falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, dziadek śliwki był w UB napisał: A od policji nawet może być skoro typ zaczepia i bełkocze jak naćpany Policja dała ci przyzwolenie na pisanie do libeda kazirodczych tresci na forum? Yyyy Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu Ja jebje temat był artystyczny a wy mi tu monczyka zrobiliscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB napisał: A twój narzeczony starym pedrylem jest i taki zdechnie Widze ze postawiłeś wszystko na jedna kartę, niczek do stracenia, ale co sobie ulejesz to twoje;) dawaj co tam jeszcze masz. Może ten zart o martwym noworodku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, tadek karol batyr napisał: ja nie pytam o kontakty tylko za co kablem dostawales A ja piszę o tym że śpisz z matką zwyrolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Uczulony na nikiel to raczej ty jesteś w gorszych syfach niż pryszcze stary pedrylu. to nie ja pisalem babom ze mam pryszcze na plecach po sterydach i szramy na gebie po uderzaniu w witryny bo sadziles ze one sa toba zainterssowane i moze wreszcie po 15 latach czatowania na chore baby jakas sie umowi i przytotowales grunt na to co moze ta baba zobaczyc zeby nie uciekla od razy na twoj widok w razie czego krzysiu pamietaj jak bedzie uciakala to łomem ją skor korespnduje cybery sa to nie powinna sie tak niegodziwie zachowywac i uciekac jak cie zobaczy Edytowano 4 godziny temu przez tadek karol batyr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Tak jest wygodnie żeby sobie nie pobrudzić wami ubranka. I na zdaniu jeżowej już ci nie zależy? W sensie nie masz z tym problemu ze widzi cie teraz jako kompletnego psychola? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Policja dała ci przyzwolenie na pisanie do libeda kazirodczych tresci na forum? Yyyy Ok Tak nawet policja powie żeby lać zwyrodnialca jak zaczepia i coś bełkocze, a przecież twój narzeczony jest pedrylem i matkojеbcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Nam ? Nie ma żadnych nas dzidzia przygłupia. Nie ma tutaj ludzi na temacie więcej niz 2? Kurczę to ciekawe bo ja miałam wrażenie ze pisze tu aktualnie 6 osób ale pewnie sie myle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Ja jebje temat był artystyczny a wy mi tu monczyka zrobiliscie przeciez masz artyste ktory daje przedstawienie i publike wiec nie marudz tylko siadaj bo widok zaslaniasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu 🗡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: I na zdaniu jeżowej już ci nie zależy? W sensie nie masz z tym problemu ze widzi cie teraz jako kompletnego psychola? Rzeźnik też zakłada fartuch jak oprawia świnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, dziadek śliwki był w UB napisał: jak zaczepia przeciez ty z magda nadawales o mnie w tym temacie zanim ja tu wszedlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 539 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB napisał: Tak nawet policja powie żeby lać zwyrodnialca jak zaczepia i coś bełkocze, a przecież twój narzeczony jest pedrylem i matkojеbcą. I znowu kazi fantazje. Ale tam się musi dziać w tej głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: przeciez masz artyste ktory daje przedstawienie i publike wiec nie marudz tylko siadaj bo widok zaslaniasz To mial być mój monolog a nie patologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu Moja rola monolog trola tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB napisał: Rzeźnik też zakłada fartuch jak oprawia świnie . widac typowa dla socjopatow logike czy innych psycholi wyobrazasz sobei walsnie ze masz inny nick zakladasz fartuch etc. i to co robisz pozniej to juz nie jestes ty. moze to efekt schizofrenii kto tam wie w kazdym razie powinienes sie zglosic co szpitala pschitrycznego po pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu Zjesc albo nie zjesc. Jezu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: A ja ci podpowiem tępy stary uju że wypowiadanie się za ogół to oznaka poważnych zaburzeń psychicznych. Tutka paryska często stosuje ten manewr żeby stworzyć sobie pozory tłumu i pewnie nawet sobie sprawy z tego nie zdaje , bo to choroba jest. Jelopie powiedz nam - mnie libedowi sliwce salix i innym którzy to czytają - czego nie rozumiesz nielocie? ten tekst o liczbie mnogiej i dodawaniu sobie siły nim nie pasuje do każdego kontekstu, wiem ze od kogos to skopiowałeś i wklejasz na pałe zawsze ale jeszcze musisz trochę sam myśleć kiedy bo tutaj ci trochę nie wyszło Edytowano 4 godziny temu przez falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: To mial być mój monolog a nie patologia to pojedziesz z monologiem w antrakcie a teraz siadaj twoj blask przycmil lokalny patus i drechol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, tadek karol batyr napisał: to nie ja pisalem babom ze mam pryszcze na plecach po sterydach i szramy na gebie po uderzaniu w witryny bo sadziles ze one sa toba zainterssowane i moze wreszcie po 15 latach czatowania na chore baby jakas sie umowi i przytotowales grunt na to co moze ta baba zobaczyc zeby nie uciekla od razy na twoj widok w razie czego krzysiu pamietaj jak bedzie uciakala to łomem ją skor korespnduje cybery sa to nie powinna sie tak niegodziwie zachowywac i uciekac jak cie zobaczy To jest w ogóle nieistotne, bo tematem przewodnim jest to ,że jesteś jеbanym pedrylem i matkojеbcą, a jutro zrobię z ciebie zoofiIa. Tylko bądź obecny bo tak chciałeś show. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: to pojedziesz z monologiem w antrakcie a teraz siadaj twoj blask przycmil lokalny patus i drechol Śmierć na scenie zaraz nastąpi i się skończy pajacowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB napisał: To jest w ogóle nieistotne, bo tematem przewodnim jest to ,że jesteś jеbanym pedrylem i matkojеbcą, a jutro zrobię z ciebie zoofiIa. Tylko bądź obecny bo tak chciałeś show. Odjedź już na sygnale pora na ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 539 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Powiem wam, że tak jak dziś otwarcie to nigdy nie dawał do pieca. Zawsze był albo z gościa, albo zmieniał styl z nowego nicka, albo wyrzygiwał się tak na priv. Coś idzie nie tak w sysia bajce. Edytowano 4 godziny temu przez Śliwka w Polonezie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: I znowu kazi fantazje. Ale tam się musi dziać w tej głowie. I znowu warujesz pomiocie ubeka a jutro powtórka z rozrywki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Zjesc albo nie zjesc. Jezu żrej albo żryj opowiem wam cos z pamietnika gruibego libeda wlasnie zjadłem całę opakowanie frankfuterek pikpoka z lidla - swoja droga polecam jedyny produkt tego typu jaki lubie z sosem seczuanskim - zjadłem prawie cale opakwoanie żryj i ty zebym nie tylko ja byl gruby na kafeterii na swoje usprawiedliwienie p[owiemn ze przez caly dzien nic nie jadlem poza jednym sledziem rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: I znowu kazi fantazje. Ale tam się musi dziać w tej głowie. Ale grubo leci. Ale widać ze na jeża już ma wyrąbane bo kiedys jeszcze sie krygował i probowal udawac/ czekał aż ameba x czy y pójdzie spać. No chyba ze to zawsze chodziło tylko o ubranko po prostu a nie te baby, teraz bystrzak po 10 latach ma 2 i sobie odbija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: żrej albo żryj opowiem wam cos z pamietnika gruibego libeda wlasnie zjadłem całę opakowanie frankfuterek pikpoka z lidla - swoja droga polecam jedyny produkt tego typu jaki lubie z sosem seczuanskim - zjadłem prawie cale opakwoanie żryj i ty zebym nie tylko ja byl gruby na kafeterii na swoje usprawiedliwienie p[owiemn ze przez caly dzien nic nie jadlem poza jednym sledziem rano Pikpoka xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, tadek karol batyr napisał: to pojedziesz z monologiem w antrakcie a teraz siadaj twoj blask przycmil lokalny patus i drechol Peeeeedrylu powieś się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu Co wy dzis śledzie wpjerdalacie. Jak to można do gęby włożyć z tą błyszczaca skuro ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: To jest w ogóle nieistotne, bo tematem przewodnim jest to ,że jesteś jеbanym pedrylem i matkojеbcą, a jutro zrobię z ciebie zoofiIa. Tylko bądź obecny bo tak chciałeś show. No dawaj dawaj co tam jeszcze zaskocz nas co jeszcze zrobisz i z kim a kopy w cycki jakies planujesz? A może opowiesz jak to było z tym biciem ze sie laduje na oiom a obdukcja nic nie wykazuje? To tez było ultra ciekawe taki niecodzienny temat rozmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach