murb 461 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, tadek batyr napisał: ja nie moge bo to bylby dla lezaka mezalians a ty masz masz 3 nieruchomosci i pracujesz na 4 czyli stan posiadania macie podobny no i on lubi sex jak kon owies i ciagle o nim pisze ty masz podobne zainteresowania i oboje jestescie piekni, pasujecie do siebei pod wieloma wzgledami Nowa sprawność - swatanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 423 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Twojego chamstwa się nie zauważa. To taki stały element tego forum. Na dodatek nie jesteś agresywny tylko gadatliwy w uroczy sposób. Kiedyś tematy ginęły i Libed tak się zdenerwował, że napisał "Teraz ja będę wszystko zgłaszał i nie popiszecie" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: No nie wiem, osiągnęłam normalne rzeczy - dobre wykształcenie, ileś lat pracy, wciąż zresztą "pracuję" choć nie w tradycyjnym zatrudnieniu (prowadzę m.in. szkolenia, ale to ja mam w tym pełną swobodę wyboru), własny majątek osobisty, niezależny od męża. Nie jestem na niczyjej łasce i raczej nie będę. Ja ci nie życzę źle, wybierasz tylko fatalnie sojusze na forum z kimś, kto cię wykorzystuje, a ty udajesz, że nie pamiętasz jej nielojalności, którą ci okazuje. A po co ty takie rzeczy piszesz prywatne i się tłumaczysz przed trolem? Chwalisz się czy żalisz? Wystarczająco się kompromituje Mrs buniowa swoją mitomania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 461 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kiedyś tematy ginęły i Libed tak się zdenerwował, że napisał "Teraz ja będę wszystko zgłaszał i nie popiszecie" Nie on jeden zgłasza. To norma na tym forum więc nie można tego zapisać po stronie jego wad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 75 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dodaj, że jesteś sporo młodsza od niej. A z tego co jej gach pisał, to miał składać w płaczu pozew o rozwód i królik miała wracać do pracy Kiedyś się pokłócili o Charlie Kirka i coś brzydko gapę nazwała, po czym była awantura i poszła spać do innego pokoju. Więc rozwód wkrótce Ja się nie wstydzę swojego wieku. Mam 30 lat a dają mi 25 a raz nawet 19. Choć obiektywnie skłaniam się ku temu pierwszemu. Nawilżanie cery to podstawa. Ale cóż ja będę sie o urodowych sprawach rozprawiać przed utrzymankami….. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: A po co ty takie rzeczy piszesz prywatne i się tłumaczysz przed trolem? Chwalisz się czy żalisz? Wystarczająco się kompromituje Mrs buniowa swoją mitomania. Zapytała, co osiągnęłam, porównując swoją sytuację z moją, to odpowiadam zgodnie z prawdą. Nie wiem, czy to troll. To raczej rzeczywista kobieta w du.pie życiowej (oby chwilowej), lubiąca pozy udramatyzowanej aktorki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Nie on jeden zgłasza. To norma na tym forum więc nie można tego zapisać po stronie jego wad. Owszem można bo podobno ma wielki dystans do siebie i wszystkiego wokół a jednak coś go w odbyt szczypie ze sie zachowuje jak pjerdolnieci zglaszacze tematów. Żałosne to w każdy wykonaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 75 Napisano 2 godziny temu Uroda to twoja największa dewiza… nie rozumia pasztety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Ja się nie wstydzę swojego wieku. Mam 30 lat a dają mi 25 a raz nawet 19. Choć obiektywnie skłaniam się ku temu pierwszemu. Nawilżanie cery to podstawa. Ale cóż ja będę sie o urodowych sprawach rozprawiać przed utrzymankami….. To już nie masz tej brzydkiej, czerwonej cery, którą musisz szpachlować 2 godziny, żeby móc pójść na randkę? Widzisz, ile piszesz po pijanemu i potem nie pamiętasz... Może liczysz jak Madzia na amnezję innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Mam 30 lat a dają mi 25 a raz nawet 19. 25 dajesz penwie sama sobie po wypiciu pol butelki a 19 po calej ? wiadomo ze alkohol odmladza ludzi i wygladaja lepiej Edytowano 2 godziny temu przez tadek batyr 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 423 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Nie on jeden zgłasza. To norma na tym forum więc nie można tego zapisać po stronie jego wad. Za notoryczne i bezpodstawne zgłaszanie postów, które nie naruszają regulaminu jest blokada nicku. Jak widzisz, mam czynny nick, wiec oskarżanie Srelci, że ją zbanowałam może sobie wsadzić między bajki i hity z satelity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 423 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Uroda to twoja największa dewiza… nie rozumia pasztety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Zapytała, co osiągnęłam, porównując swoją sytuację z moją, to odpowiadam zgodnie z prawdą. Nie wiem, czy to troll. To raczej rzeczywista kobieta w du.pie życiowej (oby chwilowej), lubiąca pozy udramatyzowanej aktorki. Nie to po prostu trol bo takie idjotki 30 letnie istnieją tylko w żonach holiludu xD serio ogarnijcie. Specjalnie liże lile salowej bo wie że to wszystkich stroluje. Tak samo jak niburdiama. Wymyslily se postacie i rzna glupa. Natomiast magda jest niestety realna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 461 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBombalina napisał: Owszem można bo podobno ma wielki dystans do siebie i wszystkiego wokół a jednak coś go w odbyt szczypie ze sie zachowuje jak pjerdolnieci zglaszacze tematów. Żałosne to w każdy wykonaniu Jeśli to żałosne to znajduje się w doborowym towarzystwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: Nie to po prostu trol bo takie idjotki 30 letnie istnieją tylko w żonach holiludu xD serio ogarnijcie. Specjalnie liże lile salowej bo wie że to wszystkich stroluje. Tak samo jak niburdiama. Wymyslily se postacie i rzna glupa. Natomiast magda jest niestety realna xD Wszystko jest w sumie możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu Rozumia xD no trochę już naprawdę przebrzmiały bajt na byki tego typu xD postaraj się bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 75 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: To już nie masz tej brzydkiej, czerwonej cery, którą musisz szpachlować 2 godziny, żeby móc pójść na randkę? Widzisz, ile piszesz po pijanemu i potem nie pamiętasz... Może liczysz jak Madzia na amnezję innych. Zaczerwienienia nie mają nic wspólnego z młodzieńczą cerą, lalo. Nawet trądzik (którego nigdy nie miałam) mają dziewczynki lat 13. A make up to sztuka, nie maskowanie. Polecam tutoriale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu Daj mi coś lepszego do jedzenia zupy cebulowej mmm haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 461 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Za notoryczne i bezpodstawne zgłaszanie postów, które nie naruszają regulaminu jest blokada nicku. Jak widzisz, mam czynny nick, wiec oskarżanie Srelci, że ją zbanowałam może sobie wsadzić między bajki i hity z satelity Na tym forum nie ma reguł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu Hity z satelity są moje na tym forum. Zapożyczone ale uzyte przeze mnie. Jesteś oryginalna jak trol dzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Zaczerwienienia nie mają nic wspólnego z młodzieńczą cerą, lalo. Nawet trądzik (którego nigdy nie miałam) mają dziewczynki lat 13. A make up to sztuka, nie maskowanie. Polecam tutoriale. aha czyli wygladasz mlodo bo po alkoholu wyskakuja ci pryszcze ktore maja ludzie w wieku dorastania ? w takim razie widmok tez wyglada na 16 lat bo sie chwalil ze ma pryszczate plecy po sterydach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 461 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: kolejny raz popis analfabetyzmu Napisał człowiek, który zaczyna zdanie małą literą i nie stawia kropki na końcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, murb napisał: Napisał człowiek, który zaczyna zdanie małą literą i nie stawia kropki na końcu. ja nie ukrywam swojegop analfabetyzmu a ona pisala nie tak dawno ze wspaniale pisze a reszta kafeterii to nieuki wiec jej wskazuje to czego ine widzi czyli byki jakie robi to moze zweryfikuje swoj osad o swoim poziomie ortografii. Edytowano 2 godziny temu przez tadek batyr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Napisał człowiek, który zaczyna zdanie małą literą i nie stawia kropki na końcu. Tyle że on nie ukrywa że jest tępy a tamto coś udaje damę z kamienicy po prestiżowych praktykach w mowie pełnym patoli po czym przychodzi tutaj pisze z błędami i ma każdego za guwbo a przerebli xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 75 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Madziu, ten avatar jest ok, czy zmienić na bardziej classy, tj Yvonne Furneaux? Dziś jestem … natchniona Edytowano 2 godziny temu przez G. Swenson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Zaczerwienienia nie mają nic wspólnego z młodzieńczą cerą, lalo. Nawet trądzik (którego nigdy nie miałam) mają dziewczynki lat 13. A make up to sztuka, nie maskowanie. Polecam tutoriale. Dziękuję, ale potrafię się całkiem sprawnie umalować z dobrym efektem. Choć nie muszę, nie mam czerwonej cery, ani innych problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu Na natchnienie najlepsze zwalenie konia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 468 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, KróliczekZły napisał: Zapytała, co osiągnęłam, porównując swoją sytuację z moją, to odpowiadam zgodnie z prawdą. Nie wiem, czy to troll. To raczej rzeczywista kobieta w du.pie życiowej (oby chwilowej), lubiąca pozy udramatyzowanej aktorki. Też widzę u niej wyraźną inspirację stylem życia hollywoodzkich div z tzw. złotej ery kina balansującej na granicy autodestrukcji z drinkiem i papierosem w dłoni na śniadanie. Jej pozy i sposób bycia przypominają właśnie ten przerysowany, pełen emocji sposób bycia i dramatyzm charakterystyczny dla tamtej epoki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Też widzę u niej wyraźną inspirację stylem życia hollywoodzkich div z tzw. złotej ery kina balansującej na granicy autodestrukcji z drinkiem i papierosem w dłoni na śniadanie. Jej pozy i sposób bycia przypominają właśnie ten przerysowany, pełen emocji sposób bycia i dramatyzm charakterystyczny dla tamtej epoki. To jest nibusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu To znaczy jej cień. Zła i wredna analfabetka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach