Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

8 minut temu, G i n a napisał:

Bo jesteś prostacka, infantylna, zarozumiała, bezkrytyczna, bezczelna, i dalej mam wymieniać? Uosabiasz wszystkie najgorsze cechy. Twoja poza na wiecznie wyluzowaną bokiem wychodzi. Skrywają się pod tym potężne kompleksy i braki intelektualne. 

Aha i to znaczy w twoim słowniku prostytutka? No coz w sumie już wiemy ze masz problem ze znaczeniami slow;)

a przyjmowanie gachow z wódą po nocy i turlanie sie z nimi w barłogu bez ochoty to jak sie nazywa? Classy dama z 60s?

jesteś w życiowej dupje, takie są fakty. Na pewno tym czego teraz najbardziej potrzebujesz to dodatkowy oklep ode mnie? Jesli nie to odbij ode mnie powtarzając jak upośledzona papuga po największych amebach tego forum bo mnie nie interesuje twoja ‚choroba alkoholowa’, nie jest to dla mnie żadna okoliczność łagodząca a wrecz jeszcze bardziej gardzę. Wiec jesli masz jakikolwiek instynkt samozachowawczy bym odbiła z tym swoim tępym ‚tutko paryska’ powtarzanym po kreetynie który butaprenem wypalił pol mozgu. Capisci damo z lat 60?

Edytowano przez falowanie i spadanie

1 minutę temu, G i n a napisał:

Bo jesteś prostacka, infantylna, zarozumiała, bezkrytyczna, bezczelna, i dalej mam wymieniać? Uosabiasz wszystkie najgorsze cechy. Twoja poza na wiecznie wyluzowaną bokiem wychodzi. Skrywają się pod tym potężne kompleksy i braki intelektualne. 

Tak obiektywnie to Ktejzi ma lekkość pisania, cięte riposty i fajnie rozwija wątki. Jest przy tym pyskata, z poczuciem humoru i nie pozwoli sobie dmuchać w kaszę. Oraz ... Nie posiada kija w zadku. 

1 minutę temu, murb napisał:

Tak obiektywnie to Ktejzi ma lekkość pisania, cięte riposty i fajnie rozwija wątki. Jest przy tym pyskata, z poczuciem humoru i nie pozwoli sobie dmuchać w kaszę. Oraz ... Nie posiada kija w zadku. 

Dzieki 

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Herbata z sokiem winogronowym i cukrem.

Wysiorbałam kompot z winogron a teraz tokaj za zdrowie wiadomo kogo. 

2 minuty temu, falowanie i spadanie napisał:

Aha i to znaczy w twoim słowniku prostytutka? No coz w sumie już wiemy ze masz problem ze znaczeniami slow;)

a przyjmowanie gachow z wódą po nocy i turlanie sie z nimi w barłogu bez ochoty to jak sie nazywa? Classy dama z 60s?

jesteś w życiowej dupje, takie są fakty. Na pewno tym czego teraz najbardziej potrzebujesz to dodatkowy oklep ode mnie? Jesli nie to odbij ode mnie powtarzając jak upośledzona papuga po największych amebach tego forum bo mnie nie interesuje twoja ‚choroba alkoholowa’, nie jest to dla mnie żadna okoliczność łagodząca a wrecz jeszcze bardziej gardzę. Wiec jesli masz jakikolwiek instynkt samozachowawczy bym odbiła z tym swoim tępym ‚tutko paryska’ powtarzanym po kreetynie który buraprenem wypalił pol mozgu. Capisci damo z lat 60?

Jesteś chora psychicznie. 

2 minuty temu, murb napisał:

To wyjmij go sobie. 

Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał:

Dzieki 

Proszę. Powtarzam się ale podoba mi się Twoje poczucie humoru i ostry język. Szkoda, że tyle tu kasują i wszystko znika. 

To wyjmij go sobie. 

No właśnie nie ma co wyjmować. 

Przed chwilą, murb napisał:

No właśnie nie ma co wyjmować. 

A może jednak jest co. 

15 minut temu, falowanie i spadanie napisał:

Jak dodać do tego kontekst o którym dowiedziałam sie wczoraj czyli ze nawet chwilówek już nie dostajesz

Jeśli tego u niej nie czytałaś, że nawet firmy pożyczkowe, adresowane generalnie do spłukańców bez zdolności kredytowej jej odmawiają (czyli nie spłaca), to przegapiłaś też, że żeby zarobić, urabia starych dziadów przez internet, udaje dla nich "wnusię" i kręci dla nich tajemnicze rolki...

Także tyle w temacie "tutek"...

1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał:

Masz racje. To proszę mnie nie wydziedziczać. 😁

Dopisze Cię do swojego testamentu. 😁 Jakiego nicka mam użyć?

Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał:

Ok odbieram te potężna ripostę tak ze zrozumiałaś przekaz 😉 

Dalej mam cię za prostaczke, a historyjki, które sobie dopowiadasz na mój temat opowiadaj grubasowi na dobranoc. Tutko. Ha ha. Haaa…

Przed chwilą, G i n a napisał:

A może jednak jest co. 

W sumie możemy kontynuować wątek tego co kto ma w duupie ale proktologia nie jest moim hobby. Wolę pisać o innych rzeczach. 

I jakże mi tego brakuje!!!

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Nie wiadomo. Za zdrowie pań?

Wielorybów. 😊

• Haha 1

Przed chwilą, murb napisał:

W sumie możemy kontynuować wątek tego co kto ma w duupie ale proktologia nie jest moim hobby. Wolę pisać o innych rzeczach. 

I jakże mi tego brakuje!!!

Więc buzia w piasek jak struś i siedź cicho. 

2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Jeśli tego u niej nie czytałaś, że nawet firmy pożyczkowe, adresowane generalnie do spłukańców bez zdolności kredytowej jej odmawiają (czyli nie spłaca), to przegapiłaś też, że żeby zarobić, urabia starych dziadów przez internet, udaje dla nich "wnusię" i kręci dla nich tajemnicze rolki...

Aha i wszystko jasne 👍 

1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał:

Rodziny się nie wybiera...

W przypadku rodziny forumowej to jednak nasz wybór. 🤦

Więc buzia w piasek jak struś i siedź cicho. 

Trudno mi utrzymać palce z daleka od klawiatury. 🫢

1 minutę temu, poza kontrolą napisał:

Fok

Foczek

(O ile jeszcze ktoś tak mówi. 🫢)

4 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Ha ha haaaa mitomanka aż miło. Co jeszcze było w tej bajce? 

Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał:

Nie do końca.

Próbowałam w innych miejscach/ forach. Nie wyszło. Czyli to mój wybór, że właśnie kafeteria. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się