Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
G. Swenson

Akropolis adieu!

Polecane posty

1 minutę temu, BabkaBożaBombalina napisał:

Tyle że on nie ukrywa że jest tępy a tamto coś udaje damę z kamienicy po prestiżowych praktykach w mowie pełnym patoli po czym przychodzi tutaj pisze z błędami i ma każdego za guwbo a przerebli xD

A ludzie najpierw cały dzień piszą o dystansie do forum a potem przezywaja przez tydzień co kto napisał. 

Tu jest internet! Halo!

14 minut temu, G. Swenson napisał:

Ja się nie wstydzę swojego wieku. Mam 30 lat a dają mi 25 a raz nawet 19. Choć obiektywnie skłaniam się ku temu pierwszemu. Nawilżanie cery to podstawa. Ale cóż ja będę sie o urodowych sprawach rozprawiać przed utrzymankami…..

To szybko zostałaś alkoholiczką.

• Haha 1

1 minutę temu, murb napisał:

A ludzie najpierw cały dzień piszą o dystansie do forum a potem przezywaja przez tydzień co kto napisał. 

Tu jest internet! Halo!

To zabawa helou. Przezywamy zamykamy sprzet i spjerdalamy. Bawimy się w wytykanie mitomanom urojen. Zwłaszcza tym którzy sråjom na nas z wysokości mając nas za kupala 

3 minuty temu, salix napisał:

Też widzę u niej wyraźną inspirację stylem życia hollywoodzkich div z tzw. złotej ery kina balansującej na granicy autodestrukcji z drinkiem i papierosem w dłoni na śniadanie. Jej pozy i sposób bycia przypominają właśnie ten przerysowany, pełen emocji sposób bycia i dramatyzm charakterystyczny dla tamtej epoki.

to choroba "dam" z kowbojek, nioe jest w tym odosbniona skonczy pijac drinka i wrzucajac na jutuba przepijajac xanax  

Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał:

To zabawa helou. Przezywamy zamykamy sprzet i spjerdalamy. Bawimy się w wytykanie mitomanom urojen. Zwłaszcza tym którzy sråjom na nas z wysokości mając nas za kupala 

To okrutne. 

4 minuty temu, salix napisał:

Też widzę u niej wyraźną inspirację stylem życia hollywoodzkich div z tzw. złotej ery kina balansującej na granicy autodestrukcji z drinkiem i papierosem w dłoni na śniadanie. Jej pozy i sposób bycia przypominają właśnie ten przerysowany, pełen emocji sposób bycia i dramatyzm charakterystyczny dla tamtej epoki.

Żałosna jesteś. Gena Rowlands (której avatary miałam przez lata) nie była aktorką złotej ery Hollywood, ale zaczynała karierę w późnych latach 50s, osiągając szczyt w latach 70. Teoria z końcowego krańca przewodu pokarmowego. Żegnam i życzę dużo rozumu na przyszłość. 

A teraz gości u mnie… Yvonne Furneaux. Zdobyła moje serce zimną kreacją w filmie Polańskiego „wstręt” jako siostra głównej bohaterki. Ta ładniejsza, ta rozsądniejsza…

2 minuty temu, G. Swenson napisał:

Żałosna jesteś. Gena Rowlands (której avatary miałam przez lata) nie była aktorką złotej ery Hollywood, ale zaczynała karierę w późnych latach 50s, osiągając szczyt w latach 70. Teoria z końcowego krańca przewodu pokarmowego. Żegnam i życzę dużo rozumu na przyszłość. 

penwie przypadkowo wybieralas zawsze do awataru jakies aktorki ktore tez wygladaly "mlodo" z twarzy jak typowe menelice spod biedry 😄 ona byc moze tylko grala alkoholiczke a ty zbyt do seria wzielas sobie jej kreacje. 

Edytowano przez tadek batyr
  • Haha 1

Przed chwilą, tadek batyr napisał:

penwie przypadkowo wybieralas zawsze do awataru jakies aktorki ktore tez wygladaly "mlodo" z twarzy jak typowe menelice spod biedry 😄 ona byc moze tylko grala alkoholiczke a ty zbyt do seria wzielas sobie jej kreacje. 

Nie obrażaj jej, bo zaraz ci pocisnę. Nie masz pojęcia o kinie. 

Doprawdy egzaltacja godna 30 letniej kobiety. Pasożyt zyje życiem fikcyjnych postaci. Kobiet fatalnych. Ach. To ekscytujące gdy masz 15 lat i udajesz dekadentke achh

3 minuty temu, BabkaBożaBombalina napisał:

Ludzie się jarają puszczaniem czajników po lodzie więc w sumie sra/nie ma srają/cych nie jest niczym dziwnym. 

Ach, Yvonne…. Gdybym żyła w tamtych latach .. i była Jimmym… byłabyś moją. 

Gdzie to zło u Nibusi oprócz naiwności i njeogarnietosci bananowosci 🤔

Uroda ponad wszystko. Gena, Yvonne, Michelle. Miłuje je i pielęgnuje swoje piękno….. bo mam je jedno. A ty masz je w sobie ??

1 minutę temu, Malowany napisał:

30 latka, która wstawia w awatary stare baby. Tak.

Ubojnię miała tu tyle lat co ja. Szloro. 

2 minuty temu, G. Swenson napisał:

Ubojnię miała tu tyle lat co ja. Szloro. 

Szloro? Jeśli to miało mnie obrazić, to nawet nie wiem co to znaczy 😄 idę spać. Miłego przegrywu na kafe 😘

3 minuty temu, Malowany napisał:

Szloro? Jeśli to miało mnie obrazić, to nawet nie wiem co to znaczy 😄 idę spać. Miłego przegrywu na kafe 😘

Zmień gacie.

7 minut temu, G. Swenson napisał:

Uroda ponad wszystko. Gena, Yvonne, Michelle. Miłuje je i pielęgnuje swoje piękno….. bo mam je jedno. A ty masz je w sobie ??

tej trzeciej nie znam ale te dwie pierwsze to uroda dla koneserow zwlaszcza te gena. ona dla mnie wyglada naprawde jak typowa menelica ktora alkohol postarzyl o dwie dekady

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się