Śliwka w Polonezie 539 Napisano 5 godzin temu 39 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: twój dziadek to miał moralność w stylu dajcie mi człowieka a znajdę na niego paragraf co nie Jak słabym i bez argumentów trzeba być, żeby w odpowiedzi na swoje realne wtopy z mitomanią zmyślać jeszcze jakichś dziadków? I co gorsza jakiś seks kazi. Ja prdl, jakim ty jesteś bezradnym ulomem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: ja tam nawet nie wchodzilem do tych napalonych babonow zapomnianych przez wlasnych chlopow i cpunow jak ty oraz analfabetow onanow wyrywajacych te milfy. erotyczny to wygladal jak swiniobicie Nie wchodziłem ale wszystko czytałem i o mało się nie zatrzepałeś zboku. Jesteś tak głupi że chociaż byś się nie przyznawał do tego że jesteś zorientowany w ero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: nie wierze.... ty czegos nie wiesz? wielu rzeczy nie wiem wyzej napisalem ze nie wiem jak sie lezy pod samochodem czy na katalizatorze jest jakis napis w sumie to sie pomylilem widmok zawsze pisal o wycnianiu katalizatorow nie tlumików w sumie logiczne bo ma pierwiastki rzadkie to na pewno drozszy po co by ktos mial wycinac zardzewialy tlumik. moj blad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Mama woła na kąpiel tylko pamiętaj że to nie jest twoja żona zboku zazroscisz mi tych kapieli ciebie z siostra matka tylko w soboty wolala na kapiel a pozniej kapala sie w tej samej wodzie po was pamietasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jak słabym i bez argumentów trzeba być, żeby w odpowiedzi na swoje realne wtopy z mitomanią zmyślać jeszcze jakichś dziadków? I co gorsza jakiś seks kazi. Ja prdl, jakim ty jesteś bezradnym ulomem To teraz się będziesz wypierał własnego dziadka tak jak kiedyś syna, bo wstydzisz się ich komprom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Mama woła na kąpiel tylko pamiętaj że to nie jest twoja żona zboku Czy jest jeszcze sens w ogóle cytować i komentować te zboczona kreauture? To już trochę godności urąga Edytowano 5 godzin temu przez falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Nie wchodziłem ale wszystko czytałem i o mało się nie zatrzepałeś zboku. Jesteś tak głupi że chociaż byś się nie przyznawał do tego że jesteś zorientowany w ero. wchodzilem jak teraz an strone glowna poza tym wydaje mi sie ze jako kreska pisales nie na ero tylko na jakims ogolnym sam pewnie juz nie pamietasz gdzie zakladales te tematy cpunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: zazroscisz mi tych kapieli Właśnie się przyznajesz że matka cię myję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 539 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Bo ciebie sie boi nie widmo Piszesz teraz o labiryncie, czy o tym drugim fascynacie dzieci, rodziców, i obrzydliwych akcji między nimi? Ja prdl, lubię cię, ale czy ty kobieto masz minimum godności w sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB napisał: Właśnie się przyznajesz że matka cię myję i pampersy mi zmienia i wozek pcha przeciez to twoje slowa a teraz odkrywasz je na nowo ? znowu masz zaniki pamieci kreska ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: i pampersy mi zmienia i wozek pcha przeciez to twoje slowa a teraz odkrywasz je na nowo ? znowu masz zaniki pamieci kreska ? A jedno kółko się nie kręci… jest krnąbrne……. Niczym te w wózkach sklepowych…….. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 473 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, tadek karol batyr napisał: zazroscisz mi tych kapieli ciebie z siostra matka tylko w soboty wolala na kapiel a pozniej kapala sie w tej samej wodzie po was pamietasz ? Fuj ale obrzydliwe gdyby nie awek to bym pomyślała że to tekst krzysia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: wchodzilem jak teraz an strone glowna poza tym wydaje mi sie ze jako kreska pisales nie na ero tylko na jakims ogolnym sam pewnie juz nie pamietasz gdzie zakladales te tematy cpunie Albo ci ktoś streszczał ero albo czytałeś z wypiekami na pysku i wstydzisz się przyznać że podglądałeś jak się ruсhali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu Chodźcie do kompieli. Zapraszam was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Albo ci ktoś streszczał ero albo czytałeś z wypiekami na pysku i wstydzisz się przyznać że podglądałeś jak się ruсhali Won. Prostaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: i pampersy mi zmienia i wozek pcha Skoro stara cię myję to logiczne że inne rzeczy robi przy tobie skoro jesteś niepełnosprawny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 539 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: To teraz się będziesz wypierał własnego dziadka tak jak kiedyś syna, bo wstydzisz się ich komprom No, chyba się wyprę dziadka zmyślonego przez Miecza, który o mnie nie wie nawet najmniejszej prywaty. Nie wiem chyba jak ci tłumaczyć takie proste rzeczy żebyś się nie wywracał na prostych bzdurach, ułomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Albo ci ktoś streszczał ero albo czytałeś z wypiekami na pysku i wstydzisz się przyznać że podglądałeś jak się ruс.hali na forum sie ru.chali ? widac ze jedyne twoje doswiadczenia erotyczne to podgladanie ja sie ludzie na kafeterii na literki ru.chali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1000 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Chodźcie do kompieli. Zapraszam was zostańmy kompanami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Fuj ale obrzydliwe gdyby nie awek to bym pomyślała że to tekst krzysia. widzisz tam chyba podtekst erotyczny ktorego nie ma przeczytaj dokladnie co napsialem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 16 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Chodźcie do kompieli. Zapraszam was Nie wierze ze masz aż tak wielką wannę by wszystkich pomieścić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Piszesz teraz o labiryncie, czy o tym drugim fascynacie dzieci, rodziców, i obrzydliwych akcji między nimi? Ja prdl, lubię cię, ale czy ty kobieto masz minimum godności w sobie? A ty często stosujesz tą manipulacje kija i marchewki . To zapewne dziadek ubek cie nauczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 539 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Chodźcie do kompieli. Zapraszam was Idę z Tobą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Albo ci ktoś streszczał ero albo czytałeś z wypiekami na pysku i wstydzisz się przyznać że podglądałeś jak się ruсhali Jak można sie ruuchac na forum? Rozumiem ze jesteś pravvikiem bez perspektyw z niesprawnym chooyem ale te podrygi na ero boomerow to nie jest roochanie jelopie. Wiec tak - niestety wciąż nie masz żadnych doświadczen erotycznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: No, chyba się wyprę dziadka zmyślonego przez Miecza, który o mnie nie wie nawet najmniejszej prywaty. Nie wiem chyba jak ci tłumaczyć takie proste rzeczy żebyś się nie wywracał na prostych bzdurach, ułomie pewnie naj.ebany byl mnie wymyslil kolege ze szkoly i straszyl ze ujawni kompromitujace rzeczy ktore mu ten wymyslony kolega powiedzial o mnie badz wyrozumiala dla pijakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, tadek karol batyr napisał: na forum sie ru.chali ? widac ze jedyne twoje doswiadczenia erotyczne to podgladanie ja sie ludzie na kafeterii na literki ru.chali Cyber i na jakim świecie ty żyjesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Idę z Tobą. Będziemy topić różne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu Ale fajnie ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Jak można sie ruuchac na forum? Rozumiem ze jesteś pravvikiem bez perspektyw z niesprawnym chooyem ale te podrygi na ero boomerow to nie jest roochanie jelopie. Wiec tak - niestety wciąż nie masz żadnych doświadczen erotycznych a jakie ma miec doswiadczenia kryminalista ze schizofrenia do tego cpun ? przeciez on "pozyskac babe " to moze jedynie metora na łomiarza. ja sie dziwie ze ludzie sie dziwia ze widmok czy jakis lezak baby nie mieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: zostańmy kompanami Wyleje was i tak z kompielom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach