G. Swenson 75 Napisano 2 godziny temu Ty się o lanie prosisz czy co? Atakujesz i podśmiechiujesz się, myślisz, że ja nie widzę? Tępoto intelektualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1224 Napisano 2 godziny temu Dobrze że ty masz ten intelekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mango• 5 Napisano 1 godzinę temu Nie martw sie, gdy brakuje siana, zadzwoń do Bociana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 1 godzinę temu Przejmuje temat cbś https://zapodaj.net/plik-PoJz3BJAS4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 75 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Dobrze że ty masz ten intelekt. O mój się nie martw, bo u ciebie średnio. Lalo. Nic do ciebie nie miałam a ty podśmie...ki urządzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 1 godzinę temu Pepsi z cytryno gasi me pragnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 75 Napisano 1 godzinę temu I się obsrala Jeżowa… ha ha haaaa…. Ale czego można było się spodziewać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 1 godzinę temu Zostaw jeża ty szloro piździocho 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: I się obsrala Jeżowa… ha ha haaaa…. Ale czego można było się spodziewać. bylo pite a raczej bylo pite i nadal jest pite 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1224 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, G. Swenson napisał: I się obsrala Jeżowa… ha ha haaaa…. Ale czego można było się spodziewać. Ty musisz sie leczyć dobrze ci radze. A wiesz że jeż potrafi wbić kolec i zmierzyć procenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 75 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ty musisz sie leczyć dobrze ci radze. A wiesz że jeż potrafi wbić kolec i zmierzyć procenty Ty się lecz. A dobrze ci życzyłam. Wiary w ciebie nie wątpiłam. A tu takie szpile…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 1 godzinę temu I teraz jez powinna się zesråc że spłynęły na niom życzenia od tak wybitnej postaci z tronu zayebistosci spływające. Beżczelny jesz nie docenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1224 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, G. Swenson napisał: Ty się lecz. A dobrze ci życzyłam. Wiary w ciebie nie wątpiłam. A tu takie szpile…. Przecież ja ci źle nie życzę. To tylko forum. Wylozuj trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Przecież ja ci źle nie życzę. To tylko forum. Wylozuj trochę Nie przejmuj się nią znowu kozaczy a dopiero wczoraj było ok Czyli wleciały procenty ... Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mango• 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie przejmuj się nią znowu kozaczy a dopiero wczoraj było ok Zrozum ją, po prostu było pite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1224 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie przejmuj się nią znowu kozaczy a dopiero wczoraj było ok Nie przejmuje tylko trochę trzeba mieć dystansu do siebie i umieć się z siebie śmiać wtedy jest ok bo na poważnie mozna zeswirować Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, mango• napisał: Zrozum ją, po prostu było pite. Wiem o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie przejmuje tylko trochę trzeba mieć dystansu do siebie i umieć się z siebie śmiać wtedy jest ok bo na poważnie mozna zeswirować To prawda, ale pić trzeba umieć a nie każdy ma taką ''moc'' stąd takie nie inne teksty i efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1224 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: To prawda, ale pić trzeba umieć a nie każdy ma taką ''moc'' stąd takie nie inne teksty i efekty Pić trzeba umieć byleby nie codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 423 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, mango• napisał: Zrozum ją, po prostu było pite. Witamy Krejzi po banie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 8 Napisano 1 godzinę temu I co mowilam. A jaka podjarana że ma władze w postaci rozdawania banów xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Witamy Krejzi po banie Mąż ci nie zerka w telefon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Pić trzeba umieć byleby nie codziennie. Można pić jak się potrafi, ale codziennie to już alkoholizm niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach