Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BabkaBożaBeware

Dlaczego sypiesz

Polecane posty

1 minutę temu, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

A od policji nawet może być skoro typ zaczepia i bełkocze jak naćpany 😆

Policja dała ci przyzwolenie na pisanie do libeda kazirodczych tresci na forum? Yyyy Ok 

Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

A twój narzeczony starym pedrylem jest i taki zdechnie 😁

Widze ze postawiłeś wszystko na jedna kartę, niczek do stracenia, ale co sobie ulejesz to twoje;)

dawaj co tam jeszcze masz. Może ten zart o martwym noworodku?

4 minuty temu, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

Uczulony na nikiel to raczej ty jesteś w gorszych syfach niż pryszcze stary pedrylu. 😅

to nie ja pisalem babom ze mam pryszcze na plecach po sterydach i szramy na gebie po uderzaniu w witryny bo sadziles ze one sa toba zainterssowane i moze wreszcie po 15 latach czatowania na chore baby jakas sie umowi i przytotowales grunt na to co moze ta baba zobaczyc zeby nie uciekla od razy na twoj widok 😄

w razie czego krzysiu pamietaj jak bedzie uciakala to łomem ją 😄 skor korespnduje cybery sa to nie powinna sie tak niegodziwie zachowywac i uciekac jak cie zobaczy 😄

Edytowano przez tadek karol batyr

18 minut temu, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

Tak jest wygodnie żeby sobie nie pobrudzić wami ubranka.😁

I na zdaniu jeżowej już ci nie zależy? W sensie nie masz z tym problemu ze widzi cie teraz jako kompletnego psychola?

1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał:

Policja dała ci przyzwolenie na pisanie do libeda kazirodczych tresci na forum? Yyyy Ok 

Tak nawet policja powie żeby lać zwyrodnialca jak zaczepia i coś bełkocze, a przecież twój narzeczony jest pedrylem i matkojеbcą. 😅

18 minut temu, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

Nam ? Nie ma żadnych nas dzidzia przygłupia. 😆

Nie ma tutaj ludzi na temacie więcej niz 2? Kurczę to ciekawe bo ja miałam wrażenie ze pisze tu aktualnie 6 osób ale pewnie sie myle?

2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

Ja jebje temat był artystyczny a wy mi tu monczyka zrobiliscie

przeciez masz artyste ktory daje przedstawienie i publike wiec nie marudz tylko siadaj bo widok zaslaniasz 😄

1 minutę temu, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

jak zaczepia

przeciez ty z magda nadawales o mnie w tym temacie zanim ja tu wszedlem 😄

Tak nawet policja powie żeby lać zwyrodnialca jak zaczepia i coś bełkocze, a przecież twój narzeczony jest pedrylem i matkojеbcą. 😅

I znowu kazi fantazje. Ale tam się musi dziać w tej głowie.

Przed chwilą, tadek karol batyr napisał:

przeciez masz artyste ktory daje przedstawienie i publike wiec nie marudz tylko siadaj bo widok zaslaniasz 😄

To mial być mój monolog a nie patologia

Rzeźnik też zakłada fartuch jak oprawia świnie . 😆

widac typowa dla socjopatow logike czy innych psycholi wyobrazasz sobei walsnie ze masz inny nick zakladasz fartuch etc. i to co robisz pozniej to juz nie jestes ty. moze to efekt schizofrenii kto tam wie w kazdym razie powinienes sie zglosic co szpitala pschitrycznego po pomoc

14 minut temu, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

A ja ci podpowiem tępy stary uju że wypowiadanie się za ogół to oznaka poważnych zaburzeń psychicznych. Tutka paryska często stosuje ten manewr żeby stworzyć sobie pozory tłumu i pewnie nawet sobie sprawy z tego nie zdaje , bo to choroba jest. 😆

Jelopie powiedz nam - mnie libedowi sliwce salix i innym którzy to czytają - czego nie rozumiesz nielocie?

ten tekst o liczbie mnogiej i dodawaniu sobie siły nim nie pasuje do każdego kontekstu, wiem ze od kogos to skopiowałeś i wklejasz na pałe zawsze ale jeszcze musisz trochę sam myśleć kiedy bo tutaj ci trochę nie wyszło 😃

Edytowano przez falowanie i spadanie

1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał:

To mial być mój monolog a nie patologia

to pojedziesz z monologiem w antrakcie a teraz siadaj 😄 twoj blask przycmil lokalny patus i drechol 😄

3 minuty temu, tadek karol batyr napisał:

to nie ja pisalem babom ze mam pryszcze na plecach po sterydach i szramy na gebie po uderzaniu w witryny bo sadziles ze one sa toba zainterssowane i moze wreszcie po 15 latach czatowania na chore baby jakas sie umowi i przytotowales grunt na to co moze ta baba zobaczyc zeby nie uciekla od razy na twoj widok 😄

w razie czego krzysiu pamietaj jak bedzie uciakala to łomem ją 😄 skor korespnduje cybery sa to nie powinna sie tak niegodziwie zachowywac i uciekac jak cie zobaczy 😄

To jest w ogóle nieistotne, bo tematem przewodnim jest to ,że jesteś jеbanym pedrylem i matkojеbcą, a jutro zrobię z ciebie zoofiIa. Tylko bądź obecny bo tak chciałeś show. 😅

to pojedziesz z monologiem w antrakcie a teraz siadaj 😄 twoj blask przycmil lokalny patus i drechol 😄

Śmierć na scenie zaraz nastąpi i się skończy pajacowanie 

To jest w ogóle nieistotne, bo tematem przewodnim jest to ,że jesteś jеbanym pedrylem i matkojеbcą, a jutro zrobię z ciebie zoofiIa. Tylko bądź obecny bo tak chciałeś show. 😅

Odjedź już na sygnale pora na ciebie. 

Powiem wam, że tak jak dziś otwarcie to nigdy nie dawał do pieca. Zawsze był albo z gościa, albo zmieniał styl z nowego nicka, albo wyrzygiwał się tak na priv.

Coś idzie nie tak w sysia bajce.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie
  • Haha 1

Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał:

Zjesc albo nie zjesc. Jezu

żrej albo żryj 😄 

opowiem wam cos z pamietnika gruibego libeda wlasnie zjadłem całę opakowanie frankfuterek pikpoka z lidla - swoja droga polecam jedyny produkt tego typu jaki lubie z sosem seczuanskim 😄 - zjadłem prawie cale opakwoanie 😄 żryj i ty zebym nie tylko ja byl gruby na kafeterii 😄 

na swoje usprawiedliwienie p[owiemn ze przez caly dzien nic nie jadlem poza jednym sledziem rano

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

I znowu kazi fantazje. Ale tam się musi dziać w tej głowie.

Ale grubo leci. Ale widać ze na jeża już ma wyrąbane bo kiedys jeszcze sie krygował i probowal udawac/ czekał aż ameba x czy y pójdzie spać. No chyba ze to zawsze chodziło tylko o ubranko po prostu a nie te baby, teraz bystrzak po 10 latach ma 2 i sobie odbija 

żrej albo żryj 😄 

opowiem wam cos z pamietnika gruibego libeda wlasnie zjadłem całę opakowanie frankfuterek pikpoka z lidla - swoja droga polecam jedyny produkt tego typu jaki lubie z sosem seczuanskim 😄 - zjadłem prawie cale opakwoanie 😄 żryj i ty zebym nie tylko ja byl gruby na kafeterii 😄 

na swoje usprawiedliwienie p[owiemn ze przez caly dzien nic nie jadlem poza jednym sledziem rano

Pikpoka xD

• Haha 1

2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

No dawaj dawaj co tam jeszcze zaskocz nas co jeszcze zrobisz i z kim

a kopy w cycki jakies planujesz? A może opowiesz jak to było z tym biciem ze sie laduje na oiom a obdukcja nic nie wykazuje? To tez było ultra ciekawe taki niecodzienny temat rozmowy 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się