dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, falowanie i spadanie napisał: peedofilu twój narzeczony bo taki ma status i widzę nerwy puszczają bo tutka zaczyna bluzgać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, bocibot napisał: Ty klapsy rozdajesz a nie jesteś klepany przez Pati cycofonowe kto by pomyslal Ty jesteś klepany od lat w owsiki i skaczesz do mnie pomiocie Wypad. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Gadaliśmy w nocy, a Ty piszesz, że smerfetka zaciążyła piłaś coś ? Ty jesteś taki ciezki że potrzebujesz asystenta żeby ci tłumaczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 41 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Nie mieszaj mnie w te chore wizje Jak Pokusie lovcial i Szrekszylke to prędzej lubi być psem ten Masimo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, tadek karol batyr napisał: zrobie bo wiem ze cie du.pa bedzie bolec rok albo dluzej. Koniecznie bo reszta się będzie śmiać z niepełnosprawnego jak bazgroły robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 12 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, tadek karol batyr napisał: raczaej was robi w balona piszac ze nie wie i ona i on wiedza ze to oni. A byłeś na tej dyskusji gdzie widmok sie o tym dowiaduje? Bo nie wyglądało naprawdę jakby wiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bocibot napisał: Jak Pokusie lovcial i Szrekszylke to prędzej lubi być psem ten Masimo On wszystkie lofcia od momenty gdy zobaczy stanik i palce serdelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Ty jesteś taki ciezki że potrzebujesz asystenta żeby ci tłumaczył. Tobie chyba, bo żalisz się jaka to nieszczęśliwa w tym temacie jesteś. Zmień gacha i po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 12 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: twój narzeczony bo taki ma status i widzę nerwy puszczają bo tutka zaczyna bluzgać To nie jest bluzganie, to stwierdzenie faktu;) kto na tym forum pisze w kontekscie seksualnym o dzieciach prócz ciebie? No to jest niestety definicja peedo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Tobie chyba, bo żalisz się jaka to nieszczęśliwa w tym temacie jesteś. Zmień gacha i po problemie To jest mój temat artsystyczny. Jak nie pasuje to wypad klepać owsiki frankensztajnowi z Łyszkowice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: To nie jest bluzganie, to stwierdzenie faktu;) kto na tym forum pisze w kontekscie seksualnym o dzieciach prócz ciebie? No to jest niestety definicja peedo. Śliwkowy zbok i ty bystrzaku po pijaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 12 Napisano 2 godziny temu Dobra jezowa taktycznie metoda strusia czyli widzi jak bardzo zyebany jest koleżka do rany przyłóż;) mam nadzieje ze wyciągnie przynajmniej wnioski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB napisał: Śliwkowy zbok i ty bystrzaku po pijaku Tak? Masz jakies skriny na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: To jest mój temat artsystyczny. Jak nie pasuje to wypad klepać owsiki frankensztajnowi z Łyszkowice Nie gustuje w śmieciach i Ty raczej też, więc skończmy pokojowo rozmowę i baw się dobrze Co złego to nie ja sorry Pati. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Zapewne jak podróżowałeś bez wychodzenia z domu tak to bylo wtedy jak to rysowalem w programie 3d zeby wyszlo naturalnie ale ty mnie rozszyfrowales ze ten piasek to byl z leroy merlin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie gustuje w śmieciach i Ty raczej też, więc skończmy pokojowo rozmowę i baw się dobrze Co złego to nie ja sorry Pati. Dobra won mi stąd. Zegnam ozieble i pokojowo ale nie wracaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: ru/chałem twoja starą gdy twoj stary siedzial w kryminale nie pamietasz jak wujkowie przychodzili bo cie stara na plebanie wyslala zdradze ci sekret pleban jej zawsze pare gorszy dawal za to ze przysyla cie do niego na noc Pytałem o twoją mamę i już się tak nie pobudzaj zboku niepełnosprawny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Labirynt napisał: Ta na baterie aku jest cichsza Możliwe tylko wolę rozmawiać na inne tematy niż piła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Koniecznie bo reszta się będzie śmiać z niepełnosprawnego jak bazgroły robi wszyscy sie smiali jak dywagowales w jakim programie ten napis zrobiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Dobra won mi stąd. Zegnam ozieble i pokojowo ale nie wracaj Spoko nie mam zamiaru i wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: tak to bylo wtedy jak to rysowalem w programie 3d zeby wyszlo naturalnie ale ty mnie rozszyfrowales ze ten piasek to byl z leroy merlin Strzelałeś z bazuka do chaty indiańca skrеtyniały mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, falowanie i spadanie napisał: A byłeś na tej dyskusji gdzie widmok sie o tym dowiaduje? Bo nie wyglądało naprawdę jakby wiedział on udawal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Spoko nie mam zamiaru i wzajemnie Ja jestem u siebie. Ty nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: wszyscy sie smiali jak dywagowales w jakim programie ten napis zrobiony Najpewniej zrobiłeś te bazgroły w piaskownicy pod blokiem jak się bawisz z dziećmi , bo mentalnie z dziesięć latek masz dzidzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Ja jestem u siebie. Ty nie. Racja to nie mój cyrk tylko Twój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Spaghetti... napisał: W dupę klapsa najperw A co potem? Trzymanie w zamknięciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Pytałem o twoją mamę i już się tak nie pobudzaj zboku niepełnosprawny dostosowalem jezyk do poziomu rozmowcy bo widze ze jakichs metafor to nie lapiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Racja to nie mój cyrk tylko Twój Jeszcze tu jesteś? Bosz. No mój a ty nie masz biletu i wyjdz do siebie na dół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Najpewniej zrobiłeś te bazgroły w piaskownicy pod blokiem jak się bawisz z dziećmi , bo mentalnie z dziesięć latek masz dzidzia tak zrobilem zlapales mnie na goracym uczynku szkoda ze nie wiem gdzie mam to zdjecie bo widze ze cie du.pa nadal boli to bym sobie wstawil w awatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: dostosowalem jezyk do poziomu rozmowcy bo widze ze jakichs metafor to nie lapiesz Zdania z dużej nawet nie potrafisz niepełnosprawny a chcesz poziom dostosować wolne żarty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach