Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BabkaBożaBeware

Dlaczego sypiesz

Polecane posty

1 minutę temu, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

Wystarczy wspomnieć o twojej relacji z matką i leżysz kwiczysz jakby ci ktoś zabrał ostatnie grosze które miałeś na chleb i taki to twój dystans. 😆Albo wyśmiać twoje mitomanie o podróżach i po chłopie jest 😅

Jak nie dzieci, to rodzice. Coś za dużo i za często przywołujesz fantazje kazi. Zdradzasz się jak ostatnia sierota 🙂

5 minut temu, Labirynt napisał:

Kobieta jednak przyda się do tych wszystkich czynności , a ja czymś bardziej konkretnym się zajmę. 🤔😆

Czyli czym 🤔 

1 minutę temu, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

Ale i tak nikt nie lubi tych których gnoje i odgrywam się ,to o czym ty mi tutaj majaczysz dzidzia paryska. 😆

Już dzidzia a nie tutka? Obsrales sie trochę, przyznaj 🤭

Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał:

Już dzidzia a nie tutka? Obsrales sie trochę, przyznaj 🤭

Na ciebie też każdy poza spaslakiem ma wylane. Pogódź się z tym faktem. 

1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał:

Onaaa jak ci sie podobaja takie wpisy promyczka?

Ty chyba nie do końca czaisz , że nikt tutaj nie lubi twojego narzeczonego sprawnego inaczej, tylko nie każdy o tym napiszę wprost żeby nie mieć ogona za sobą. A więc jakby mam przyzwolenie społeczne żeby go zeszmacić totalnie . 😅

8 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Też Ci brakuje słońca? Zmartwię Cię - U mnie od niedzieli zapowiadają intensywne opady śniegu 😄🎄

Wiem, tutaj gdzie obecnie mieszkam ma być tak samo 😉 

2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

Ty chyba nie do końca czaisz , że nikt tutaj nie lubi twojego narzeczonego sprawnego inaczej, tylko nie każdy o tym napiszę wprost żeby nie mieć ogona za sobą. A więc jakby mam przyzwolenie społeczne żeby go zeszmacić totalnie . 😅

A może pozwolisz sie kolezance wypowiedzieć bo na adwokata to trochę za ułomny jesteś;) 

co do pogrubionego - no grubo ciekawe jak sie jeżowej to spodoba:) i czy potwierdzi ze możesz mówić w jej imieniu 

Edytowano przez falowanie i spadanie

8 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

Hahha ta smerfetka jest zaciążona chyba 

Tego to ja już nie wiem Elcia wie, że żartuje :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Jak nie dzieci, to rodzice. Coś za dużo i za często przywołujesz fantazje kazi. Zdradzasz się jak ostatnia sierota 🙂

Dobrze że ty się zdradziłeś z tym kim był twój dziadek , bo widzę że prawda dotkliwie boli. Tylko nie gadaj że zmartwychwstał jak twój syn 😆

9 minut temu, Nie ma spania!!! napisał:

To nie ma żadnego znaczenia, ja będę pisać co chce i kiedy chce bo żadne już bany nie są mi straszne.

I prawidlowo, zero bólu i strachu przed modkami i innymi którzy nam wchodzą w drogę :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Dlaczego smerfetka ma kule u nogi 🤔😂

Bo nie chciała ćwiczyć, więc niech sobie poleży i popatrzy 😅:classic_cool:

25 minut temu, G i n a napisał:

Nigdy nie miałam żadnego romansu z nikim z internetu, a tym bardziej z tym brudasem. Pamiętam za to jak ty latałaś za takim upośledzonym troIem Poetem czy jak on się nazywał potem. Chyba Benny?

pare dni temu pisalas o randce z internetow ze ci sie chlop nie podoba ale moze bedzie dobre jedzenie i picie 😄 

1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał:

A może pozwolisz sie kolezance wypowiedzieć bo na adwokata to trochę za ułomny jesteś;) 

co do pogrubionego - no grubo ciekawe jak sie jeżowej to spodoba:)

Każdego hejtował więc nikt go tutaj nie lubi, a więc każdemu będzie w duchu pasować jeżeli twój zyeb będzie dojeżdżany. Prościej już się nie da wytłumaczyć tego mechanizmu. 😅

30 minut temu, Nie ma spania!!! napisał:

Mnie magdala podsumowala że jestem biedaczką z malej wioski i naduzywam alkohol, dodatkowo babcia podobno mnie żywi i wzięła mi na siebie telefon na abonament. 🤣

bo w jej otoczeniu kazdy prawie ma komornika i jak chce tel to albo na karte albo ktos musi wziac 😄 ona tymi obelgami pokazuje w jakim swiecie zyje. 250h( z reguly tyle sie pracuje tylko na zleceniu na umowe o prace nikt nie pozowli na tyle bo raz ze duzo musi placic wiec taniej zatrudnic 2 osoby a dwa ze w roku mozna miec okreslona liczbe nadgodzin)  pracy i telefon na dziadka

Edytowano przez tadek karol batyr

Przed chwilą, tadek karol batyr napisał:

pare dni temu pisalas o randce z internetow ze ci sie chlop nie podoba ale moze bedzie dobre jedzenie i picie 😄 

A jak twoje randki z tutką paryską mama kupiła ci bilet na autobus do Paryża ...oxie 😆

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Czyli czym 🤔 

Cięciem drewna do kominka na przykład 🤔😅

6 minut temu, Spaghetti... napisał:

Wiem, tutaj gdzie obecnie mieszkam ma być tak samo 😉 

Też gdzie obecnie mieszkam, tak ma być i mam nadzieję, że nie jesteśmy sąsiadami 😄

3 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Bo nie chciała ćwiczyć, więc niech sobie poleży i popatrzy 😅:classic_cool:

Biedaczka 😆

31 minut temu, falowanie i spadanie napisał:

Nie cytuj mnie już zyebie z tego profilu. Przed jezowa sie popopisuj jaki jesteś sprytny z 1 konta pseudo normalny,  z 2 zyeb genetyczny. Na pewno jest dumna.

on mysli ze jest sprytny bo trzy tepe baby czyli jez, mara i seven nie wiedza ze te nicki jak ten czy zmarly syn glorrii to jego 😄 chociaz co do jeza bym nie byl taki rpzekonany on pewnie wie tylko udaje ze nie wie ze to on bo zdesperowana pewnie. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Też gdzie obecnie mieszkam, tak ma być i mam nadzieję, że nie jesteśmy sąsiadami 😄

Kiedy kawusia? I ciasto? 🍰 🌹

4 minuty temu, tadek karol batyr napisał:

Czepiasz sie. Była głodna to i skorzystała i zjadła co dają 😂

3 minuty temu, Labirynt napisał:

Cięciem drewna do kominka na przykład 🤔😅

Wolę ciąć dzrzewo niż karmić 😂

1 minutę temu, tadek karol batyr napisał:

on mysli ze jest sprytny bo trzy tepe baby czyli jez, mara i seven nie wiedza ze te nicki jak ten czy zmarly syn glorrii to jego 😄 chociaz co do jeza bym nie byl taki rpzekonany on pewnie wie tylko udaje ze nie wie ze to on bo zdesperowana pewnie. 

Jeszcze parę lat i odkryjesz co było pierwsze jajko czy kura , bo Amerykę już odkryłeś w puszce coli 😆

2 minuty temu, G i n a napisał:

Kiedy kawusia? I ciasto? 🍰🌹

Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku 🎄💃

1 minutę temu, tadek karol batyr napisał:

Nie no on teraz w ogóle nie udaje ze to nie on pisze wprost z tego drugiego nicka ze lawiruje na 2 wiec śpiewka na zasadzie ‚to nie on’ ‚nie widziałam’ itd tym razem nie przejdzie bo on sam pisze przecież ze to on 😜

on sie tylko o nicka boi, ze ameby są tępe to sie nauczył i ze wszyetko wybacza wiec nawet już sie nie bawi w jakies pozy ze jest normalny, jest soba 😉 

tylko bana dostał za peedo gadki i pokazuje nam właśnie cenna info jak jednak niczki są dla niego ważne 😂 stad ta asekuracja 2 nickowa. Wiec dobrze wiedzieć tym chętniej będę zwyrola regularnie zgłaszać 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku 🎄💃

Byłoby zacnie. ✨

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Wolę ciąć dzrzewo niż karmić 😂

Wbrew pozorom przy takim drewnie czysta robota. Umiesz ciąć taką piłą spalinową 🤔😅

22 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

Ale inba w rewolucjach XD 

ze tez ktos jeszcze oglada tego grubego zapijaczonego  babona ktory w kazdym odcinku robi to samo to podziwiam 

Edytowano przez tadek karol batyr

5 minut temu, tadek karol batyr napisał:

Seven jak widzi to tez wie przecież tu nie ma żadnej zagadki on sam sie przyznaje 😀

seven to sama go w balona robiła z ta bó wiec co to dla niej takie akcje 😀 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się