Onaaaa 1230 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Piszesz teraz o labiryncie, czy o tym drugim fascynacie dzieci, rodziców, i obrzydliwych akcji między nimi? Ja prdl, lubię cię, ale czy ty kobieto masz minimum godności w sobie? Nie mam nic złego na myśli a napewno nic odnośnie dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Cyber i na jakim świecie ty żyjesz ja na realnym, a ty cyber i piwnica w jukonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Jak można sie ruuchac na forum? Rozumiem ze jesteś pravvikiem bez perspektyw z niesprawnym chooyem ale te podrygi na ero boomerow to nie jest roochanie jelopie. Wiec tak - niestety wciąż nie masz żadnych doświadczen erotycznych Twój narzeczony ma niesprawnego uja i przecież wiesz o jego niedyspozycjach. Walili się na forum chodzi o cyber babciu wiekowa podpowiem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: a jakie ma miec doswiadczenia kryminalista ze schizofrenia do tego cpun ? przeciez on "pozyskac babe " to moze jedynie metora na łomiarza. ja sie dziwie ze ludzie sie dziwia ze widmok czy jakis lezak baby nie mieli. Ale ja sie nie dziwie tylko smieje sie ze dla niego jakies bzdury na forum to substytut jakiegos seksu przecież to zenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: ja na realnym, Chyba z mamusią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 5 godzin temu Ale się odpalił widmok z chlopem. Prawdziwe psychole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB napisał: Twój narzeczony ma niesprawnego uja i przecież wiesz o jego niedyspozycjach. Walili się na forum chodzi o cyber babciu wiekowa podpowiem . Wspolczuje jesli to są twoje jedyne doświadczenia jesli chodzi o walenie. Brzmisz jak upośledź w typie lezaka który twierdził ze miał dziewczyne bo był z kuzynka w wieku 5 lat. Tak to brzmi powaznie i sensownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 539 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, tadek karol batyr napisał: pewnie naj.ebany byl mnie wymyslil kolege ze szkoly i straszyl ze ujawni kompromitujace rzeczy ktore mu ten wymyslony kolega powiedzial o mnie badz wyrozumiala dla pijakow Jemu Miecz wymyślił, że jest inżynierem wielkich konstrukcji stalowych w Stanach i zaraz sprawdzi jego Kanadę i ksysio się obsrał. Widocznie facet ma patent na wmawianie ksysiowi rzeczy, w które ten później wierzy jak wściekły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, tadek karol batyr napisał: a jakie ma miec doswiadczenia kryminalista ze schizofrenia do tego cpun ? przeciez on "pozyskac babe " to moze jedynie metora na łomiarza. ja sie dziwie ze ludzie sie dziwia ze widmok czy jakis lezak baby nie mieli. A jakie doświadczenie ma mieć upośledzony bełkot chyba tylko jak go mama myje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 539 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie mam nic złego na myśli a napewno nic odnośnie dzieci. Miło że chociaż ty z waszej dwójki, czy tam trójki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 5 godzin temu Żegnajcie kochani idą na dno gabaryty mejdej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Narzeczona chyba ci mówiła jak wygląda taka praca , bo jest babcią klozetową. Dlaczego nie odpisujesz jeżowej która pyta jaki ty masz zawod i czy jesteś prezydentem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 473 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, tadek karol batyr napisał: widzisz tam chyba podtekst erotyczny ktorego nie ma przeczytaj dokladnie co napsialem. Nie nie widzę podtekstów erotcznych tam gdzie ich nie ma, chodziło mi o kąpiel w wodzie po kimś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Wspolczuje jesli to są twoje jedyne doświadczenia jesli chodzi o walenie. Brzmisz jak upośledź w typie lezaka który twierdził ze miał dziewczyne bo był z kuzynka w wieku 5 lat. Tak to brzmi powaznie i sensownie Współczuć to ty możesz lipedowi bo wiadomo jak społeczeństwo traktuje takich jak on i nie pisze o doświadczeniach tylko że takie zjawisko jaj ceber ma miejsce wśród społeczeństwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jemu Miecz wymyślił, że jest inżynierem wielkich konstrukcji stalowych w Stanach i zaraz sprawdzi jego Kanadę i ksysio się obsrał. Widocznie facet ma patent na wmawianie ksysiowi rzeczy, w które ten później wierzy jak wściekły. zapomnia tylko ze nie kazdy jest uposledzony jak widmok i ma schizofrenie i w to uwierzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Dlaczego nie odpisujesz jeżowej która pyta jaki ty masz zawod i czy jesteś prezydentem? Pokaż paragraf że muszę podawać na forume istotne informacje tępa idiоtko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: A jakie doświadczenie ma mieć upośledzony bełkot chyba tylko jak go mama myje strone wczesniej tylko mama dzieci wolala do kapieli teraz juz myje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu Krzysiu leci z mamusiami wannami bez żadnej cenzury chyba sie pewnie czuje przy swoich dziewczynach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: zapomnia tylko ze nie kazdy jest uposledzony jak widmok i ma schizofrenie i w to uwierzy Ale on cię ma za upośledzonego ilekroć widziałem wasze wymiany zdań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Nie nie widzę podtekstów erotcznych tam gdzie ich nie ma, chodziło mi o kąpiel w wodzie po kimś. byli tacy ktorzy opowiadali ze tak to u nich wygladalo. jeden z kafeterian pisal nawet ze on nie mial w domu lazienki. rozni ludzie tu pisza ja tylko cytuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Pokaż paragraf że muszę podawać na forume istotne informacje tępa idiоtko To twoja odpowiedz dla jeża? bo jesli do mnie to rozumiem ze w świetle tego co napisales nie muszę ci podawać jednak mojego zawodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 539 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Współczuć to ty możesz lipedowi bo wiadomo jak społeczeństwo traktuje takich jak on i nie pisze o doświadczeniach tylko że takie zjawisko jaj ceber ma miejsce wśród społeczeństwa. Tego chyba słownik nie podpowiedział. Nerwy się grzeją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 473 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Ale ja sie nie dziwie tylko smieje sie ze dla niego jakies bzdury na forum to substytut jakiegos seksu przecież to zenada W dodatku on jest świecie przekonany ze ktos te ich 'cyberki' podglądał z wypiekami na twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Ale on cię ma za upośledzonego ilekroć widziałem wasze wymiany zdań on mnie moze miec nawet i za szympansa jakei to ma dla mnie znaczenie ? mam sie przejac tym za kogo ma mnie jaksi stary menel ? Edytowano 4 godziny temu przez tadek karol batyr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Czekajcie on sie rozochocił bo nasz einstein wpadł na pomysł posiadania 2 niczkow - jeden do bycia soba a drugi do pozyskiwaniu twarogu. Temu jedzie 100% sobą , myslalam ze jakaś wypłata poszla na butapren czy coś a on po prostu po 10 latach wpadł na to ze może mieć 2 nicki i być totalnym soba bez hamulców na 1 z nich Edytowano 4 godziny temu przez falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Krzysiu leci z mamusiami wannami bez żadnej cenzury chyba sie pewnie czuje przy swoich dziewczynach Nie zatrzep się tylko tutko 2 minuty temu, tadek karol batyr napisał: strone wczesniej tylko mama dzieci wolala do kapieli teraz juz myje ? Ciebie woła ciebie myje i prościej już się nie da zwyrolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Krzysiu leci z mamusiami wannami bez żadnej cenzury chyba sie pewnie czuje przy swoich dziewczynach Kiedyś sie tak kąpali że raz na tydzień i w kilka dzieci i co? Takte życie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, tadek karol batyr napisał: byli tacy ktorzy opowiadali ze tak to u nich wygladalo. jeden z kafeterian pisal nawet ze on nie mial w domu lazienki. rozni ludzie tu pisza ja tylko cytuje. Pewnie znasz to z autopsji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 473 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Krzysiu leci z mamusiami wannami bez żadnej cenzury chyba sie pewnie czuje przy swoich dziewczynach Nie spodziewałabym się, że cokolwiek co robi krzysio będzie którejś jakoś mocno wadzić ona są już tak przyzwyczajone do podobnych akcji, że to po prostu nie robi na nich większego wrażenia. Wczoraj przecież też normalnie ze swojego nicka nadawał o dzieciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, tadek karol batyr napisał: on mnie moze miec nawet i za szympansa jakei to ma dla mnie znaczenie ? A jakie ma dla mnie żadnego bo istotne co sprzeda przydatnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach