BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu Bardzo smakolyszowa. 🧅nic tak nie rozgrzewa serc naszych i nie natchniewa jak wywar i wyziewy cebulowe achh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu Do tego sera kilo i grzanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Nie jadłam nigdy takiej, gotowałam po swojemu z koncentratem pomidorowym, zasmażką... z majerankiem. : ) trochę jak wege bigos tylko zamiast kapusty jest duszona cebula... Taka z przepisu może kiedyś spróbuję dla porównania. Edytowano 2 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, yeya napisał: Nie jadłam nigdy takiej, gotowałam po swojemu z koncentratem pomidorowym, zasmażką... z majerankiem. : ) trochę jak wege bigos tylko zamiast kapusty jest duszona cebula... Taka z przepisu może kiedyś spróbuję dla porównania. Ja też robię po swojemu. Z kostko rosolowo. Smakuje zayebiscie od lat. Zupa mego dzieciństwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 2 godziny temu Uwielbiam zupy wszelakie, więc smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu grzanki za mientkie wyszly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBombalina napisał: grzanki za mientkie wyszly A to niedobrze, muszą być chrupkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: A to niedobrze, muszą być chrupkie Zupy jadam z chlebem w środki więc ujdo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: Zupy jadam z chlebem w środki więc ujdo To zajadaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu 🧅🧅🧅🧅 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, BabkaBożaBombalina napisał: Ja też robię po swojemu. Z kostko rosolowo. Smakuje zayebiscie od lat. Zupa mego dzieciństwa. Nom wegeta czy kucharek to coś podobnego... też lubię dodać umami: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, yeya napisał: Nom wegeta czy kucharek to coś podobnego... też lubię dodać umami: ) Wiem że kostki to chemia ale mam w to w dupje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBombalina napisał: Wiem że kostki to chemia ale mam w to w dupje. Najważniejsze, żeby nam smakowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, yeya napisał: Najważniejsze, żeby nam smakowało. No raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach