Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, G i n a napisał:

Więc buzia w piasek jak struś i siedź cicho. 

Przylazisz tu jako napływ z kowbojek i chcesz tu ludzi ustawiać?

Piszesz do starych użytkowników że mają milczec albo wyganiasz?

Typowy przerost formy nad treścią. 

3 minuty temu, G i n a napisał:

Ha ha haaaa mitomanka aż miło. Co jeszcze było w tej bajce? 

Bogaty mąż z Pomorza, którego namierzyła Nikola z Nastroika 😜

3 minuty temu, murb napisał:

Foczek

(O ile jeszcze ktoś tak mówi. 🫢)

jak mówi dzisiejsza młodzież: gryfno frelka

Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał:

Przylazisz tu jako napływ z kowbojek i chcesz tu ludzi ustawiać?

Piszesz do starych użytkowników że mają milczec albo wyganiasz?

Typowy przerost formy nad treścią. 

Każdy ma takie same prawa niezależnie od tego ile tu siedzi.

Ale dzięki za dobre słowo. 

2 minuty temu, G i n a napisał:

Powtórzyłam dokładnie, co pisałaś. Proponowałaś też któremuś z tutejszych amantów (nie pamiętam który, chyba śmierdziel byczy), że w zamian za 3 tys nakręcisz dla niego właśnie rolkę. Po czym zaczęłaś zgłaszać własny temat. 

W sumie nie wiem, dlaczego tak się zamotałaś w tym hejcie z upośledzoną Magdą, chyba sama się zagubiłaś w tym wszystkim. Twój wybór. Niby to tylko forum, ale ty jesteś mocno na zakręcie życiowym, więc chyba takie negatywne emocje z internetu nie są ci dodatkowo potrzebne, a sama je generujesz ostro. 

7 minut temu, falowanie i spadanie napisał:

Aha i wszystko jasne 👍 

Nie wiem, czy ona jest porobiona, że się potem tego wszystkiego wypiera, czy to celowe palenie głupa. Ogólne niesmak. Jak tylko wejdę, to czytam coś o sobie, Tobie, Elci, od tych dwóch. 

1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Powtórzyłam dokładnie, co pisałaś. Proponowałaś też któremuś z tutejszych amantów (nie pamiętam który, chyba śmierdziel byczy), że w zamian za 3 tys nakręcisz dla niego właśnie rolkę. Po czym zaczęłaś zgłaszać własny temat. 

W sumie nie wiem, dlaczego tak się zamotałaś w tym hejcie z upośledzoną Magdą, chyba sama się zagubiłaś w tym wszystkim. Twój wybór. Niby to tylko forum, ale ty jesteś mocno na zakręcie życiowym, więc chyba takie negatywne emocje z internetu nie są ci dodatkowo potrzebne, a sama je generujesz ostro. 

Kiedy rozwód z amantem z Pomorza? 😄I kiedy pójdziesz do pracy Pani  Doktor na dziekance? 😄

7 minut temu, G i n a napisał:

To chyba ty jesteś mitomanką skoro zaprzeczasz temu co sama pisałaś.

2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

jak mówi dzisiejsza młodzież: gryfno frelka

Całują przy tym w rekę?

2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

A zejdź mi z oczu parszywico. Hejt właśnie nakręcasz Ty powielając takie plotki i zmyślając niestworzone historie. Może byłaś pijana albo nacpana, że takie przywidzenia miałaś. Współczuję.

Przed chwilą, G i n a napisał:

A zejdź mi z oczu parszywico. Hejt właśnie nakręcasz Ty powielając takie plotki i zmyślając niestworzone historie. Może byłaś pijana albo nacpana, że takie przywidzenia miałaś. Współczuję.

Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał:

To chyba ty jesteś mitomanką skoro zaprzeczasz temu co sama pisałaś.

Świadkiem było więcej osób. 

3 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

Wysypisko myśli.

Kalejdoskop projektowanych marzeń. 

• Sad 1

2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Płyń, upośledzona kobieto. 

Ale potrafię pływać, jeździć autem i zarabiać na siebie, a ty? I kto tu jest upośledzony babonie żyjący cudzym życiem? 🤪

Przed chwilą, G i n a napisał:

Nie nie nie, dokładnie tak było proponowałaś byczemu nagranie rolki za 3 tys. Potem bredziłaś, że już gadasz z jakimś dziadem za bliki i mówi do ciebie wnusiu 🤗

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Kiedy rozwód z amantem z Pomorza? 😄I kiedy pójdziesz do pracy Pani  Doktor na dziekance? 😄

Pamiętasz datę swojego?

Przed chwilą, Monty napisał:

Nie nie nie, dokładnie tak było proponowałaś byczemu nagranie rolki za 3 tys. Potem bredziłaś, że już gadasz z jakimś dziadem za bliki i mówi do ciebie wnusiu 🤗

A twoja żona poznając ciebie tutaj, kiedy byłeś żonaty i dzieciaty, pisała, że odchodzi stąd ☺️I co teraz gapo? Jak cały czas jest. Kiedy przeprosisz Iskrę? 😄

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Ale potrafię pływać, jeździć autem i zarabiać na siebie, a ty? I kto tu jest upośledzony babonie żyjący cudzym życiem? 🤪

Nikt tak nie żyje życiem elki, jak ty 😉

18 minut temu, G i n a napisał:

Dalej mam cię za prostaczke, a historyjki, które sobie dopowiadasz na mój temat opowiadaj grubasowi na dobranoc. Tutko. Ha ha. Haaa…

Dopowiadam? Wszystko pisałaś sama:

ze przylazł gach z flacha - check, nawet 2x bo wczoraj tez czekałaś na ‚towarzysza’ i założyłaś o tym temat 

ze z nim (nie wiem czy to ten czy jakis inny) lezysz w barłogu ale na chwile wyszłaś po wodę i ponawalac (to był środek nocy)- check

ze cie jakis całował ale ci sie to nie podobało ze ci ‚cielęcy ‚ jezyk wkładał i lizał ucho - check

ty serio musisz ostro chlać ze nie wiesz co tu wypisujesz 

i jesteś wyjatkowo głupia ze mając tu taki wizerunek jeszcze idziesz w tępy hejt ale skoro jesteś wiecznie napruta to ciężko tu o jakas rozmyślnosc 

Edytowano przez falowanie i spadanie

Co trzeba mieć w głowie żeby świadkom wypierać się dzień później że czegoś się nie zrobiło? A tu kilka osób ma taki sposób działania i chyba myślą, że mają genialną strategię.

• Haha 1

2 minuty temu, poza kontrolą napisał:

Pamiętasz datę swojego?

Jak kiedyś nastąpi to pierwszy się dowiesz i będzie 0.7 o którą prosiłeś. A co ty tak z Gapą za Giną latacie?😄 Dziewczyna już ci się znudziła? To znaczy ta stara baba, z którą pozowałeś? 😜Bo Gapa to chyba szuka żony nr 3 i będzie w końcu ten rozwód, przy którym tak płakał wyzywając Mgłę 😜

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

A twoja żona poznając ciebie tutaj, kiedy byłeś żonaty i dzieciaty, pisała, że odchodzi stąd ☺️I co teraz gapo? Jak cały czas jest. Kiedy przeprosisz Iskrę? 😄

Jeśli naprawde wierzysz, że jestem mężem Eve to proszę tylko miej litość i nie wbijaj mi na priv. 

• Haha 1

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Jak kiedyś nastąpi to pierwszy się dowiesz i będzie 0.7 o którą prosiłeś. A co ty tak z Gapą za Giną latacie?😄 Dziewczyna już ci się znudziła? To znaczy ta stara baba, z którą pozowałeś? 😜Bo Gapa to chyba szuka żony nr 3 i będzie w końcu ten rozwód, przy którym tak płakał wyzywając Mgłę 😜

Co?

1 minutę temu, Monty napisał:

Jeśli naprawde wierzysz, że jestem mężem Eve to proszę tylko miej litość i nie wbijaj mi na priv. 

Być sobie nawet świętym Mikołajem ciapku☺️

6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

azaliż

I szarmancko podkręcają wąsa. 😍

Ach ta dzisiejsza młodzież...

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Być sobie nawet świętym Mikołajem ciapku☺️

To świetnie, bo po takim incydencie jak widok twojego gazowego giganta,  to zespół stresu pouraziwego jak w banku 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się