 minut temu, Seven napisał: Pełen kontakt z obu stron? ;] Myślisz, że to przypadek że pomyliła kąt nachylenia? Czy to zaproszenie do intensywnej współpracy? taką współprace to ja lubię 9 minut temu, Seven napisał: Jak życie? Dawno tu byłeś, przelotem. starzeje sie, oczy już nie te. kolejne okulary do wymiany i okulista mi powiedział ze to starcze zmiany... sqrvsyn hehe ja mu dam starcze zmiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 58 Napisano 11 minut temu 5 minut temu, Ffxc1_5yih napisał: Aktualnie jest mi wesoło, jak was czytam i czemu zaraz trolem? Żeby ci nie było smutno jak napiszę frustratem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 58 Napisano 10 minut temu 7 minut temu, a910f222607748 napisał: Babcia, może to ty blokujesz, stary psycholu? Kto to w ogóle jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 14 Napisano 10 minut temu 3 minuty temu, Ffxc1_5yih napisał: Stary psychol to ty jesteś, dziadu krasnalu1956 z Krakowa. Ty to się rozsypujesz, sprawdzone und potwierdzone. Babcia, powiedz ty mi, to normalne, że tacy odklejeńcy jak ty nie są przypięci pasami do łóżka w psychiatryku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 26 Napisano 10 minut temu 7 minut temu, a910f222607748 napisał: Babcia, może to ty blokujesz, stary psycholu? To moja córka, dont tacz bo to nie jest twoja wiesniara do klepania po doopsku tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 14 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Kto to w ogóle jest? Jakaś wariatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 26 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, a910f222607748 napisał: Jakaś wariatka Ty jesteś większą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 82 Napisano 8 minut temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: taką współprace to ja lubię starzeje sie, oczy już nie te. kolejne okulary do wymiany i okulista mi powiedział ze to starcze zmiany... sqrvsyn hehe ja mu dam starcze zmiany Starczy to tylko uwiąd, Lex. Dopiero by było! Plus zaniki pamięci i można znowu zakochać się w tej samej. ;] Przy wypinaniu się najważniejsza jest szybka interwencja... Hehe, dobrze cię widzieć starcze. [cool] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 36 Napisano 7 minut temu nie pomagajcie bagno bo ona blokuje tematy kiedys noca blokowala z tego nicku ffx.... bo zapomniala sie przelogowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 36 Napisano 7 minut temu 3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Kto to w ogóle jest? bagno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 56 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Żeby ci nie było smutno jak napiszę frustratem. E tam, frustratką, to jest osoba która godzinami ucieka w siedzenie na forum tak jak ty, ewidentnie masz jakieś problemy w domu / rodzinie / małżeństwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 82 Napisano 6 minut temu 10 minut temu, RC + napisał: Generalnie klawiatura powinna mieć ikonę emotki... być może coś w ustawieniach klawiatury wirtualnej się poprzestawiało. Tak. Była i zniknęła. Nie mogę dojść z jakiego powodu. Rozumiem, że trzeba pogrzebać w ustawieniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 14 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: bagno to nie bagno xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 26 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: nie pomagajcie bagno bo ona blokuje tematy kiedys noca blokowala z tego nicku ffx.... bo zapomniala sie przelogowac To Naomi Quinn ja ją lubię nie wiem czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 58 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: nie pomagajcie bagno bo ona blokuje tematy kiedys noca blokowala z tego nicku ffx.... bo zapomniala sie przelogowac Skoro taka cwana jest to aż dziw że nie ogarnia czyszczenia skrzynki. No chyba że jest tylko czyjąś usługową amebą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 56 Napisano 5 minut temu 4 minuty temu, a910f222607748 napisał: A dlaczego tacy psychole jak ty nie są pasami przypięci do łóżka w psychiatryku? Ja nikomu nic złego nie robię, a ty owszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 14 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, Ffxc1_5yih napisał: E tam, frustratką, to jest osoba która godzinami ucieka w siedzenie na forum tak jak ty, ewidentnie masz jakieś problemy w domu / rodzinie / małżeństwie. Ewidentnie masz pod kopułą jakieś problemy, babcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 36 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, a910f222607748 napisał: to nie bagno xD nie ? pisze jak bagno to w takim razie ta druga ze schizo neomi qeen czy jakos tak ja je myle ale na pewno jedna z tych dwoch czesto ma jazdy z urojeniami i na pewno z tego nicku blokowala tematy o 3 w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 58 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Ffxc1_5yih napisał: E tam, frustratką, to jest osoba która godzinami ucieka w siedzenie na forum tak jak ty, ewidentnie masz jakieś problemy w domu / rodzinie / małżeństwie. Na pewno. Trafiłaś - to pierwszse. Mysz mi się zalęgła na strychu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 36 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Skoro taka cwana jest to aż dziw że nie ogarnia czyszczenia skrzynki. No chyba że jest tylko czyjąś usługową amebą. ta instrukcja jest tak napisana ze pewnie kopiuje numer profilu ktory sie pojawia po najechaniu na nick zamiast id sesji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 14 Napisano 4 minuty temu Chyba nie pamiętasz, gdy Ty byłaś krasnalem spod Krakowa 1 minutę temu, bocibot napisał: To Naomi Quinn ja ją lubię nie wiem czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 36 Napisano 3 minuty temu napiszcie jej cos niemilego to zobaczycie zaraz i ten temat pewnie zablokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 56 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, a910f222607748 napisał: Ewidentnie masz pod kopułą jakieś problemy, babcia ty masz znacznie gorsze problemy kre tynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 58 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: ta instrukcja jest tak napisana ze pewnie kopiuje numer profilu ktory sie pojawia po najechaniu na nick zamiast id sesji Może. Ja nie ogarniam instrukcji na pecety, zawsze cykam z telefonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 26 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, a910f222607748 napisał: Chyba nie pamiętasz, gdy Ty byłaś krasnalem spod Krakowa Nie jestem wielką damą ą ę z ogromnym ego żeby się oburzać na Fxiubzdziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 56 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Może. Ja nie ogarniam instrukcji na pecety, zawsze cykam z telefonu. Najwyraźniej jesteś amebą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach