Śliwka w Polonezie 539 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Dobrze że ty się zdradziłeś z tym kim był twój dziadek , bo widzę że prawda dotkliwie boli. Tylko nie gadaj że zmartwychwstał jak twój syn Prawda Miecza o poranku wyssana z palucha o której sam zaraz zapomniał. Takie to są te twoje prawdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Nie no on teraz w ogóle nie udaje ze to nie on pisze wprost z tego drugiego nicka ze lawiruje na 2 wiec śpiewka na zasadzie ‚to nie on’ ‚nie widziałam’ itd tym razem nie przejdzie bo on sam pisze przecież ze to on on sie tylko o nicka boi, ze ameby są tępe to sie nauczył i ze wszyetko wybacza wiec nawet już sie nie bawi w jakies pozy ze jest normalny, jest soba tylko bana dostał za peedo gadki i pokazuje nam właśnie cenna info jak jednak niczki są dla niego ważne stad ta asekuracja 2 nickowa. Wiec dobrze wiedzieć tym chętniej będę zwyrola regularnie zgłaszać Co ten niepełnosprawny by bez ciebie zrobił, a jak cię nie ma to pewnie mama się nim opiekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: ze tez ktos jeszcze oglada tego grubego zapijaczonego babona ktory w kazdym odcinku robi to samo to podziwiam Tez jej nienawidze. Jak jeszcze ktos mowi ze ona ma osobowośc to mi sie noz w kieszeni otwiera. Nie znosze jej i tego programu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Też gdzie obecnie mieszkam, tak ma być i mam nadzieję, że nie jesteśmy sąsiadami Nawet myślałem o tym jakiś czas temu, więc mnie nie strasz ''sąsiadko'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Prawda Miecza o poranku wyssana z palucha o której sam zaraz zapomniał. Takie to są te twoje prawdy Jeszcze sprzeda jaki miałeś flagowiec i skończą się twoje cierpienia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Wystarczy wspomnieć o twojej relacji z matką i leżysz kwiczysz jakby ci ktoś zabrał ostatnie grosze które miałeś na chleb i taki to twój dystans. Albo wyśmiać twoje mitomanie o podróżach i po chłopie jest tak tak wiem pamietam jak przezywales ze napis na piasku zrobiony w programie zawsze ci bede teraz wrzucal zdjecie z wakacji bo wiem jak tego nie lubisz. ciebie zamiast wyzywac to lepiej ci wrzucic zdjecie z wakacji bardziej cie to boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB napisał: Co ten niepełnosprawny by bez ciebie zrobił, a jak cię nie ma to pewnie mama się nim opiekuje Jest w tyle w temacie i nie widział drugiego tematu gdzie sie smialam z ciebie ze sie obsrales po banie bo trzeba u chinola telefonu szukać i ze ten profil na tym gownoforum to twoje być albo nie byc. Cenna informacja dziękuje, tym bardziej będziesz tępiony peedofilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Biedaczka Nie przywiązałem jej sama chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Nie mam smerfetki, więc nie zacążyła co z Tobą Pati ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 5 godzin temu Jeżowej chyba ręce opadły bo nawet nie sili sie na usprawiedliwienia zwyrola i palenie glupa. Również cenna informacja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Labirynt napisał: Wbrew pozorom przy takim drewnie czysta robota. Umiesz ciąć taką piłą spalinową Umiem to nic trudnego tylko odgłosu nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, tadek karol batyr napisał: tak tak wiem pamietam jak przezywales ze napis na piasku zrobiony w programie zawsze ci bede teraz wrzucal zdjecie z wakacji bo wiem jak tego nie lubisz. ciebie zamiast wyzywac to lepiej ci wrzucic zdjecie z wakacji bardziej cie to boli. Nie zapomnij zrobić bazgrołów na piasku niepełnosprawny jak już sobie wkręcisz że jesteś na wczasach gdzieś w Afryce imbеcylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Ty chyba nie do końca czaisz , że nikt tutaj nie lubi twojego narzeczonego sprawnego inaczej, tylko nie każdy o tym napiszę wprost żeby nie mieć ogona za sobą. A więc jakby mam przyzwolenie społeczne żeby go zeszmacić totalnie . kiedy zaczniesz to szmacenie w tym roku ? w przyszlym ? musialbys zsumowac iq swoje i kolezanek to moze byc cos z tego wyszlo na razie to masz riposty gorsze od miecza 13 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: A jak twoje randki z tutką paryską mama kupiła ci bilet na autobus do Paryża ...oxie nie kupila mimo ze obiecales, twoja stara powiedziala ze ja poobiles zabrales pieniadze i ze ona nic nie wie o zadnym bilecie dla mnie i ze pewnie znowu miales jakies urojenia bo nie leczysz schizofrenii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie przywiązałem jej sama chciała Spoko ale co chciała? Byś ją przywiązał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labirynt 0 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Umiem to nic trudnego tylko odgłosu nie lubię Ta na baterie aku jest cichsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Czepiasz sie. Była głodna to i skorzystała i zjadła co dają nie czepiam przypominam bo wiem ze ona po alkoholu ma zaniki pamieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Jeszcze parę lat i odkryjesz co było pierwsze jajko czy kura , bo Amerykę już odkryłeś w puszce coli ameryke odkrylem w puszcze zupy campbell teraz poteznie bedziesz wysilal mozgownice o czym ja teraz bredze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: kiedy zaczniesz to szmacenie w tym roku ? w przyszlym ? musialbys zsumowac iq swoje i kolezanek to moze byc cos z tego wyszlo na razie to masz riposty gorsze od miecza nie kupila mimo ze obiecales, twoja stara powiedziala ze ja poobiles zabrales pieniadze i ze ona nic nie wie o zadnym bilecie dla mnie i ze pewnie znowu miales jakies urojenia bo nie leczysz schizofrenii O jak się zwyrol pobudził . A dobrze ci było czy jeszcze nie ruсhałeś nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, tadek karol batyr napisał: ze tez ktos jeszcze oglada tego grubego zapijaczonego babona ktory w kazdym odcinku robi to samo to podziwiam Że też ktoś ogląda tego grubego zapijaczonego babona który w każdym kafe odcinku robi to samo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Spoko ale co chciała? Byś ją przywiązał W dupę klapsa najperw Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie mam smerfetki, więc nie zacążyła co z Tobą Pati ? A co mam elzbieta do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 539 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Jeżowej chyba ręce opadły bo nawet nie sili sie na usprawiedliwienia zwyrola i palenie glupa. Również cenna informacja;) Dzięki swojej moralności ogranicza się tylko do prowadzenia dyskusji z Labiryntem. Miło z jej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: ameryke odkrylem w puszcze zupy campbell teraz poteznie bedziesz wysilal mozgownice o czym ja teraz bredze Zapewne jak podróżowałeś bez wychodzenia z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Seven jak widzi to tez wie przecież tu nie ma żadnej zagadki on sam sie przyznaje seven to sama go w balona robiła z ta bó wiec co to dla niej takie akcje raczaej was robi w balona piszac ze nie wie i ona i on wiedza ze to oni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: O jak się zwyrol pobudził . A dobrze ci było czy jeszcze nie ruсhałeś nigdy Jezowa jak ci sie podobają wizje promyczka o czyimś rzekomym seksie z własna matka? 5 minut temu, Onaaaa napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 41 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: W dupę klapsa najperw Ty klapsy rozdajesz a nie jesteś klepany przez Pati cycofonowe kto by pomyslal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Nie zapomnij zrobić bazgrołów na piasku niepełnosprawny jak już sobie wkręcisz że jesteś na wczasach gdzieś w Afryce imbеcylu zrobie bo wiem ze cie du.pa bedzie bolec rok albo dluzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Dzięki swojej moralności ogranicza się tylko do prowadzenia dyskusji z Labiryntem. Miło z jej strony Haha Ze schizofrenii promyczka wybrała zabawianie tego dobrego to sie ceni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, bocibot napisał: Ty klapsy rozdajesz a nie jesteś klepany przez Pati cycofonowe kto by pomyslal Nie mieszaj mnie w te chore wizje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: A co mam elzbieta do tego Gadaliśmy w nocy, a Ty piszesz, że smerfetka zaciążyła piłaś coś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach