Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
G. Swenson

Akropolis adieu!

Polecane posty

8 minut temu, Malowany napisał:

Ciężko na koty ciągnąć social. Wydaję mi się, że ty jesteś dzieckiem w ciele 50 letniej samotnej kobiety.

Bogaty mąż i mój awans daje radę utrzymać koty, bez komorników, które masz 😜Żal dópsko ściska? 

Ciebie samego siebie nie stać utrzymać, a co dopiero kobiety lub koty. Aha dla twojej wiadomości mam 55 lat i przeżyje cię, a nawet przeskoczę 😅😄

(kiedy będą zdjęcia twoich flaszek w reklamówce, bo chce sprawdzić ostrość i nasycenie zdjęcia 😜📷) 😄

4 minuty temu, G. Swenson napisał:

Tak, a ostatnio się chwalił że rano 0,5 miętowej wypił. 

Dramat 🤨

2 minuty temu, Malowany napisał:

To już dawno za mną menelko 😉

Czyli jednak to była prawda? Sam się przyznajesz. Co za upodlenie… chociaż w sumie nie, przepraszam. Nie upodlenie. Znasz swoje błędy. Kolejnym krokiem jest pójście na terapię. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Bogaty mąż i mój awans daje radę utrzymać koty, bez komorników, które masz 😜Żal dópsko ściska? 

Ciebie samego siebie nie stać utrzymać, a co dopiero kobiety lub koty. Aha dla twojej wiadomości mam 55 lat i przeżyje cię, a nawet przeskoczę 😅😄

(kiedy będą zdjęcia twoich flaszek w reklamówce, bo chce sprawdzić ostrość i nasycenie zdjęcia 😜📷) 😄

I jeszcze komornika ma? No hit, po prostu hit!!! Nie wytrzymam ha ha haaa 

56 minut temu, Malowany napisał:

Co ja z tobą na priv robiłem? Jakieś sexy?😄

To już łysa wie najlepiej co się działo, trzeba jej pytać. 😄

P.s. widzę ze blokujący dostał bana.

Edytowano przez Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡

51 minut temu, Kubuntu napisał:

a twój mąż gdzie? bo od czasów odkrycia że to ty nim jesteś go tzn ciebie tutaj nie było 

W sumie nie wiadomo, w jakim stylu ci odpowiedzieć, szczerbol 🙂 Czy zażartować z projektem, czy zignorować, czy na ciebie nasr... ć... Zdecyduję się na odpowiedź prawdziwą - mój mąż stwierdził, że hejt motłochu to nie jest to, w co chce mu się dłużej bawić. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

To ten sam mąż o którym wspominałaś beniemu na priv, że go zdradzasz? I jak ci wyszedł z priv po tym?😂 Jaki ty możesz dostać awans, jak jesteś analfabetką? Jak ja mam 36, więc ciężko będzie 😄

• Haha 2

3 minuty temu, G. Swenson napisał:

I jeszcze komornika ma? No hit, po prostu hit!!! Nie wytrzymam ha ha haaa 

Komornik, to wymysł twojej opóźnionej umysłowo koleżanki, ale ty łykasz wszystko co ci napisze jak pelikan 😄

6 minut temu, G. Swenson napisał:

Czyli jednak to była prawda? Sam się przyznajesz. Co za upodlenie… chociaż w sumie nie, przepraszam. Nie upodlenie. Znasz swoje błędy. Kolejnym krokiem jest pójście na terapię. 

A czemu nie? Ja nie wymyślam jakiegoś pamiętniczka, żeby ukryć problem z alkoholem 😄

1 minutę temu, Malowany napisał:

A czemu nie? Ja nie wymyślam jakiegoś pamiętniczka, żeby ukryć problem z alkoholem 😄

Lepszy pamiętniczek niż obsrane gacie no litości!!! Weź bo się  brzydzę ciebie. 

Komornika to ma może Madzia, w końcu na coś tyra. Jak widać nie na wakacje i rozrywki. Może Bunia pił bił i jeszcze z długami zostawił. 🤔

1 minutę temu, Malowany napisał:

A ja piję i się nie wstydzę.

Przypominam że wczoraj pisała dama z klaso że daje ignora. Zapominając ze pierwsza wyebala się w temat i pod plaszczykiem żartu zaczęła węszyć za guwnoburzo. Dostała w hełmofon i zaczęło się znakomite wycie ze zła wieczorna na dywanie jom bije.

• Like 1

2 minuty temu, Malowany napisał:

Komornik, to wymysł twojej opóźnionej umysłowo koleżanki, ale ty łykasz wszystko co ci napisze jak pelikan 😄

1 minutę temu, BabkaBożaBombalina napisał:

Taki komornik jak moja bezdomność i alkoholizm oraz brak zainteresowania...

Mnie rozwalilo jak łysa pisała że mieszkam na wiosce, pije alko i bieduję.

• Haha 1

Przed chwilą, G. Swenson napisał:

Lepszy pamiętniczek niż obsrane gacie no litości!!! Weź bo się  brzydzę ciebie. 

A ja się brzydzę pijanymi kobietami. Niżej już chyba upaść nie można.

Przed chwilą, Monty napisał:

Komornika to ma może Madzia, w końcu na coś tyra. Jak widać nie na wakacje i rozrywki. Może Bunia pił bił i jeszcze z długami zostawił. 🤔

W życiu nie miałam komornika i nikt mnie nie nigdy nie zostawił. A Pańska żona gdzie? 😅W snach?

Przed chwilą, Malowany napisał:

A ja się brzydzę pijanymi kobietami. Niżej już chyba upaść nie można.

Nawet, gdy zdarzy się, że jestem pijana, to są Himalaje a Row Mariański w porównaniu do ciebie. Bo ja trzymam fason zawsze. A ty… no cóż, twoja historia się potwierdziła. Zamykam. Kurtyna…

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

W życiu nie miałam komornika i nikt mnie nie nigdy nie zostawił. A Pańska żona gdzie? 😅W snach?

Ej, ej… Monty to Hugh! Olśniło mnie. 

• Haha 1

Nawet, gdy zdarzy się, że jestem pijana, to są Himalaje a Row Mariański w porównaniu do ciebie. Bo ja trzymam fason zawsze. A ty… no cóż, twoja historia się potwierdziła. Zamykam. Kurtyna…

Każdy widział jak trzymasz fason i belkoczesz do siebie. Weź skończ się ośmieszać.

Nie będzie zdjęć zakupów i końcówki filmu "Chce zdechnąć"? 😅

Znowu rozkręciłam Ci temat i jak tu nie być bogatą i sławną 😴

Przed chwilą, Malowany napisał:

Każdy widział jak trzymasz fason i belkoczesz do siebie. Weź skończ się ośmieszać.

Każdy bełkot jest lepszy niz… SFAJDANIE SIĘ W GACIE. fu!!! 

38 minut temu, G. Swenson napisał:

Francuzka jako rzeczownik owszem, ja użyłam tego jako przymiotnik. 

miej juz litosc dla rozumu

38 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Pewnie Seven odblokowała 😜

kolejny raz juz wprowadzasz zamet nie wiem tylko czy specjalnie czy taka niezorientowana jestes

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Nie będzie zdjęć zakupów i końcówki filmu "Chce zdechnąć"? 😅

Znowu rozkręciłam Ci temat i jak tu nie być bogatą i sławną 😴

Wpadnij do mnie w końcu, a Ci wynagrodzę te rozkręcanie tematów hihi. Poza tym sądzę, że będziemy się świetnie bawiły. Zabiorę Cię na molo, pójdziemy do przepysznej pizzerii…💚🌹

1 minutę temu, G. Swenson napisał:

Ej, ej… Monty to Hugh! Olśniło mnie. 

Też go brałam pod uwagę, ale wolałam milczeć. A Gapa po występie miał nie wracać, jak wyzywał Iskrę od dzi. wek itd. 

(mam zrzuty) 😜

1 minutę temu, G. Swenson napisał:

Wpadnij do mnie w końcu, a Ci wynagrodzę te rozkręcanie tematów hihi. Poza tym sądzę, że będziemy się świetnie bawiły. Zabiorę Cię na molo, pójdziemy do przepysznej pizzerii…💚🌹

15 dni urlopu i coś się wymyśli. Myślę, że będziemy gadać do rana 😍

Przed chwilą, Ε̉͛̕l̛̊̐̈́͒c̍͐̂͠ἰ̑͡α͐̕̚α̅͡ napisał:

Bozesztymój to większe idjotki niż myślałam.

Ciebie nic nie przebije beneficjentko 

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

To na co tak pracujesz, na wakacje nie jeździsz, do kina nie, wszystko dla ciebie drogie? 😉

Chciałabyś wiedzieć co? 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się