falowanie i spadanie 13 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, G i n a napisał: Bo jesteś prostacka, infantylna, zarozumiała, bezkrytyczna, bezczelna, i dalej mam wymieniać? Uosabiasz wszystkie najgorsze cechy. Twoja poza na wiecznie wyluzowaną bokiem wychodzi. Skrywają się pod tym potężne kompleksy i braki intelektualne. Aha i to znaczy w twoim słowniku prostytutka? No coz w sumie już wiemy ze masz problem ze znaczeniami slow;) a przyjmowanie gachow z wódą po nocy i turlanie sie z nimi w barłogu bez ochoty to jak sie nazywa? Classy dama z 60s? jesteś w życiowej dupje, takie są fakty. Na pewno tym czego teraz najbardziej potrzebujesz to dodatkowy oklep ode mnie? Jesli nie to odbij ode mnie powtarzając jak upośledzona papuga po największych amebach tego forum bo mnie nie interesuje twoja ‚choroba alkoholowa’, nie jest to dla mnie żadna okoliczność łagodząca a wrecz jeszcze bardziej gardzę. Wiec jesli masz jakikolwiek instynkt samozachowawczy bym odbiła z tym swoim tępym ‚tutko paryska’ powtarzanym po kreetynie który butaprenem wypalił pol mozgu. Capisci damo z lat 60? Edytowano 7 godzin temu przez falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Bo jesteś prostacka, infantylna, zarozumiała, bezkrytyczna, bezczelna, i dalej mam wymieniać? Uosabiasz wszystkie najgorsze cechy. Twoja poza na wiecznie wyluzowaną bokiem wychodzi. Skrywają się pod tym potężne kompleksy i braki intelektualne. Tak obiektywnie to Ktejzi ma lekkość pisania, cięte riposty i fajnie rozwija wątki. Jest przy tym pyskata, z poczuciem humoru i nie pozwoli sobie dmuchać w kaszę. Oraz ... Nie posiada kija w zadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Tak obiektywnie to Ktejzi ma lekkość pisania, cięte riposty i fajnie rozwija wątki. Jest przy tym pyskata, z poczuciem humoru i nie pozwoli sobie dmuchać w kaszę. Oraz ... Nie posiada kija w zadku. Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Herbata z sokiem winogronowym i cukrem. Wysiorbałam kompot z winogron a teraz tokaj za zdrowie wiadomo kogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Aha i to znaczy w twoim słowniku prostytutka? No coz w sumie już wiemy ze masz problem ze znaczeniami slow;) a przyjmowanie gachow z wódą po nocy i turlanie sie z nimi w barłogu bez ochoty to jak sie nazywa? Classy dama z 60s? jesteś w życiowej dupje, takie są fakty. Na pewno tym czego teraz najbardziej potrzebujesz to dodatkowy oklep ode mnie? Jesli nie to odbij ode mnie powtarzając jak upośledzona papuga po największych amebach tego forum bo mnie nie interesuje twoja ‚choroba alkoholowa’, nie jest to dla mnie żadna okoliczność łagodząca a wrecz jeszcze bardziej gardzę. Wiec jesli masz jakikolwiek instynkt samozachowawczy bym odbiła z tym swoim tępym ‚tutko paryska’ powtarzanym po kreetynie który buraprenem wypalił pol mozgu. Capisci damo z lat 60? Jesteś chora psychicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, murb napisał: Od przybytku głowa nie boli. Masz racje. To proszę mnie nie wydziedziczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Tak obiektywnie to Ktejzi ma lekkość pisania, cięte riposty i fajnie rozwija wątki. Jest przy tym pyskata, z poczuciem humoru i nie pozwoli sobie dmuchać w kaszę. Oraz ... Nie posiada kija w zadku. To wyjmij go sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Dzieki Proszę. Powtarzam się ale podoba mi się Twoje poczucie humoru i ostry język. Szkoda, że tyle tu kasują i wszystko znika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, G i n a napisał: To wyjmij go sobie. No właśnie nie ma co wyjmować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, murb napisał: Rodzina. Trochę patologiczna, ale jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: No właśnie nie ma co wyjmować. A może jednak jest co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 38 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Jak dodać do tego kontekst o którym dowiedziałam sie wczoraj czyli ze nawet chwilówek już nie dostajesz Jeśli tego u niej nie czytałaś, że nawet firmy pożyczkowe, adresowane generalnie do spłukańców bez zdolności kredytowej jej odmawiają (czyli nie spłaca), to przegapiłaś też, że żeby zarobić, urabia starych dziadów przez internet, udaje dla nich "wnusię" i kręci dla nich tajemnicze rolki... Także tyle w temacie "tutek"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Masz racje. To proszę mnie nie wydziedziczać. Dopisze Cię do swojego testamentu. Jakiego nicka mam użyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, G i n a napisał: Jesteś chora psychicznie. Ok odbieram te potężna ripostę tak ze zrozumiałaś przekaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 75 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Wysiorbałam kompot z winogron a teraz tokaj za zdrowie wiadomo kogo. Nie wiadomo. Za zdrowie pań? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Trochę patologiczna, ale jednak Rodziny się nie wybiera... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Ok odbieram te potężna ripostę tak ze zrozumiałaś przekaz Dalej mam cię za prostaczke, a historyjki, które sobie dopowiadasz na mój temat opowiadaj grubasowi na dobranoc. Tutko. Ha ha. Haaa… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, G i n a napisał: To wyjmij go sobie. Nie pluj jadem niewiasto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: A może jednak jest co. W sumie możemy kontynuować wątek tego co kto ma w duupie ale proktologia nie jest moim hobby. Wolę pisać o innych rzeczach. I jakże mi tego brakuje!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Nie wiadomo. Za zdrowie pań? Wielorybów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, G i n a napisał: A może jednak jest co. U ciebie to ze 3 kije w dupie siedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: W sumie możemy kontynuować wątek tego co kto ma w duupie ale proktologia nie jest moim hobby. Wolę pisać o innych rzeczach. I jakże mi tego brakuje!!! Więc buzia w piasek jak struś i siedź cicho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Jeśli tego u niej nie czytałaś, że nawet firmy pożyczkowe, adresowane generalnie do spłukańców bez zdolności kredytowej jej odmawiają (czyli nie spłaca), to przegapiłaś też, że żeby zarobić, urabia starych dziadów przez internet, udaje dla nich "wnusię" i kręci dla nich tajemnicze rolki... Także tyle w temacie "tutek"... Aha i wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Wielorybów. Fok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Rodziny się nie wybiera... W przypadku rodziny forumowej to jednak nasz wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Więc buzia w piasek jak struś i siedź cicho. Trudno mi utrzymać palce z daleka od klawiatury. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: W przypadku rodziny forumowej to jednak nasz wybór. Nie do końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Fok Foczek (O ile jeszcze ktoś tak mówi. 🫢) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Jeśli tego u niej nie czytałaś, że nawet firmy pożyczkowe, adresowane generalnie do spłukańców bez zdolności kredytowej jej odmawiają (czyli nie spłaca), to przegapiłaś też, że żeby zarobić, urabia starych dziadów przez internet, udaje dla nich "wnusię" i kręci dla nich tajemnicze rolki... Także tyle w temacie "tutek"... Ha ha haaaa mitomanka aż miło. Co jeszcze było w tej bajce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Nie do końca. Próbowałam w innych miejscach/ forach. Nie wyszło. Czyli to mój wybór, że właśnie kafeteria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach