Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
G. Swenson

Akropolis adieu!

Polecane posty

4 minuty temu, Malowany napisał:

Szloro? Jeśli to miało mnie obrazić, to nawet nie wiem co to znaczy 😄 idę spać. Miłego przegrywu na kafe 😘

Szlora z niemieckiego to brudna szma..ta.

Edytowano przez Onaaaa

pamietam jak kil;ka lat temu mialas w awatarze jej wyjatkowo paskudne zdjecie w czyms czerwonym to bylo wtedy jak miecz cie podrywal w nocy nie wiem czy to pamietasz bo juz wtedy moglo byc pite

Przed chwilą, tadek batyr napisał:

pamietam jak kil;ka lat temu mialas w awatarze jej wyjatkowo paskudne zdjecie w czyms czerwonym to bylo wtedy jak miecz cie podrywal w nocy nie wiem czy to pamietasz bo juz wtedy moglo byc pite

Pamietam ale w czymś czerwonym nie pamietam. 

I jeszcze raz obrazisz Lady Rowlands, to nie będę bawiła się w półśrodki. 

9 minut temu, BabkaBożaBombalina napisał:

Wyglada jak stara salowa po 50. 

dokladnie na niektorym zdjeciu ma nawet podobny helmofon co pewna pani z kafeterii

2 minuty temu, BabkaBożaBombalina napisał:

Papieros w gębie damy jest taki z klasom. I wspaniale wpływa na cerę. 

i tez aktorzy z lat 50tych reklamowali palenie jako cos w czym gustuja wyzsze sfery 

1 minutę temu, G. Swenson napisał:

I jeszcze raz obrazisz Lady Rowlands, to nie będę bawiła się w półśrodki. 

Zastosuj wdech i baba jedzą.

2 minuty temu, G. Swenson napisał:

Pamietam ale w czymś czerwonym nie pamietam. 

a moze miala jakiegos czerwonego kwiatka w rece nie pamietam juz ale wyjatkowo paskudne wygladala dokladnie jak 50 letnie salowa styrana praca albo pijaczka

i tez aktorzy z lat 50tych reklamowali palenie jako cos w czym gustuja wyzsze sfery 

Kobiety w tamtych czasach wyglądały staro. Dzisiejsze 30 to przy nich nastolatki. A palenie było modne wiem. Ale damy nie pało bo o urode dbają tak

Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał:

Kobiety w tamtych czasach wyglądały staro. Dzisiejsze 30 to przy nich nastolatki. A palenie było modne wiem. Ale damy nie pało bo o urode dbają tak

czy ja wiem obecnie tez niektore mlode potrafia zrobic z siebie matrone dekade starsza samym makijazem nie wspomne juz o pompowaniu war 

czy ja wiem obecnie tez niektore mlode potrafia zrobic z siebie matrone dekade starsza samym makijazem nie wspomne juz o pompowaniu war 

Tak ale to głównie pozna podstawówka i 20 latki a nie stare rury po 30. Im młodsza tym bardziej matronowa.

Akurat Dżena w Glorii (1980) (mając lat 50) wyglądała na 40 albo i mniej. 

kiedys bylo modne palenie, pozniej solarium teraz wielkie du.py a klasyczny model nadal jest taki sam to wszystko to trendy dla dekli ktorzy sie wzoruja na tym co widza kiedys w gazetach dzisiaj w necie. 

Przed chwilą, G. Swenson napisał:

Akurat Dżena w Glorii (1980) (mając lat 50) wyglądała na 40 albo i mniej. 

ta baba w twoich awatarach wygladala na 65 lat wg mnie. nie wiem z jakich czasow mialas zdjecie ale byla tam paskudna stara baba

Masz w takim razie prostaku bardzo wypaczone spojrzenie na rzeczywistość tamtych lat, Gena trzymała się świetnie zawsze. Jednak jej role bywały niejednokrotnie dramatyczne, stąd charakteryzacja. Wpisz sobie Gena Rowlands 60’s, gdzie była po 30. 

chociaz w sumie srednio ladna, wole jaką Romy Schneider z matronowatych takich

jednak nie czerwona ta ...enka  a jakis kwiatek trzyma w rece tylko nie widac tego na tym zdjeciu o ten twoj nick z tym awatarem mi chodzilo. 

Widzę, że nieźle mnie stalkujesz skoro pamiętasz każdy mój avatar. Ja już zdazylam zapomnieć. A tu Gena wygladała pięknie. Polecam odcinek Colombo z nią z 1975. 

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Przecuez to już bacia jest.

na tym zdjeciou ona nie jest stara ona ma taka urode ze wyglada jak stara albo pijaczka. czesto ta gina z kowbo ma wlasnie takei baby w awatarach wiec pewnie sama tez ma taka urode plus 20 lat do wieku bo baby czesto kogos podobnego umieszczaja tylko ladniejszego. 

2 minuty temu, G. Swenson napisał:

Widzę, że nieźle mnie stalkujesz skoro pamiętasz każdy mój avatar. Ja już zdazylam zapomnieć. A tu Gena wygladała pięknie. Polecam odcinek Colombo z nią z 1975. 

jak to cie stalkuje ? przeciez ja pisalem z toba i mieczem w tym temacie a pozniej oskarzalas mnie ze ci bana dalem tylko inny moj nick wymienilas akurat

1 godzinę temu, G. Swenson napisał:

To, że mi Vivis nie chce dać siana, nie znaczy że jestem biedaczką. Mam rodzinę na którą mogę liczyć. Która opłaca mi kamienice. Mi bieda nie grozi, nie jestem na łasce podręczną jak ty. Jestem jeszcze młoda, mam szanse na rozwój. A swoje osiągnęłam. A Ty co!?

Gdy brakuje siana, zadzwoń do Bociana!

• Haha 1

jak to cie stalkuje ? przeciez ja pisalem z toba i mieczem w tym temacie a pozniej oskarzalas mnie ze ci bana dalem tylko inny moj nick wymienilas akurat

Takie złudzenia, czy fiksacje pozostaw sobie…. Żegnam. 

Przed chwilą, G. Swenson napisał:

Takie złudzenia, czy fiksacje pozostaw sobie…. Żegnam. 

twoje zdrowie 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się